Ερώτηση

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Next34
Απών/απούσα

Καλησπέρα έχω 622x19c τροχούς στο ποδήλατο μου. Γενικά χωράει οποιοδήποτε μέγεθος τροχού στο ποδήλατο ή θέλει μόνο το ίδιο;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
steliosp
Εικόνα steliosp
Απών/απούσα

1. Θές να αλλάξεις διάσταση στα λάστιχα ή διάσταση στους τροχούς?
2. Τι είδους ποδήλατο είναι και τι φρένα έχει?
3. Γιατί θελεις να κάνεις κάτι τέτοιο?

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Οχι δεν χωραει οποιοδηποτε μεγεθος τροχου στο ποδηλατο.

Οχι δεν θελει μονο το ιδιο.

Αυτη ειναι η απαντηση στο ερωτημα σου. Ειναι κατανοητο οτι δεν βοηθα καθολου.

Μια συμβουλη για μελλοντικες ερωτησεις. Προφανως δεν γνωριζουμε τι εχετε και τι σκεφτεστε. Αρα οταν κανουμε μια ερωτηση (ειδικα τεχνικη) θα πρεπει να αναφερουμε τα δεδομενα οσο το δυνατον πιο αναλυτικα και να φλυαρισουμε οσο το δυνατον παραπανω. Δεν γινεται να κανουμε μια ερωτηση μιας γραμμης χωρις κανενα αλλο δεδομενο και να περιμενουμε σωστη απαντηση. Φυσικα δεν αναφερωμαι μονο σε εσενα (εαν θυμαμαι καλα ειχε υπαρξει ερωτηση εδω "τι ποδηλατο να παρω για να κανω ασκηση και βολτες". Μονο αυτο τιποτα αλλο και περιμενε απαντηση οταν δεν ελεγε καν εαν ειναι αντρας ή γυναικα) αλλα βρηκα την ευκαιρια απο την ερωτηση σου. Και το λεω πολυ ηρεμα και σαν συμβουλη. Σκεψου οτι η πρωτη απαντηση που πηρες ηταν τρεις ερωτησεις.

Next34
Απών/απούσα

Τώρα έχω 622x19c τροχούς με 700χ25 λάστιχα.

Το ποδήλατο κούρσα με rim φρένα. 

Θέλω να βάλω 27.5 τροχούς και να κρατήσω τα ίδια λάστιχα

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Δεν γινεται να κρατησεις τα ιδια λαστιχα προφανως αφου η διαμετρος της ζαντας ειναι διαφορετικη...

Next34
Απών/απούσα

Πάντως τα 27.5 χωράνε έτσι;

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

suicide

Αυτο χαρακτηριζει τη διαμετρο. Το 27.5 ειναι μικροτερο απο το 29 οποτε ναι, απο πλευρας διαμετρους χωραει. Το 19c που λες στο αρχικο, ειναι το πλατος. Οποτε τι συμπερασμα βγαζουμε? Αν η νεα ζαντα ειναι 27,5x19c θα χωραει!

Αλλα δεν ειναι αυτα τα αυτονοητα το θεμα σου... Γιατι ρωτας εδω ομως και δεν λες απλα στον ποδηλατα σου τι θες να κανεις και να προχωρισεις απο εκει? Αν δεν γνωριζεις τοσο στοιχειωδη πραγματα δεν υπαρχει περιπτωση να παραγγειλεις τροχους, για να σου βγει φθηνοτερα και να τα αλλαξεις μονος σου. Καποιος θα σου κανει τη δουλεια. Να σου πει οτι κανει και να μην κανει για να σου φαει λεφτα παλι δεν παιζει γιατι θα το δεις οταν πας να το παρεις. Οποτε ποιο το νοημα...?

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

και τα φρένα? που θα πατάνε τα καημένα τα τακάκια??????

Μήπως έχεις long reach δαγκάνες? (έτσι το γράφω, για να σε βάλω να ψάξεις "τι 'ν' τούτου"]

[....  μην αγχώνεσαι, νομίζω οι 9 στους 10 που έχουν ποδηλατάκι χωρίς δ/φ από σουπερ μάρκετ, ρωτούν αν μπορούν να βάλουν δ/φ...... και φυσικά δεν μπορούν - ο σκελετός δεν έχει υποδοχές... όλοι ξεχνούν τα φρένα, κανείς δεν ασχολείται με δαύτα...]

{... εκτός αν τα 27,5" είναι ίδια διάσταση με τα 700C...}

contact