Για εσάς κυρία μου. Εσάς με τη φούστα!

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
hidefnick
Εικόνα hidefnick
Απών/απούσα

Δείτε ΕΔΩ. Μάλλον σας ενδιαφέρει!!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

http://www.cyladies.com/article/ena-kolpo-gia-na-anevainoyn-oi-gynaikes-me-foysta-se-podilato
Η Ελληνίδα έχει τσαγανό και δεν μασάει,και σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως εδώ επικρατεί αυτό το σύστημα
http://skirtride.gr/3596-2/#more-3596

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

έχω πολύ καλύτερο και με βαθμό ελευθερίας 100%

κατ’ αρχήν έχουμε πολύ καλά γυναικεία ποδηλατικά εσώρουχα, που είναι ελαστικά και διπλά προστατευτικά και φτάνουν ως το μισό μηρό κι άρα λειτουργούν ως σορτσάκια...

αυτά κατά κανόνα είναι δύο ειδών...

τα γνωστά μαύρα με λύκρα σε ματ ύφανση, χωρίς διαφάνεια

και τα άλλα σε γκρι ανοιχτό (δεν θα πω μάρκες για να μην εμφανιστεί ως διαφήμιση) ή μαύρο σε ύφανση διάτρητη ελαφρά που επιτρέπει άλλο εξαερισμό κι αυτά ως τον μισό μηρό...

από αμερικάνικο σάιτ γυναικείας ποδηλασίας είχα πάρει και ένα που πήγαινε ως λίγο πάνω απ’ το γόνατο κάτι σαν βερμούδα κι αυτό μαύρο με ροζ στο λάστιχο της μέσης και του τελειώματος στο μηρό, διάτρητης ύφανσης...αυτό το τελευταίο ίσως έχει την καλύτερη λειτουργικότητα απ’ όλα όσα έχω...

τέλος έχουμε φουστανάκια ή φούστες, με φαρδύ ποδόγυρο, αλλά και στενά, που όμως να έχει η ύφανσή τους αρκετή ελαστικότητα που να επιτρέπουν την κίνηση της ανάβασης και κατάβασης στο ποδήλατο χωρίς να γίνεται το χάος, μήκους έως ελάχιστα μακρύτερα απ’ το γόνατο, αλλά όχι μίνι, γιατί τα μίνι είναι άχρηστα, σε εκθέτουν εντελώς, ως το γόνατο ή λίγο μετά το γόνατο...

έχω φτιάξει μια μικρή καρνταρόμπα με τέτοια, είναι τα ρούχα του ποδηλάτου και δεν φορώ παντελόνια παρά ελάχιστα το καλοκαίρι, ειδικά όταν πάω στη θάλασσα αποφεύγω σαν διάολος τα παντελόνια...αλλάζεις εύκολα το βρεγμένο μαγιώ σου και ομολογουμένως νιώθεις απόλυτη ευκολία στην κίνηση και φυσικά δροσιά, ειδικά όταν το κοντέρ δείχνει κάτι 44άρια ή 47άρια...(μην ξεχνάτε ένα μαντήλι στο κεφάλι για να μαζεύει τον ιδρώτα) στο υπόλοιπο σώμα ο εξαερισμός είναι τέλειος...

(κάτι ακόμα εκτός θέματος παρενθετικό, αν μπαίνετε στο μετρό, έχετε ένα παρεό πρόχειρο να το ρίχνετε πάνω σας...η θερμοκρασία που επικρατεί εκεί είναι 27 βαθμοί...αν ερχόσαστε απ’ τους 44 με ιδρωμένο όλο το σώμα και το κεφάλι σας η ψύξη είναι βέβαιη...α και ένα πετσετάκι προσώπου να σκουπίζετε τον ιδρώτα που πραγματικά σε μένα ρέει απ’ το κεφάλι σαν νερό για κανα τέταρτο όσο έχω μπει στο συρμό...)

καλό δρόμο κορίτσια!!! φούστες και φουστανάκια το καλοκαίρι!!!

(παρένθεση: όλα τα ποδήλατα που χρησιμοποιώ έχουν ανδρικό σκελετό και δεν με ζορίζει καθόλου)