Εντυπώσεις από το 5ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού

11 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Εδώ θα ανεβάσω ένα ένα τα γραπτά σχόλια που μας άφησαν οι παίχτες μας, αν κάποιος δεν έγραψε ή θέλει να προσθέσει κάτι ας γράψει...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Συγχαρητήρια για το παιχνίδι. Διασκεδάσαμε, ποδηλατοδρομήσαμε, μάθαμε (την πόλη, τους συμπαίκτες, τις δυνατότητές μας) περάσαμε μια υπέροχη Κυριακή. Ευχαριστούμε. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε σε επόμενο κυνήγι, συνεισφέροντας από την πολύχρονη εμπειρία μας σε διοργάνωση (και κυνήγι) θησαυρών στην Πάτρα και το καρναβάλι της. Πλήρωμα 94, Ρία – Πέτρος.

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Όμορφη εμπειρία. Όντως γνώρισα πολλά μέρη της Αθήνας. Αλλά το ότι δεν ήξερα τα άτομα της ομάδας, τελικά δεν με ενθουσίασε αντιθέτως με απογοήτευσε… Καλό θα ήταν να υπάρχει δυνατότητα επιλογής ομάδας.

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Να διατηρηθεί ο χωρισμός σε τυχαίες ομάδες. Ίσως περισσότερους γρίφους και να ξεκινάει νωρίτερα (ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ!!). Η δυσκολία των γρίφων είναι καλή. Θα συμφωνούσα αν υπήρχε μια «συμφωνία κυριών» να μην χρησιμοποιούμε Internet αλλά πιθανώς ζω σε άλλο πλανήτη. Σελίδα στο fb έχετε να μαθαίνεται πιο εύκολα;

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Να επαναληφθεί και άλλη φορά μέσα στον χρόνο. Σωστότατη η τυχαία επιλογή παιχτών. Πολύ ωραία η επιλογή γρίφων. Η μόνη ένσταση το διαπολιτισμικό σχολείο (μιλάει ένας εκπαιδευτικός). Ο όρος έχει καταργηθεί. Ίσως θα έπρεπε να ήταν πιο «χτυπητή» η απάντηση. Θα έπρεπε να είχαμε πάρει και κάποιους πόντους για την τόσο «δύσκολη» απάντηση που την ήξεραν μόνο «μιλημένοι».

Σημείωση αποδιοργανωτικής επιτροπής, μετά από ψάξιμο όντως είχατε δίκιο και στις βαθμολογίες που θα ανεβάσουμε στο σάιτ θα προστεθούν και οι πόντοι από αυτόν τον γρίφο.

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Να το κάνουμε συχνότερα!!! Το κολωνάκι μου μέσα!!!!!!!! Γιάννης

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Ήταν πάρα πολύ ωραία !… είχα καιρό να νιώσω σαν παιδί που παίζει χωρίς να σκέφτετε τίποτα άλλο… Είστε πολύ καλή παρέα και γεμάτη ιδέες από ότι κατάλαβα, οπότε απλά συνεχίστε… με περισσότερη αλληλεπίδραση ακόμα και δικούς σας ανθρώπους στην διάρκεια του παιχνιδιού θα είχε ενδιαφέρον… όπως και λίγους έξτρα πόντους για όσους κάνουν τα λιγότερα χιλιόμετρα… το βασικό πάντως είναι η καλή ενέργεια και διάθεση που απ’ ότι κατάλαβα υπάρχει άφθονη. Και ένα μαραθώνιο κυνήγι θα είχε ενδιαφέρον ή ίσως ένα γκουρμέ.

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

1.Ωραία πολύ η πρωτοβουλία σας για τυχαίες ομάδες – μην την αλλάξετε.
2. Πολύ ωραίο και το μουσικό φινάλε. Πάντα τέτοια!
3. Μια πρόταση που ακούστηκε από κάποιον για ένα επόμενο κυνήγι, να βρούμε και να σας φέρουμε ένα αντικείμενο, μας άρεσε.
4. Θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε κάποιον ή κάποιους από εσάς να πίνει καφέ και να πάνε να πιούμε καφέ μαζί του - ή κάτι ανάλογο.
5. Προς θεού – μη μας συζήσετε να βρούμε και να σας φέρουμε κάποιον άνθρωπο σηκωτό.
Συγχαρητήρια για την διοργάνωση.
Τα λέμε του χρόνου και εις ανώτερα (1.000συμμετοχές).
Σας ευχαριστούμε.
«Στριφτά Τσιγάρα».

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

σας βλέπω, να έρχεστε να παίζετε κι όλας....
Μετά από γενική απαίτηση λέμε (αν τα καταφέρουμε) να το κάνουμε όντως πιο συχνά, ελπίζουμε να έχουμε νεώτερα στις αρχές της Άνοιξης...

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

τώρα που τέλειωσε, δε μας λέτε και τις απαντήσεις;

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Οκ, σιγά σιγά θα ανεβάσω και τις βοήθειες και τις λύσεις.
Όποιος θέλει να παίξει με τα φιλαράκια του, δεν μας χρειάζεται μπορεί να τυπώσει τους γρίφους να βάλει έναν άλλον φίλο να τυπώσει τις βοήθειες, ώστε να τον πάρουν τηλέφωνο αν χρειαστεί και στο τέλος να τον βάλει και να τους βαθμολογήσει.....

contact