Εντυπώσεις από το 3ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού...

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Θα ήταν ωραία όσοι συμμετείχαν να γράψουν τι τους άρεσε αλλά και τι όχι ώστε να γίνουμε καλύτεροι για το επόμενο...

η πρώην (έκπτωτη) αποδιοργανωτική επιτροπή...

Αφίσα Οδηγίες Γρίφοι Αποτελέσματα

Για φωτογραφίες αναμείνατε στο ακουστικό σας (ή μάλλον στο μόνιτορ σας) γιατί κάποιες ομάδες δεν θέλουν δημοσιότητα (ήταν ιγκόγκνιτο, και για να μην εκθέσουμε κόσμο "Μα Ρούλα εσύ δεν μας είπες ότι διαβάζεις για την εξεταστική" κλπ....

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
maftaki
Απών/απούσα

Οι γρίφοι ήταν εξαιρετικά έξυπνοι.Ο τρόπος εξαγωγής των αποτελεσμάτων ίσως θέλει κάποιες αλλαγες για να βγαίνουν πιο γρήγορα όπως και κοινη απόφαση για το θέμα των φωτογραφιών.ΕΓΏ ΤΙΣ ΘΕΛΩ!!!!!

vassochara
Απών/απούσα

εγώ πάντως πέρασα υπεεεεεροχα!!! συμφωνώ με το μαφτάκι απολύτως: οι γρίφοι ήταν πολύ καλοί και θέλω φωτογραφίες! όσο για τα αποτελέσματα είναι ένα θέμα, όντως. δύο ιδέες μου έρχονται, ή να μην ανακοινώνονται αυθημερόν [ξενέρα] ή ο τελευταίος σταθμός θα είναι ένα ίντερνετ καφέ όπου οι ομάδες θα διαλέγουν μια φωτογραφία από κάθε σταθμό [γιατί η ομάδα μου τουλάχιστον έβγαζε μπόλικες..] και θα τις στέλνουν με μέιλ, αριθμημένες. έχει πολλά προβλήματα αυτή η ιδέα, ας μην το αναλύσω. μια άλλη ιδέα βέβαια είναι να υπάρχουν περισσότερα λάπτοπ στον τερματισμό!
θερμά συγχαρητήρια στους νικητές!!

Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

vassochara wrote:
μια άλλη ιδέα βέβαια είναι να υπάρχουν περισσότερα λάπτοπ στον τερματισμό

Και περισσότερα άτομα απο-διοργανωτική, θα συμπληρωνα. Ημασταν λίγοι...

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Είχε τεθεί θέμα όλες οι ομάδες να προκύψουν με κλήρωση ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε για όλους καθώς κάποιοι σχημάτισαν παρέα και δήλωσαν ομαδικά.