μέγεθος ποδηλάτου

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
katerina
Απών/απούσα

Γεια!!

Αγοράζω πρώτη φορά ποδήλατο και τα μόνα που ξέρω είναι όσα έχω διαβάσει εδώ περα! Πολυ ενημερωτικα, αλλα εχω ακομα αποριες. Βασικα ενδιαφερομαι για ενα φτηνο ποδηλατο πολησ (200 προτιμω, αντε 300 ευρω).Δεν μπορω να καταλαβω ποσο ακριβειας πρεπει να ειναι το μεγεθος του σκελετου ώστε να μη δημιουργησει προβληματα όπωσ άβολη στάση ή κακώσεισ σε γονατα, πονους μεσησ κτλ.Και πως θα το καταλαβω αν δεν ειναι το σωστο?? Μενω σε επαρχιακη πολη , σιγουρα δεν υπαρχει καποιος ειδικος.και τον ποδηλατα τησ γειτονιασ δεν τον εκοψα να μπορει να μου εξηγησει οταν ρωτησα κατι σχετικο. Μου ειπε ανεβα στο ποδηλοτο να δεισ, μια χαρα θα ειναι!
στο site τησ ideal λεει για ποδηλατο πολης και 2-3 τυπους σκελετων οτι πρεπει να παρω ενα σκελετο 40cm. εχει το passenger στα 300 ευρω αλλα έχει και ένα άλλο στα 200 το daily που δεν το εχει στο site τησ στο internet. Το θέμα είναι οτι αν εξαιρεσεις τα 100 ευρω εγω δεν βρισκω αλλεσ διαφορεσ μεταξυ τους. μόνο που στο passenger εχει σκελετο 40 cm , ενω στο daily βγαινει μονο σε 43. ειναι διαφορα σοβαρη ή το παρακανα στη λεπτομερεια?

Όποιος ξέρει ασ με διαφωτίσει!!
ευχαριστω!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Καταρχήν γεια σου
Πες μας από πια πόλη είσαι...?
Και ύψος
Τώρα οι διάφορες πολύ πιθανόν να είναι στο πλαίσιο αλουμινίου – σίδερο
Και σε κάποια ανταλλακτικά οι στις ρόδες
Δλδ αν είναι δίπατες η μονόπατες
Καταρχήν γιατί πας σε αυτήν την κατηγόρια ποδηλάτων???
Και μια φίλη μου πήγε να πάρει κάτι αντίστοιχο και τελικά κατέληξε στο ideal spark που ήτανε προσφορά και έμεινε υπερευχαριστημένη
Αλλά και πάλι πρέπει να δεις τις ανάγκες σου

φιλικά
πέτρος

katerina
Απών/απούσα

Ξάνθη μένω..Ευχαριστώ πολύ που απάντησες και μάλιστα τόσο γρήγορα!
Είμαι 1.64. και δεν ειμαι σιγουρη αν αυτο το ποδηλατο που ειναι 3 ποντους μεγαλυτερο απο τα 40 cm ,που θα επρεπε απο οτι λένε να ειναι ο σκελετοσ που θα παρω, μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα ή ειμαι υπερβολικη. απλα είμαι καχυποπτη γιατι να μην το εχουν στο site τουσ στο ιντερνετ? μηπωσ ειναι λιγο οτι να ναι αυτο το ποδηλατακι.
οσο για την κατηγορια, μου φαινεται πρακτικο με ολα τα καλαθακια και τισ σχαρεσ για μεσα στην πολη,μάρεσει που ειναι πιο ορθια η σταση πανω στο ποδηλατο, μου αρεσει πολυ σε εμφανιση, μου θυμιζει τα παλια ποδηλατα, και βασικα λενε αμα το θεσ για μεσα στην πολη , αντε και λιγο πιο περα να παρεισ κατι τέτοιο. Αρα υπεθεσα οτι κατι τετοιο χρειαζομαι!
να σου πω πωσ ειναι? θα καταλαβεισ κατι η δεν χρειαζεται?
ευχαριστω και παλι!!:-)

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

koitakse tha protimousa to 43ri
tis diafores mporeis na tis rotiseis sto katastima kai pistevw tha sou poune
an theleis mporw na sou afisw kinito otan pas sto en logo katastima na me pareis til gia na milisw ego me ton politi kai na sou pw an aksizei i oxi
to megethos tou 43 pistevw pos sou kathete kalitera
mias kai city einai panta megalitero to noumero apo oti se ena mtb
xoris na bazw to xeri mou stin fotia
apla polles gynaikes pernoune to podilato gia na sfiksoune ligo ta paxakia kai stin periptosi afti tha protimousa ena klasiko mtb sto opio mpenei kai sgara kai kalathaki mprosta
apla protarxikos skopos enos mtb einai to bouno tou city einai i poli
apla me to mtb exei pio skifti thesi odigisis kai giafto kai gimnazeis kalitera mesi kai koiliakous
kes perisoteres thermides
kourazese kai perisotero
apo ekei kai pera an theleis kathara podilato polis opos afta pou aneferes tha prepei na aneveis panw kai sta 2 podilata
na ta kaneis mia mikri bolta kai opio sou kathete pio kala tha einai i epilogi sou
:D
kai apantaw panta grigora mias kai eimai panta mprosta sto pc mou
:D
sxedon panta

filika
petros

katerina
Απών/απούσα

λες?? για το mtb λεω, με εβαλεσ σε σκεψεισ! δεν ξερω, εχω αρχισει να το σκεφτομαι...αλλα τωρα θα ακολουθησει νεοσ κυκλος ερωτησεων, αν εχεισ την υπομονη!
μηπωσ να μου εδινεσ το msn σου?
Ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα για έναν φιλο μου.Έχει παραγγείλει το durango juicy 5 2 disc της sector επειδή το βρήκε προσφορα στα 350 ευρω με υδραυλικά δισκόφρενα.Θεωρητικά η εταιρία το κοστολογεί 600 ευρώ.Το θέλει για χρήση μέσα στην πόλη κυρίως.Πιστεύεις ότι είναι καλή επιλογή η μπορεί να κάνει και καλύτερη με 350-400 ευρώ.Τι σκελετό να πάρει με 1.76 ύψος?

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

sportcafe@hotmail.com

me 176 einai 46-48 an thimame kala
apla to problima me to apolyto megethos einai oti alloi exoune konta podia
alloi exoune makria podia opote den vgenei panta basi toy ypsous alla sto peripou einai sto noumero pou sou eipa

oxi den exo problima me tis erotisis isa isa xerome :D

apo oti eida brikes to msn mou opote perimenw na ta poume online