σκεψεις για την επομενη πορεια

12 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
δροσοσταλιά
Απών/απούσα

Τωρα που εγινε κ αυτη η πορεια (δε ξερω για σας, αλλα εγω την καταδιασκεδασα!) ισως θα ηταν χρησιμο να καταγραψουμε τι μας αρεσε κ τι οχι, με σκοπο οχι την γκρινια στα παιδια που τη διοργανωσαν, αλλα το να γινει η επομενη ακομα καλυτερη!

Ας πουμε, κατι το οποιο νομιζω θα μπορουσε να αλλαξει ειναι το εξης: Δεδομενου οτι δε φωναζουμε ολη την ωρα τα συνθηματα μας - ή τελοσπαντων το ενα συνθημα κυριως- η πλειοψηφια του κοσμου βλεπει μια πορεια ποδηλατων που μπλοκαρουν το δρομο, χωρις να ξερει γιατι, κ φυσιολογικα, νομιζω, αγανακτει. αυτο θα μπορουσαμε να το λυσουμε με πολυ απλους τροπους. Και απο τους διοργανωτες θα μπορουσαν να μοιραζονται πινακιδες να στεριωνουμε στα ποδηλατα ή να κραταμε, αλλα κ εμεις οι ιδιοι θα μπορουσαμε να φτιαξουμε κατι αντιστοιχο. δε θελει τιποτα, ενα χαρτονι κ ενα σκουποξυλο, με ενα συνθημα πανω. οι πιο καλλιτεχνικες φυσιογνωμιες μπορουν να κανουν κ κατι πιο ομορφο. Επισης δε ξερω αν υπαρχει καποιο flyer με τα βασικα αιτηματα μας (ειμαι καινουρια στο σαιτ, δε το εχω ψαξει ακομα ολο), δε θα μπορουσε ο καθενας μας να φωτοτυπησει 15 τετοια κ να δινουμε σε αυτους που περναμε στο δρομο?

παντως, οποιος δεν ηρθε εχασε!η πορεια ηταν φοβερη!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
athenssun
Απών/απούσα

Καλησπέρα!
Flyers τυπώνουμε αρκετά αλλά αυτή την φορά είμασταν τόσοι πολλοί που δεν έφταναν για να μοιράζουμε στο κόσμο.
Συμφωνώ με τα των συνθημάτων αλλά κάτι που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε τους άλλους να φωνάζουν συνθήματα. Πολλοί ποδηλάτες έρχονται για μια διαδρομή να την ευχαριστηθούν. Θα ήθελα να είμαστε πιο διεκδικητικοί αλλά πρέπει να το πιστεύουμε όλοι αυτό.
Μόνο όμως η παρουσία μας, όλων είναι πολύ σημαντική.... Και για αυτό είμαστε
Την άλλη φορά μπορούμε να βάλουμε στο site το flyer και να το τυπώνει ο κόσμος για να βοηθήσει στο μοίρασμα.
Και ας μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά γίνονται από ενα μικρό πυρήνα ανθρώπων...
Πόσο να τρέξουμε πια...? Χρειαζόμαστε βοήθεια από περισσότερους...
Συμμετοχή στις συνελεύσεις...

dimitris
Απών/απούσα

είναι πολύ καλή η ιδέα σου να έχουμε περισσότερα πλακατ και να μοιράζουμε χαρτάκια στου γύρω εξηγώντας αλλά όπως έλεγε και μια διαφήμιση "μη ρωτάς τι μπορούν να κάνουν οι διοργανωτές για την πορεία αλλά να λες τι μπορείς να κάνεις εσύ για αυτή ;) "

Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

Η συνελευση θελει κοσμο, ιδεες, φαντασια, προβληματισμους.
Η σημερινη μεγαλειώδης πορεια σκεψου οτι στηθηκε απο λιγους ανθρωπους που επρεπε να τρεξουν για πολλα παράλληλα ζητηματα.
Ελπιζω οι επομενες μαζωξεις μας να διακρινονται απο τη πληθωρα κοσμου.
Παντα τέτοια!

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Εγώ περίμενα να βρω τον κουμπαρά να ρίξω κάτι μέσα αλλά δεν τον βρήκα :( Για τις συνελεύσεις είναι λίγο δύσκολο να κατέβει κόσμος (λόγω δουλειάς) ειδικά όταν γίνονται μεσοβδόμαδα. Μήπως θα έπρεπε οι συνελεύσεις να αποκτήσουν ποιό δικτιακό χαρακτήρα; Δηλαδή να ανοίγουμε ένα θέμα και να μπαίνουν μέσα ιδέες έτσι ώστε να είναι προσβάσιμες από πολύ περισσότερο κόσμο.

δροσοσταλιά
Απών/απούσα

μα βεβαια! αν ειδες, δεν μιλησα για τους διοργανωτες,αλλα για κατι που μπορουμε να κανουμε μονοι μας, να τυπωσουμε λιγα φλαϊερ, να φτιαξουμε ενα πλακατ. πολυ εντυπωση μου ειχε κανει κ απο εκει πηρα την ιδεα , στην διαμαρτυρια μπροστα στη βουλη για τις φωτιες, που πολλες παρεες ειχαν φτιαξει κατι δικο τους, κ τα πιο πολλα πλακατ ηταν πολυ ιδιαιτερα. πηρα το μαθημα μου σημερα. την επομενη φορα θα εχω σιγουρα κατι!

scottbiker
Απών/απούσα

Συμφωνώ,

Μην τα περιμένουμε όλα από τους διοργανωτές, πρέπει να προετοιμαζόμαστε και εμείς για να περάσουμε το μύνημα στον κόσμο. Είτε μοιράζοντας flyer, είτε με πανό, είτε με τα συνθήματα.

Τα δικά μου σχόλια σχετικά με την χθεσινή ποδηλατοπορεία, είναι το θέμα της συνοχής, και συγκεκριμένα μετά το γεγονός μπροστά στο τρόλευ στην Φιλελλήνων, που κόπηκε η πορεία στα 2. Νομίζω μία (ενδο)επικοινωνία της κεφαλής με την ουρά είναι απαραίτητη ακόμη και για λόγους ασφάλειας. Λάβετε το υπόψιν, για το μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι ανάμεσα μας ποδηλατούσαν και πάρα πολλά μικρά παιδιά. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να σεβόμαστε την συνοχή της πορείας και να μην ξαναδούμε την εικόνα να περνάνε τα παιδάκια μόνα τους τα φανάρια, γιατί κάποιοι αποφάσισαν να κόψουν την πορεία στην μέση.

Αρκετοί δυσανασχέτησαν και η πορεία έφτασε στην Πανεπιστημίου κατά το ήμισυ.

Δεν έρχομαι σε αντίθεση με κανέναν, αλλά κοιτάω μπροστά, δίνοντας ιδέες για αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν για την ποδηλατοπορεία και είμαστε κοντά σας για την επόμενη. !!!

Νίκος
Ποδηλάτες Δυτικά

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Για ποιό λόγο περάσαμε δεύτερη φορά από το Σύνταγμα; Το μπάχαλο πιστεύω προήλθε από αυτό το γεγονός γιατί ο κόσμος νόμισε ότι δεν θα ξαναπεράσουμε.

dimitris
Απών/απούσα

υπήρχε ένα σχέδιο το οποίο όμως ξεφούσκωσε...
γενικά έχει πλάκα να περνάμε από τις πλατείες δύο φορές κυκλικά ειδικά όταν είμαστε τόσο πολλοί.

to
Εικόνα to
Απών/απούσα

το σχέδιο ήταν να δαγκώσει η ουρά το κεφάλι;

Panagiotis
Απών/απούσα

το σχεδιο ηταν να νικηθει η βαρυτητα σε εσωτερικο χωρο με βαθμο επικινδυνοτητας 4.Αλλα απέτυχε

athenssun
Απών/απούσα

Γενικά καλό θα ήταν να μην ξανασυμβεί αυτό γιατί χάλασε η συνοχή της πορείας. Έγινε μια ιστορία από τι κατάλαβα με τον τροχονόμο που θα έκλεινε την Βασ. Σοφίας. Αλλά γιατί περιμέναμε τον τροχονόμο δεν κατάλαβα?? Εκει χάσαμε κόσμο να ξέρετε... Ο κοσμος μπερδεύτηκε.

Συμφωνώ επίσης ότι είχαμε πολλά μικρά παιδιά και είναι επικίνδυνο να αλλάζει έτσι στα ξαφνικά το δρομολόγιο. Ας αναλαμβανουμε τις ευθύνες μας. Αν σύμβει κάτι πως θα αντιμετωπιστεί...
Θεωρώ καλό είναι οταν ανακοινώνουμε μια διαδρομή να τηρείται.
Για πιο αντάρτικα θέλει λιγότερο κόσμο...
Δεν πας τώρα με στρατό ολόκληρο... Με πίανετε??

contact