Specialized sirrus comp 2014 vs Merida speeder 100 new

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
Krasemporas
Απών/απούσα

Γεια σας !!! Χαίρομαι που διαβάζω πολλές από τις συζητήσεις που κάνετε και μπράβο σας που βοηθάτε να βγάλουν μια απόφαση τεκμηριομενη και σωστή οσο το δυνατόν, άτομα σαν και εμένα που θέλουν να κάνουν με ένα ποδήλατο το χόμπι τους την γυμναστική τους ή κάποιον αγώνα στο μέλλον.Και εννοείται ότι πρέπει να μαθαίνουμε από εσάς γιατί ούτε έχετε ποδήλατα σε στοκ στο μαγαζί σας ούτε θα μας προτείνετε να διαλέξουμε αυτό αντί του άλλου γιατί βγάζετε περισσότερο κέρδος από αυτό η το άλλο.κ ουτω κάθε εξής...

Λοιπόν πάμε στην ερώτηση...

Μένω σε χωριό είμαι 1.83 105 κιλά αρκετά μυώδης (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά το γράφω) . Χρήση του ποδηλάτου που θέλω να κάνω:γύρω από τα χωριά  σε άσφαλτο αλλά με αρκετές ανωμαλίες οδοστρώματος λόγο γραμμών ύδρευσης αποχέτευσης και άλλον που έχουν περάσει και τα έχουν κάνει μπαχαλο.και ίσως λίγο αργότερα στον εθνικό Πάτρα Τρίπολης με καλές  και αρκετές ανηφόρες .έχω βρει ένα sirrus comp large με σύνολο χρήσης περί τα 500 χιλιομετρα με κόστος τα 600€. Από την άλλη είδα σήμερα ένα Merida  speeder 100  με κόστος τα 679.το ένα παλιό με (νομίζω) μια επιλογή λάστιχων ,αυτά τις κούρσας άντε και λίγο πιο χοντρά αλλά και πάλι κούρσας ,το άλλο μέχρι και πιο χοντρά  κ με πίεση 60psi . Από βάρος σχεδόν το ίδιο . Εντ μεταξύ κάτι που με προβληματίζει είναι πως το sirrus είναι large και από κάτι που έψαξα είναι οριακό για το ύψος μου., ενώ το Merida μου έδειξε ότι βγαίνει και σε 54-56 που και εκεί το ύψος μου είναι στο όριο και των δύο αυτών. Κύριοι περιμένω βοήθεια και γνώμες.

Υγ.Ρωτηστε με για βιολογικά αμπέλια και organic κρασιά  και σε ότι μπορώ να σας βοηθήσω και εγώ. Ο καθείς σε ότι ξέρει καλύτερα πρέπει να συμβουλεύει και να βοηθά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
5
Μέση αξιολόγηση: 5 (1 ψήφος)