Υποψηφιότητα του ποδηλάτου για το Νόμπελ Ειρήνης!!!

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

Υποστηρίξτε την εκστρατεία υποψηφιότητας BIKE THE NOBEL-BIKE THE NOBEL

Aναφέρεται και εδώ λόγους για τους οποίους πιστεύετε πως αξίζει να υπάρχει υποψηφιότητα του ποδηλάτου για το Νόμπελ Ειρήνης.

1)Γιατί Πως θα γίνει αυτός ο κόσμος ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ.
Κάνωντας ποδήλατο.

http://s16.postimg.org/x99jlsvb9/untitled.png

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Εκπρόσωπος του ποδηλάτου στην βράβευση θα είναι η Afghan National Women’s Cycling Team.
Επίσης η Paola Giannotti η Ιταλίδα που έκανε τον γύρο του κόσμου με ποδήλατο κάλυψε 2100χλμ απο Μιλάνο στο Όσλο για να παραδώσει την υποψηφιότητα.
http://s24.postimg.org/cvpds4u9x/images_CAHEIF7_C.jpg

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

Η ανακοίνωση των βραβείων Νόμπελ ξεκινά την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου με το Νόμπελ Φυσιολογίας ή Ιατρικής ακολουθεί το Νόμπελ Χημείας και 7 Οκτωβρίου το Νόμπελ Ειρήνης όπου φέτος έχει καταγραφεί ρεκόρ με 376 υποψηφιότητες.
Το Νόμπελ Οικονομίας θα ανακοινωθεί στις 10 του Οκτωβρίου ενώ η ημερομηνία του Νόμπελ Λογοτεχνίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί καθώς(σύμφωνα με την παράδοση, η ακριβής ημερομηνία ανακοινώνεται λίγο πριν από την ανακοίνωση του νικητή

Τα κορυφαία βραβεία όπως κάθε χρόνο θα ανακοινωθούν αρχές Οκτωβρίου και η απονομή πραγματοποιείται τον Δεκέμβριο. Όλα τα βραβεία, εκτός από το Νόμπελ Ειρήνης, απονέμονται στη Στοκχόλμη.
Ανάμεσα στις υποψηφιότητες και η ομάδα ποδηλασίας γυναικών του Αφγανιστάν.
Αυτές οι γυναίκες αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες μας και είναι υποψήφιες για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 2016. Εμείς μπορούμε να κάνουμε ελεύθερα όσο ποδήλατο μας ευχαριστεί.
http://skirtride.gr
Στο Αφγανιστάν, όμως, η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Γυναικών κατηγορείται για ανηθικότητα και δέχεται απειλές βίας, απλά και μόνο επειδή κάνει ποδήλατο. Οι γυναίκες της ομάδας όμως δεν το βάζουν κάτω.
http://skirtride.gr/wp-content/uploads/2016/05/http-2F2Fcdn.coresites.factorymedia.com2Ftwc2Fwp-content2Fuploads2F20132F042FAfghanWomen1-620x330-300x160.jpg

contact