Χρηματοδότηση του προγράμματος ΕΡΜΗΣ,με μια ψήφο.

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Το Ι.Ο.ΑΣ.«Πάνος Μυλωνάς» συμμετέχει με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ», στο φετινό δημοψήφισμα της GlobalSustain, για τη χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ).
Με τον παρακάτω συνδέσμο, έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στη ψηφοφορία και να επιλέξετε το υποψήφιο πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» του Ι.Ο.ΑΣ..
https://www.facebook.com/GlobalSustain/app/328997750532910/
Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι πολύ σύντομη και απλή, ενώ η ψήφος σας ιδιαίτερα σημαντική γιατί θα μας βοηθήσει να θωρακίσουμε με Οδική Ασφάλεια όσους περισσότερους νέους συμπολίτες μας μπορούμε.
Λήξη ψηφοφορίας: 9 Δεκεμβρίου 2016
http://polls.globalsustain.org/index.php?pi=13&di=112042&error=noemail
Το πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» υλοποιείται τα 4 τελευταία χρόνια από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τα Δικαστήρια Ανηλίκων και τις Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και απευθύνεται σε ανήλικους παραβάτες του Κ.Ο.Κ. οι οποίοι υποχρεούνται να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο δυνάμει δικαστικών αποφάσεων.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: http://www.ioas.gr/ekpaideutika_programmata/

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact