Ελληνική Άνοιξη 2020

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Όρεξη για ταξίδι; Κλικ στην εικόνα.

 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
5
Μέση αξιολόγηση: 5 (3 ψήφοι)
scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Υπέροχο το ταξίδι που μας πρόσφερες!
Απόλαυσα τις φωτογραφίες και την περιγραφή σου.
 

Doctor
Απών/απούσα

Φύση, εικόνες και σκηνές ίσως μιας άλλης εποχής. Φαντάζομαι και τι υπεροχες μυρωδιες σε συνόδευαν στο ταξίδι σου. Μαγικό ταξίδι! 
Πόσα κιλά κουβαλάς στο ποδηλατο σου; Φαντάζομαι θα πρέπει να έχεις και κάποιο λάστιχο μαζί σου σε περίπτωση σχίσιματος, σωστά;

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Πανηγύρι όλων των αισθήσεων. Σώμα + ψυχή. Η ελληνική φύση είναι ισορροπημένη και ιδανική για αυτό.

Πολλά κιλά. Δεν με ενοχλεί όμως, γιατί είμαι καλοπερασάκιας και πηγαίνω σιγά και σχετικά λίγα χιλιόμετρα, το κάνω για ξεκούραση και θέλω να καλοπερνάω, απαράβατος κανόνας όταν γυρίσω να είμαι πιο ξεκούραστος από ότι όταν ξεκίνησα.

Ούτε μία φορά δεν έπαθα λάστιχο εξωτερικό σε ταξίδι σε 35 χρόνια. Παλιά κουβαλούσα ένα διπλωμένο για ρεζέρβα. Το κατήργησα κι αυτό, απλά φροντίζω τα λάστιχα να είναι ηλικίας κάτω του εξαμήνου.

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Τι να πει κανείς και τι να πρωτοσχολιάσει; Συγχαρητήρια για αυτό που κάνεις και τον τρόπο με τον οποίο το κάνεις. Και ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας.

Εκτός από καλός ποδηλάτης, εισαι και καλός φωτογράφος, αλλά και καλός αφηγητής. Έχεις όλο το πακέτο. Οι φωτογραφίες και οι περιγραφές σου, εκπληκτικές.

Επίσης, είσαι άλλη μία περίπτωση που αποδεικνύει ότι αν υπάρχει γνώση, αγάπη και θέληση, μπορεί κανείς μ' ένα απλό/μη ενδεδειγμένο ποδήλατο να κάνει "θαύματα".

morgoth
Απών/απούσα

Ποσα κιλα σου βγαινει με ολα αυτα που τους εχεις πανω? Και ανεβαινεις και βουνα, οχι αστεια. Οντως εξαιρετικη δουλεια και στις φωτογραφιες, δεν φανταζεσαι ποσο το ζηλευω ολο αυτο.

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

Θα πρέπει να γράψεις ένα βιβλίο, γεμάτο φωτογραφίες, είμαι βέβαιος ότι θα βρείς εκδοτικό οίκο και θα πουλήσει κιόλας. Άλλωστε η ελληνική βιβλιογραφία πάσχει, δεν έχει ποδηλατικά βιβλία, νομίζω 1-2 κυκλοφορούν.

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

morgoth wrote:

Ποσα κιλα σου βγαινει με ολα αυτα που τους εχεις πανω?

Δεν μέτρησα, αυτό που ενδιαφέρει είναι, να είσαι στο όριο να σηκώνεις το ποδήλατο φουλ φορτωμένο, έτσι ώστε αν χρειαστεί βγάζεις 2-3 σακκίδια και με ασφάλεια περνάς ποτάμια αυλάκια σκάλες κλπ. εμπόδια.

κωστάνζα
Εικόνα κωστάνζα
Απών/απούσα

μένω με το στόμα ανοιχτό

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

χορταστικός στα χλμ

απολαυστικός στις φωτος

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ όπως εσύ ξέρεις.

thumb up

contact