Αποκατασταση σελας κλασικου ποδηλάτου

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
labts
Απών/απούσα

Καλημέρα σε όλους/όλες!

Είμαι νέο μέλος και σας ευχαριστώ για την φιλοξενία. Θα ήθελα την βοηθεια σας καθώς έχω ενα θεμα με την δερματινη σέλα του κλασικου ποδηλάτου(1965) που έχω. Το δέρμα έχει στεγνώσει και έχει μαζέψει γιατί στο παελθόν ήταν στο ηλιο και πιθανόν να την είχαν βάψει! Παρακαλώ για συμβουλές, ευχαριστώ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
5
Μέση αξιολόγηση: 5 (1 ψήφος)
johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

 Μιά φωτογραφία θα βοηθούσε αν έβαζες. Πάντως το θέμα είναι μεγάλο, επίσης μεγάλη και η απόκλιση σε κόστος αποκατάστασης. Αγοράζουμε άλλη, ή την πάμε σε τεχνίτη (μοτοσυκλετών και λοιπών), βρίσκουμε new old stock, πάμε σε ακριβό σενάριο...

http://www.connolyleather.4ty.gr/el/Connolly-Leather...

 

 Αν έχει συρρικνωθεί τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Εχω ακούσει μύθους για βούτυρο, λάδι, και άλλα...εδώδιμα και συντηρητικά. Αλλα ότι και να σου πω θα είναι θεωρητικό. Η συντήρηση της δερμάτινης σέλλας είναι εύκολη, απο πριν και δεν ζητάει πολλά, η αποκατάσταση όμως είναι δυσκολότερη και ίσως η ζημιά, μη αναστρέψιμη. Καλή επιτυχία ότι και να διαλέξεις!

labts
Απών/απούσα

Ευχαριστώ πολύ. Θα ανεβάσω φωτο και του ποδηλάτου αλλά και της σέλας. Προς το παρόν την έτριψα προσεκτικά για να φύγουν τυχόν μπογές και την πέρασα λίπος φώκιας. Πιστεύω να καταφέρω κάτι.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Δες εδω https://www.podilates.gr/forum/tehnika-themata-klasi...

Οι φωτογραφίες δεν φαίνονται πλέον (ηταν ανεβασμένες σε site/ μεσολαβητή και σβήστηκαν λόγω αλλαγής πολιτικής τους) αλλά από τις περιγραφές θα καταλάβεις τη μέθοδο. Επίσης μπορεί να σε βοηθήσουν και άλλες δημοσιεύσεις για τα κλασικά ποδήλατα στην ιδια θεματική του φορουμ..

labts
Απών/απούσα

Ευχαριστώ πολύ! Θα ακολουθήσω την διαδικασία και θα ενημερωσω κατά πόσο "δουλεύει".