ΣΕΛΙΔΑ (fb) ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ - (ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Spyros
Απών/απούσα

Χριστός Ανέστη !!! 
Εύχομαι σε όλους, άπλετη υγεία και κάθε ευλογία εκ θεού στις οικογένειές σας. Απ’ ότι θα είδατε, ξεκινώ μια προσπάθεια (εκτός της ήδη υπάρχουσας) για κάποιες ποδηλατικές «δραστηριότητες», με χρήση (για όσους φυσικά κατέχουν), ηλεκτρικού ποδηλάτου. Για κάποιους σημαντικούς λόγους υγείας του γονάτου μου, αποφάσισα να μετατρέψω το ποδήλατο - «παππού» που έχω, σε ηλεκτρικό.
Έφτασα, το καλοκαίρι που έρχεται να κλείνω τους 50 «Μάηδες» και όλη μου η ζωή ήταν είτε με ένα σακίδιο στην πλάτη είτε πάνω σε μια σέλα… 
Ποτέ δεν άφησα το «κανονικό» ποδήλατο και ελπίζω όσο επιστέψει ο θεός ποτέ να μην το αφήσω. Για να μην σταματήσω όμως το ποδήλατο λόγω προβλήματος που πρόκυψε στο δεξί γόνατο, έκανα την «αλλαγή» με ένα μικρό μοτεράκι 250w, ως άλλωστε και ο νόμος ορίζει. Πραγματικά, δεν μπορείτε να φανταστείτε, τι ανακούφιση βρήκα. Με το ηλεκτρικό, φυσικά δεν σταματά κανείς να κάνει πετάλι, ούτε πατάς ένα κουμπί και σε «πηγαίνει»… (τουλάχιστον στα μικρά μοτέρ) άπλα, επειδή κάτι το ήδη αυξημένο βάρος του παλαιού μοντέλου ποδηλάτου μου, κάτι ο τρόπος που ταξιδεύω και θέλω να έχω πολλά «πραγματάκια» μαζί μου, αυξάνουν υπερβολικά το βάρος του, με αποτέλεσμα να κουράζω γρήγορα το γόνατο μου στις «κόντρες». Η λύση λοιπόν ήρθε με το μοτεράκι που έβαλα και έτσι μπορώ αν όχι άνετα, με μια συντηρητική διαχείριση, να «τρώω» περίπου 70 χλμ φορτωμένος, συμπεριλαμβανομένων και μεγάλων διαστημάτων από ανηφορικές κόντρες… 
Χωρίς να θέλω να προσβάλω τους φίλους του παραδοσιακού εποχούμενου τρόπου κίνησης, που τόσο αγαπώ και τόσα χρόνια χρησιμοποιούσα, ξεκίνησα μια προσπάθεια για όσους θέλουν, να δημιουργηθεί μια επιπλέον παρέα, που σκοπό θα έχει να γίνουν εξορμήσεις και συναντήσεις, με την χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων, φυσικά πάντα με τον παραδοσιακό τρόπο κατασκήνωσης στη φύση. 
Ήδη, μετέχω και σε μια ομάδα με κανονικά ποδήλατα, την οποία και ευχαριστώ θερμά και στην οποία έτυχα άμεσης αποδοχής. Θα ήθελα στο βαθμό που γίνεται, αν δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα, να τύχει μιας κοινοποίησης η σελίδα : «Φίλοι Ηλεκτρικού Ποδηλάτου». Ευχαριστώ εκ καρδίας και εύχομαι να δοθεί η ευκαιρία με ορισμένους από εσάς να τα πούμε και από κοντά.

Με εκτίμηση.

Σπυρίδων

(Ποδηλασία - Ποδήλατο μεγάλων αποστάσεων) - https://www.facebook.com/s.kibouropoulos/

(Φίλοι Ηλεκτρικού Ποδηλάτου) - https://www.facebook.com/SpirosCross/?modal=admin_todo_tour

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon 59687789_2285180358215642_5933866845525245952_o.jpg854.82 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
shortygr
Εικόνα shortygr
Απών/απούσα

Φίλε Σπύρο , πάντα ευγενικός με ταπεινός αν και είναι πολλά αυτά που κάνεις .

Ελπίζω να βρείς φίλους στο καινούριο θέμα που ανοίγεις ,αν και νομίζω ό,τι το μικρό μοτέρ που τοποθέτησες ,το έκανες για να έχεις προβάδισμα στα καρφιά και με άνεση να μας βγάζεις φωτογραφίες.