Πρωτο ποδηλατο, πολλες επιλογες!

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
pierock
Απών/απούσα

Γεια σε ολους!

Πιθανων να ρωτανε δεκαδες ατομα το ιδιο αλλα ειμαι σε αδιεξοδο σχετικα με το τι ποδηλατο πρεπει να παρω. Θα ειναι το πρωτο μου μετα απο πολλα χρονια και η βασικη μου απορια ειναι αν θα πρεπει να εχει μπροστινη αναρτηση η οχι.

Οι διαδρομες που θα κανω θα ειναι πολης, πιθανον μια μεγαλυτερη (10Κ πηγαινε και αλλα τοσα πισω) μια φορα την εβδομαδα και 1-2 εξορμησεις τον μηνα. Ο δρομος ειναι ασφαλτος με λακουβες φυσικα και ισως χωμα σε καποια σημεια. Θα ηθελα να μπω και σε καποιο μονοπατι αλλα δεν ξερω ποσο συχνα θα γινεται αυτο.

Το μπατζετ μου ειναι 550 ευρω και απ οτι μου ειπαν μπορω να βρω κατι αρκετα καλο με αυτα τα χρηματα. Στο ποδηλαταδικο που πηγα μου προτιναν Ideal Megisto και Trek Marlin 6 με λαστιχα trekking.

Πιστευετε οτι ειναι καποιο απο αυτα καλη επιλογη η να δω κατι φθηνοτερο μεχρι να βρω τι μου ταιριαζει? Αξιζει η αναρτηση η καλυτερα χωρις? Προτασεις δεκτες και ευχαριστω εκ των προτερων!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Doctor
Απών/απούσα

Το Megisto το είχα κάνει 4-5 βόλτες σε δρόμους που περιγράφεις (εκτός από μονοπάτια) μέχρι 25 km. Το ευχαριστήθηκα είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω τι εννοείς μονοπάτια. Είναι ομαλος χωματόδρομος; Είναι με πέτρες, δύσκολος χωματόδρομος; 
Εαν πάντως θέλεις να πας σε δύσκολους χωματόδρομους και σε άσφαλτο με λακούβες δεν μπορείς να συνδυάσεις αυτά σε ένα ποδήλατο. 
Εαν και οι χωματόδρομοι είναι ομαλοί τότε το Megisto θα σε καλύψει για αυτήν την μικτή χρήση. 
Για το άλλο ποδήλατο που αναφέρεις φαινεται ότι είναι περισσότερο για δύσκολους χωματόδρομους, MTB. 

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Υπάρχουν πολλά ποδήλατα για τη χρήση που θέλεις. Αλλά σύμφωνα με τη νέα τάση του φόρουμ, δεν πρέπει να πάρεις ένα από αυτά.

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

Ένα Urban/Fitness χωρίς ανάρτηση δλδ. Η καλύτερη επιλογή αδελφέ...

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Κάτι τετοιο θα σε βολέψει κ στην πόλη κ στις εξορμήσεις σου κ στα μονοπάτια.
https://www.scott-sports.com/global/en/product/scott-sub-cross-50-men-bike

https://konaworld.com/dew.cfm