Ψάχνω τροχούς 28'' μεταχειρισμένους

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
opelcorsa_opc
Απών/απούσα

Καλησπέρα σας παιδιά είμαι νέος στο φόρουμ και αναζητώ τροχούς 28'' μεταχειρισμένους για να τους βάλω σε παλιά κούρσα...

Τιμή μέχρι 30 ευρώ το ζευγάρι μένω στον Κορυδαλλό....Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
spitsini
Απών/απούσα

Kουρσακι παλιο ποιό ειναι? αντε κολησσαμε παλι !! μετα ειδα το opelcorsa_opc και κολλησα ακομα πιο πολύ! εαν εχεις ηδη εισαι θεος...καταπληκτικο αυτοκινητο!! μπορει να ξερεις και τον φιλαρακο μου τον Γιαννη με μπλέ opc με τις μαυρες BBS !!!

Νομιζω μπορω να βοηθησω με τα οριτζιναλ ζαντολαστιχα της παλιας μου κουρσας που μολις την μετασκευασα σε cyclocross!

Eιναι μονοπατα με στεφανια Rigida νικελένια (το μπροστινό ειναι καπως στραβό απο πτωση σε σχαρα αποχετευσης) με κεντρα και ακτινες σε πολυ καλή κατασταση κομπλέ με 5πλέττα, οριτζιναλ μπουλόνια καπακωτά, σαμπρέλλες με γαλλικη βαλβιδα και Michelin Dynamic λαστιχα 700/23C (τα στενά) σε καλή κατασταση επισης.

Πιστευω 30€ ειναι καλά - εγω αντιστοιχα εχω αγορασει δυο φορες απο αγγελιες εδω απλά μονοπατα 26αρια μεταχειρισμενα (αυτα που εχουν τα supermakeτοποδηλατα) για μαουνταιν με 20€.

Εαν μπορεις να ανεβεις Χαλανδρι απογευματα γιατι καθημερινες κινουμαι πλεον με το ποδηλατο οχι με αυτοκινητο.

opelcorsa_opc
Απών/απούσα

Η μάρκα του είναι champion ιταλικό είναι μόνο αυτό ξέρω από την ιστορία του.Είναι παλιό ναι,έχει και αυτό 5νταπλέτα ααα και όχι δεν έχω αυτό το αμάξι και δεν ξέρω τον φίλο σου...(απλά μου άρεσε το όνομα και το έβαλα :D )

Λοιπόν ξανά στο θέμα μας.....έχουν σκουριά οι ζάντες???Μπορείς να ανεβάσεις μία φωτό ?

spitsini
Απών/απούσα

Εχεις καποιο εμαιλ να σου στειλω αυριο φωτο ?

opelcorsa_opc
Απών/απούσα

Μου λες κάτι...η μπροστά ζάντα έχει τον λίγο πιο μικρό άξονα από τον συνηθισμένο που έχουν τα ποδήλατα τώρα(για να ξεβιδώσεις το παξιμάδι σε MTB πχ... θέλεις 15αρι κλειδί)στην μπροστινή αυτήν θες 14αρι?

spitsini
Απών/απούσα

..μπρος/πισω ειναι ασχετα με τους αξονες!! εαν τα θελεις για να αναβιωσει το κουρσακι σου στα δινω και 20€ αρκει να ερθεις να τα παρεις!!!

opelcorsa_opc
Απών/απούσα

ομως ειμαι διακοπες τωρα οταν θα επιστρεψω πιστευω πως θα τις παρω(μενεις και λιγο μακριά βρε παιδι μου καπου στα πατισια μπορουμε να βρεθουμε?) ....

spitsini
Απών/απούσα

κάτι θα κανουμε !!!