Merida ποδήλατο πόλης;

94 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Tamtakos
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους-ες τους φίλους-ες του φόρουμ. Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα κάποιες από τις γνώσεις σας. Με το ποδήλατο ασχολούμαι τα τελευταία 5 περίπου χρόνια όταν για κάποιους λόγους σταμάτησα το τρέξιμο και θέλησα μια ηπιότερη (αλλά καλή) υπαίθρια άσκηση. Το ποδήλατο το θέλω για τα Σ/Κ όπου με χαλαρώνει και με ξεκουράζει ψυχολογικά. Συνήθως κάνω από 40 έως 80 χλμ την φορά. Ξεκίνησα λοιπόν με κάτι απλό και φθηνό (matrix των 170 ευρώ), όταν είδα ότι δεν με καλύπτει πια προχώρησα σε ένα nergetic και τελικά κάνοντας το αλλαγή και συμπληρώνοντας λίγα χρήματα πήρα το merida crossway 20 του 2014. Από αυτά που έχω διαβάσει σε συζητήσεις και τους οδηγούς για αγορά ποδηλάτου μου φαίνεται καλή επιλογή γι' αυτό που ζητάω. Δηλαδή χαλαρές βόλτες μέσα στην πόλη, πιο μεγάλες αποστάσεις στην παραλιακή, ήπιο χώμα όταν βρεθεί, χωρίς να κυνηγάω χρόνους και τέτοια. Όμως επειδή δεν είμαι ειδικός και η αγορά έγινε φιλτράροντας πολλά μηνύματα, θα ήθελα την γνώμη σας και πιθανόν τι να προσέξω ή κάποιες συμβουλές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

geatle
Απών/απούσα

μια χαρα ποδηλατο ειναι. εγω μονο ενα σταθερο παλουκοσελο θα του εβαζα και δεν θα πειραζα τιποτα αλλο.

Tamtakos
Απών/απούσα

geatle wrote:
μια χαρα ποδηλατο ειναι. εγω μονο ενα σταθερο παλουκοσελο θα του εβαζα και δεν θα πειραζα τιποτα αλλο.

Σ'ευχαριστώ πολύ!

contact