Σάββατο 8/12/07

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
rodakino
Απών/απούσα

Μπορεί να γίνει μια ενημέρωση για την συγκέντρωση του Σαββάτου 8/12/07.
Σχετικά με το αν θα γίνει απλή μετάβαση στο Σύνταγμα η θα υπάρξει κάτι ανάλογο με τις διαδρομές που ακολουθούμε στις ποδηλατοπορείες,όπως επίσης αν θα πραγματοποιηθούν προσυγκεντρώσεις.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ilias
Απών/απούσα

Εχεις δίκιο

Επειδή διοργανώνουμε την συμμετοχή μας τελευταία στιγμή δεν έχουμε προσυγκεντρώσεις. Την Τετάρτη πιθανόν να αποφασίσουμε κάτι, οπότε keep in touch.

Οσον αφορά τη διαδρομή, σίγουρα κάποια βόλτα θα κάνουμε. Υπάρχουν και κάποιες προτάσεις αλλά θα τις συζητήσουμε την Τετάρτη.

Ηλίας

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

καλό είναι να κατατεθούν εδώ προς συζήτηση...
Επίσης όποιος θέλει μπορεί να έρθει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στη συνάντηση για να το συζητήσουμε...

rodakino
Απών/απούσα

Η άποψη μου είναι οτι καλό θα ήταν να οριστούν προσυγκεντρώσεις,έστω και χωρίς αφίσα,μέσα απο το site.
Θα ήταν και ένας καλός δείκτης του κατα πόσο η ενημέρωη των ποδηλατών μέσω του διαδικτύου έχει απήχηση.
Επίσης κάποιες τοπικές κινήσεις που έχουν σχηματισθεί έχουν τώρα την δυνατότητα (μικρής μάλλον προς το παρόν) μιας πιο ευέλικτής ενημέρωσης στις περιοχές τους.
Τέλος έχω την αίσθηση οτι όσοι έχουν συμμετάσχει έστω και σε μια ποδηλατοπορεία περιμένουν με λαχτάρα την επόμενη,και ο καθένας απο εμας που συμμετέχουμε έχουμε ένα κύκλο που ενημερώνουμε η ενημερωνόμαστε για τις ποδηλατικές εκδηλώσεις.Γι αυτό νομίζω οτι καλό θα ήταν οταν αποφασίζεται μια συμμετοχή σε μια κινητοποίηση να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη προβολή της έτσι ώστε να υπάρχει και πιο ξεκάθαρη διάδοση της.

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

ότι δεν περιμένουμε καμιά χιλιάδα άτομα το Σάββατο.
Για κάποιο λόγο δεν είμαστε τόσο πολλοί όταν απλά συμμετέχουμε σε κάτι άλλο...
Οπότε οι προσυγκεντρώσεις δεν ξέρω αν έχουν νόημα αλλά όπου έστω και 2 θα κατέβουν μαζί ας το γράψουν για να γίνει, μπορεί να το δει κανένας που δεν θα ερχόταν μόνος του....