Ποδηλατικό εργαστήρι για δομή φιλοξενίας μεταναστών

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
OldSteel
Απών/απούσα

Το προηγούμενο διάστημα ξεκίνησα να δουλεύω σε ένα από αυτά που ονομάζονται κέντρα ανοιχτής φιλοξενίας. Το συγκεκριμένο φιλοξενεί γύρω στα 500 άτομα και βρίσκεται περίπου στα 5 χιλιόμετρα από το κέντρο επαρχιακής πόλης. Πολλοί ενήλικοι και κάποια παιδιά χρησιμοποιούν ποδήλατα, οι πρώτοι για τις μετακινήσεις τους και τα παιδιά προφανώς ως παιχνίδι. Υπάρχει η σκέψη για ένα ποδηλατικό εργαστήρι που θα λειτουργεί με την εργασία των ανθρώπων που μενουν εκεί (ειδικά οι ενήλικοι άνδρες είναι συχνά καταδικασμένοι σε κάποια απραξία), που θα μπορεί αφενός να κάνει τις βασικές επισκευές, ενώ θα ήταν χρήσιμο να στηθεί μια σειρά τεχνικών, ας πούμε “μαθημάτων”, και καταφέρναμε να στήσουμε και μερικά ποδήλατα για χρήση των φιλοξενούμενων.

Δεν έχω εμπειρία από κάποια παρόμοια δράση, ούτε είναι μέσα στα βασικά πλαίσια της δουλειάς μου εκεί. Υποθέτω θα ξεκινήσουμε επισκευάζοντας τα παιδικά ποδήλατα, φρένα, λάστιχα κλπ. Θα προσπαθήσω να κρατήσω ενήμερη την ονλάιν κοινότητα εδώ. Αν πάλι υπάρχει εδώ μέσα κάποιος με εμπειρία από παρόμοιες δράσεις, θα χαιρόμουν πολύ να επικοινωνήσουμε

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

thumbs upthumbs upthumbs up

κωστάνζα
Εικόνα κωστάνζα
Απών/απούσα

Πολύ ωραίο αυτό που περιγράφεις! Να ζήσετε!!

Σας εύχομαι κάθε καλό και σας στέλνω την αγάπη μου (θα έβαλα την καρδιά εάν την βρήκα)

OldSteel
Απών/απούσα

Λοιπόν, είχα πει ότι θα κάνω τα σχετικά απντέιτ. Το πρώτο και δυστυχώς τελευταίο, είναι ότι αυτή η δράση, όπως και κάποιες άλλες, δεν θα πραγματοποιηθεί mad1για λόγους που δεν είναι του παρόντος και που δεν εξαρτώνται από εμένα. Ευχαριστώ για τις ευχές πάντως!

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Κρατική δομή?

OldSteel
Απών/απούσα

Ναι, κατά κάποιον τρόπο. Εν πάσει περιπτώσει, όχι αλληλέγγυα-αυτοσχέδια