Επανίδρυση - επαναλειτουργία της «Ομάδας εργασίας Κλοπής Ποδηλάτου»

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
Ο.Ε.Κ.Π.
Απών/απούσα

Επανίδρυση - επαναλειτουργία αυτής της ομάδας εξαρχής.

Όποιοι επιθυμούν να ιδρύσουν - συμμετέχουν παρακαλούνται να στείλουν σε π.μ. (στον παρόντα λογαριασμό) τις όποιες ιδέες τους (αρκεί μία) ή οτιδήποτε επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συλλογικά. Δεν είναι απαραίτητο να σχολιάσουν/απαντήσουν εδώ.
Προϋπόθεση και αυτής της ομάδας είναι η γνωριμία μεταξύ των μελών με μια αρχική φιλική - ιδρυτική συνάντηση κατόπιν συνεννόησης.

Δε ζητούνται άτομα τα οποία θα παραθέτουν γνώσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων (links υπάρχουν) αλλά όσοι έχουν σαφείς προτάσεις για συγκεκριμένες δράσεις (π.χ. εγώ είδα στη γειτονιά μου αυτό και προτείνω αυτό).
Το βασικό που πρέπει να απαντηθεί είναι η φυσική παρουσία της ομάδας... είτε αυτή είναι με flyers είτε με επιστολές σε Δήμους, φορείς, εταιρείες κ.λπ. με νέες προτάσεις - συστάσεις - διορθωτικές παρατηρήσεις σε έργα κ.λπ. Η συζήτηση θα συνεχιστεί σε προϋπάρχον κλειστό φόρουμ.

Η ομάδα θα ασχοληθεί με την πρόληψη της κλοπής ποδηλάτου κι όχι με την αντιμετώπιση, δε θα λειτουργήσουμε ως ντετέκτιβ, ούτε ως θερμοκέφαλοι και γι' αυτό θα υπάρξει επιλογή. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, αφότου λειτουργήσει, θα είναι κλειστή.

Ζητείται ομάδα ατόμων η οποία να προτρέπει σε δράσεις!
Θα παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια.

Όποιος δε θέλει να συμμετάσχει αλλά έχει ιδέες/προτάσεις/αντιρρήσεις μπορεί να τις γράψει σε αυτό το νήμα.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι