Γεια σε όλους,
ως γνήσιος βουνίσιος (ορειβάτης) σκέφτομαι να μπω και στο χώρο του ποδηλάτου. Με ύψος στα 1,83 και με προθέσεις για βόλτες και στην πόλη σκέφτηκα για 29άρι.
Τα 26άρια μου φαίνονται μικρά. Γυρνώντας δεξιά αριστερά είμαι μεταξύ των εξής:
GT Karakoram 3.0
Trek Marlin
KTM ULTRA 3
Το πρώτο που μου αρέσει και περισσότερο το έχω παζαρέψει στα 600 ευρώ.
Παρακαλώ να έχω απόψεις και σχόλια... όπως και προτάσεις.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
βασικά το mamba
μου άρεσε
αλλά έχει μηχανικά δισκόφρενα
βέβαια στο cyclist έχουν τα custom project οπότε μπορείς να τους ζητήσεις να σου βάλουν τα deore 2012 Πληρόνοντας μόνο την διαφορά
:D
ego ixa bali sto mati to ultra 2 ,ala ke to ultra 3 sta lefta tou nomizo ine i kaliteri epilogi
δες τα αντίστοιχα μοντέλα και σε scott (aspect), specialized(hardrock), kona(splice), cube(analog) τουλάχιστον στις 2 τελευταίες βρίσκεις καλύτερο value, σίγουρα υπάρχουν κ άλλα
διαφωνώ τελειώς, γενικά τα ΚΤΜ έχουν απο τα χειρότερα value
Και στο ideal kritton... Στην εκδοση με 27 ταχυτητες και υδραυλικα δισκοφρενα(γυρω στα 600 βγαινει), πηγαινε δες το και αν σου κανει το κλικ, δυσκολα θα βρεις καλυτερη προταση σε αυτα τα χρηματα...
Και ακομα καλυτερο το prisma. Το οποιο με παζαρεμα πεφτει και στο 800αρι.
αλλες προτασεις?στερεψατε κιολας απο ιδεες ρε παιδια?ειμαι ακριβως στο ιδιο υψος με ακριβως το ιδιο προβλημα!ωραια τα 26αρια αλλα θελω κατι πιο ανετο και γλυκοκοιταζω τα 29αρια για καμποσο καιρο.....ποιο αλλο 29αρι εχει ποιοτητα,value for money και ειναι ελαφρυ και γρηγορο γενικα?και.....ασχετο αλλα ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΧΥΤΕΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΣΤΟ MEGISTO Π.Χ. ΣΑΝ ΑYTΕΣ ΑΠΟ 29ΑΡΙ[ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ] ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΛΕΓΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 700X47 H' KAI 29ARI ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ BIKE.....THANX PROKATABOLIKA.