Αγορά ποδηλάτου!! Ποια είναι η γνώμη σας για τα παρακάτω???

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
Rafas
Απών/απούσα

Καλησπέρα από εμένα στην παρέα!

Είμαστε αρχάριοι, εγώ και η κοπέλα μου και ψάχνουμε να αγοράσουμε ένα αξιοπρεπές ποδήλατο κυρίως για βόλτες και γυμναστική στην πόλη ,σε ελαφρούς χωματόδρομους και για κανένα trip να γουστάρουμε!!Είχαμε κάτι ποδήλατα της πλάκας και αποφασίσαμε να ανεβούμε ώστε να νιώσουμε λίγο την αίσθηση ενός ποδηλάτη!! Έχω καταλάβει πως το καλύτερο για αυτά που ζητάω είναι κάτι σε fitness/gravel αλλά επειδή έχω και πολλούς γνωστούς που χρησιμοποιούνε MTB και μέσα στην πόλη και στον βουνό χωρίς θέματα, θα αναφέρω και μερικά παρακάτω που μου κινήσαν το ενδιαφέρον αν κάποιος πιστεύει πως θα μου κάνουν και αυτά την δουλεία μου. Μετά από μεγάλη έρευνα που έκανα και διαβάζοντας τα σχόλια σας εδώ στο site κατέληξα στα παρακάτω και θα μου ήταν χρήσιμη η γνώμη σας μέσα από την εμπειρία σας. Επίσης όλα τα παρακάτω ποδήλατα είναι ανδρικά αλλά όταν καταλήξω θα βρω και κάτι παρόμοιο για την γυναίκα! Το εύρος τιμής που κινούμε είναι από 400 έως 700 ευρώ πάνω κάτω.

ΜΤΒ : 1) https://kasimatisbikes.gr/proionta/podilata/mountain...

        2) https://www.gatsoulis.gr/pd/orbea-podilato-orbea-mx3...

        3) https://kassimatiscycling.gr/shop/podilata/mountain/...

       4) https://kefalasbikes.gr/podilata-vounou-mountain-bik...

 

Fitness: 1) https://kefalasbikes.gr/podilata-fitness-urban/4953-...

             2) https://www.easywheels.gr/index.php/bikes/cyclocross...

             3) https://kefalasbikes.gr/podilata-fitness-urban/5157-...

             4) https://kefalasbikes.gr/podilata-trekking/5322-10999...

             5) https://kassimatiscycling.gr/shop/podilata/fitness/p...

             6) https://www.gatsoulis.gr/pd/cannondale-podilato-cann...

Αυτά λοιπόν!!! Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ή κάτι πιο φτηνό σε αυτά που ψάχνω θα χαρώ να την ακούσω! Επίσης αν έχετε στο νου σας και κάποιο γυναικείο! Η αλήθεια είναι επειδή είναι αρκετά τα λεφτά που θα δώσω (για μένα) θα ήθελα να πάρω ότι πιο αξιόλογο μπορώ και να το αγαπήσω, όπως και η κοπέλα μου το ίδιο που θα είναι δώρο και θα τρελαθεί! Όσον αναφορά κάποια αλλαγή σέλας και οτιδήποτε έξτρα χρειαστεί θα τα βρούμε μετά!

Επιπρόσθετα, δεν ξέρω ακόμα και αν επιλέξω κάποιο απο τα παραπάνω άν υπάρχει για το ύψος μου 1.86  και άν θα υπάρχει θεσσαλονίκη για να το δοκιμάσω και να έχω και την βοήθεια του service αργότερα....

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!! 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact