Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου προτείνετε ποιο είναι το καλύτερο Treeking ποδήλατο μέχρι τα 250 ευρώ, μιας και τόσα είναι το μπάτζετ μου.
Μιλάμε για αλουμίνιο βέβαια
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου προτείνετε ποιο είναι το καλύτερο Treeking ποδήλατο μέχρι τα 250 ευρώ, μιας και τόσα είναι το μπάτζετ μου.
Μιλάμε για αλουμίνιο βέβαια
Toυ Τσακ Νόρις..!
Ψάξε λίγο παρακάτω παλαιότερα τοπικς και θα βρεις την απάντηση που ζητάς.
Και για να μη λες ότι σε κουράζουμε...
Σου παραθέτω μία παλαιότερη συζήτηση του φόρουμ που είναι πολύ διαφωτιστική για κάποιον που αναζητά ένα οικονικό ποδήλατο. Εκεί θα δεις και ποια είναι τα οικονικότερα τρέκινγκ στην Ελληνική αγορά και ποιες είναι οι διαφορές τους. Την ίδια συζήτηση έστειλα και σε ένα καλό μου φίλο και αποφάσισε ποιο ήθελε να πάρει.
http://www.podilates.gr/node/20984
Επειδή στο παραπάνω ποστ εχει και κάποια εξεζητημένα σιδερένια σαραβαλάκια χωρίς αποσπόμενο νύχι με ανοιχτές τριβές κτλ.
Μην αρχίσεις να τα κοιτάς όλα.
Δες κυρίως αυτά:
Orient Avenue
http://www.dekoshop.gr/shop/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%84%C...
Sector Helix
http://globalcycling.gr/?p=2379
Berreta SRX-200
http://www.theodoridisbikes.gr/index.php?product_id=109&page=shop.produc...
Περίπου τα ίδια ποδήλατα. Το orient υπερτερει στα χειριστηρια που ειναι thumbshifters της shimano ενω τα αλλα εχουν περιστροφικα πιο φθηνιαρικα χειριστηρια.
Πάρε όποιο βρεις φθηνότερο αφού ουσιαστικά διαφορά στην τιμή τους δεν υπάρχει και η τελική τιμή θα είναι θέμα έκπτωσης του εκάστοτε καταστήματος.
Συμφωνώ και επαυξάνω! Αυτά είναι τα εξής τρία που μπορείς να βρείς με 250(με αλουμινένιο σκελετό). Συν ίσως αν υπάρχει σε καλή τιμή το Ballistic Coaster 1.0 και το Cross Areal σε καμμιά προσφορά στα 250.
εχω το avenue.το πηρα πριν τρεις μηνες περιπου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.στα συν το οτι εχει κλειστη τριβη για λιγοτερη συντηρηση.καλες βολτες με οτι και αν παρεις.
Οταν εψαξα εγω (δες το τοπικ που παρατεθηκε παραπανω) κατεληξα στο Avenue, διαβασε το τοπικ για περισοτερα.
Ειδικα τωρα που το βλεπω και κατω απο 250€!
Αλλα προσοχη υπαρχουν κανα 2 - 3 ακομη μοντελα οπως το Sector Helix τα οποια δεν υπηρχαν Θεσσαλονικη και δεν τα εψαξα.
Ακομη μου κινει το ενδιαφερον χωρις να το εχω δει απο κοντα το Ballistic District το οποιο δεν εχει αναρτηση, αλλα εχει 18 ταχυτητες revo και μου φαινεται λιγο τσιμπημενη η τιμη του, μαλλον λογο καινουργιου μοντελου.
Τελος το Beretta δεν εχει κλειστη μεσαια τριβη και επειδη το ειδα και απο κοντα ισως ειναι ελαφρως πιο βαρυ απο τα αντιστοιχα αλουμινενια Trekking.
Σε γενικες γραμμες συμφωνω πως το shortlist με τυχαια σειρα ειναι...
Avenue, Coaster 1.0, Areal, Helix
Συμφωνείτε οι άλλοι με τη σειρά που τα λέει ο mos?
Κλειστή τριβή μόνο το Βereta δεν έχει. όλα τα άλλα έχουν?
Και εγώ με βάση το προηγούμενο topic και αφού το διάβασα κανα 3αρι φορές εκεί κατέληξα, στο Avenue.
Έχω καταλήξει σε ένα από τα τρία.
ORIENT AVENUE
SECTOR HELIX
CROSS AREAL
έχουν όλα μπροστινή ανάρτηση;
Ποια είναι η γνώμη σας για την σειρά;
Σχετικά με τη σειρά τι να πει κανείς. Είναι παρόμοια θα έλεγα. Προσωπικά έχω οδηγήσει λίγο το orient ενός φίλου. Το συγκεκριμένο έναντι των άλλων έχει καλύτερα χειριστήρια για τις αλλαγές ταχυτήτων και για τα λεφτά του μου φάνηκε ελαφρύ. Έχε κατα νου ότι ίσως σε όλα χρειαστείς να αλλάξεις σέλα επειδή μπορεί να μη σε βολέψει η μαμα.
Και από τα 233 που έχει στο internet, στο dekoshop, πόσα νομίζετε ότι μπορώ να του ρίξω στην τιμή;
Πραγματικά δεν ξέρω. 233 είναι η χαμηλώτερη τιμή που το έχω δει πάντως...
Σήμερα το απόγευμα έκλεισα το AVENUE στα 225, θα το έχω την Πέμπτη.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τη βοήθεια σας
Μετά από τα πρώτα χιλιόμετρα να μας πεις εντυπώσεις από το νέο σου ποδηλατάκι για να ξέρουν και οι υπόλοιποι που μπορεί να ενδιαφερονται για το συγκεκριμένο. Το πήρες και σε πολύ καλή τιμή! Ελπίζω να έχεις ενημερωθεί μέσα από το φόρουμ για τις κλοπές και να ξέρεις ότι πρέπει να το προσέχεις σαν τα μάτια σου και να το κλειδώνεις με ΠΕΤΑΛΟ!(όχι με συρματόσχοινα της πλάκας)
Το πρωί πήρα το ποδηλατάκι, πετάει... (η σέλα είναι είναι δύσκολη)
Παίζει αυτό. Ένας φίλος μου που το πήρε την άλλαξε μετά τη δεύτερη βόλτα με μία με κενό για τον προστάτη και βρήκε την υγειά του.
μια καλή λύση είναι και τα "μαξιλαρακια gel " χρησιμοποιώ τέτοιο και όλα οκ
πλέον ποιές είναι οι εντυπώσεις σας από το orient?