Γειά σας παιδιά.
Έχω ένα merida matts 20. Θέλω να αλλάξω τα μηχανικά δισκόφρενα με υδραυλικά και είμαι ανάμεσα στα shimano M395 και shimano M615.
Θέλω να ρωτήσω αν τα M615 δικαιολογούν την διαφορά τιμής (περίπου 40€ πιο ακριβά απο τα M395). Το θέμα είναι αν θα δώ κάποια ουσιαστική διαφορά (χρήση δρόμου και ελάχιστα εώς καθόλου βουνό). Άν όχι, πάω στα M395 και κάνω τη δουλεία μου πιο οικονομικά.
Περιμένω τις προτάσεις σας.
Ευχαριστώ.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
για τον δρομο κανεις την δουλεια σου με αυτα που εχεις. ωστοσο αν επιμενεις να τα αλλαξεις, βαλε τα 395.
Ε, μάλλον τα 395 θα βάλω. Και χώμα να μπώ (απλά χωματόδρομο εννοώ, οχι μονοπάτια και extreme πράγματα) πιστεύω οτι θα με καλύψουν.
edit: Για τα Tektro HDC-300 έχει κανείς γνώμη?
Για αρκετά χρόνια φόραγα τα BR-M486 που είναι σχεδόν τα ίδια με τα Μ395.(τα 486 είναι παλαιότερα).
Η χρήση ήταν καθαρά βουνού και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος.
Πιστεύω ότι τα Μ395 θα θα σε ικανοποιήσουν πλήρως για τη χρήση που κάνεις.
Είναι πολύ απλά στην αλλαγή υγρών και τακακιών που την κάνεις και μόνος σου.
Με σωστή συντήρηση θα τα έχεις για χρόνια.
Έκανα παραγγελία τελικά τα 395. Πιστεύω θα είναι μια χαρά για τις απαιτήσεις μου.
Κάτι που παρατήρησα και δεν κατάλαβα, είναι πώς θα ''κάτσει'' το σωληνάκι του πίσω φρένου στον σκελέτο. Για να μπεί στην ίδια θέση εκεί που ήταν το συρματόσχοινο του μηχανικού δεν χωράει. Υπάρχει κάποια πατέντα που κάνουν και κάθεται? Πιστεύω δεν είμαι ο μόνος που κάνει αναβάθμιση απο μηχανικά σε υδραυλικά, σίγουρα θα το έχει συναντήσει και κάποιος άλλος αυτό.
...πιο ενδεδειγμένες λύσεις που θα προταθούν από τους εμπειρότερους, εγώ πάντως χρησιμοποίησα τα γνωστά δεματικά (tire ups) και δούλεψαν μια χαρά: