χαριστηκαν

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
knight
Εικόνα knight
Απών/απούσα

τα παρακάτω παρακαλούσα πολύ όποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη να τα πάρει....το ποδήλατο είναι αυτό https://www.amazon.de/Herren-Cityrad-Stadt-Fahrrad-I...και υπαρχουν:διπατες ζάντες 28,χειριστήρια ταχυτήτων,κασέτα 7 ελευθερο,σασμαν πίσω, δυσκοβραχίονας,παλουκόσελο,σέλα, μανέτες φρενών, ανάρτηση μπροστά, αλυσίδα,λαιμος τιμονιού.όλα έχουν ελάχιστη χρήση και είναι σαν καινούργια σχεδόν όποιος τα χριαζετε ας μου στείλει μήνυμα

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Πολύ ωραία κίνηση! Συγχαρητήρια!

Ελπίζω να πάνε σε φίλους που τα χρειάζονται πραγματικά και όχι να τα πάρει κάποιος επειδή τα βρήκε τσάμπα.

knight
Εικόνα knight
Απών/απούσα

τώρα τα είδα έχω και τα v break και αρκετά ζεβγαργια τακάκια αχρησιμοποίητα :) 

knight
Εικόνα knight
Απών/απούσα

καλημέρα! και εγώ αυτό θέλω να πάνε σε άνθρωπο που τα έχει ανάγκη. δεν είναι τοπ περιφεριακα αλλά είναι αξιόπιστα και καινούργια και είναι κρίμα να κάθωντε.

apostolis44
Απών/απούσα

Καλησπέρα φίλε μ ενδιαφέρομαι για την πίσω ζάντα με το ελεύθερο αν δεν τα εχεις δώσει στείλε μ μήνυμα...ευχαριστω πολύ !!

mpitzi91
Απών/απούσα

knight wrote:

τα παρακάτω παρακαλούσα πολύ όποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη να τα πάρει....το ποδήλατο είναι αυτό https://www.amazon.de/Herren-Cityrad-Stadt-Fahrrad-Interbike/dp/B01HQQP000 και υπαρχουν:διπατες ζάντες 28,χειριστήρια ταχυτήτων,κασέτα 7 ελευθερο,σασμαν πίσω, δυσκοβραχίονας,παλουκόσελο,σέλα, μανέτες φρενών, ανάρτηση μπροστά, αλυσίδα,λαιμος τιμονιού.όλα έχουν ελάχιστη χρήση και είναι σαν καινούργια σχεδόν όποιος τα χριαζετε ας μου στείλει μήνυμα

 

Καλησπέρα σας,

όπως και θα δείτε στο προφιλ μου και στις ανακατασκευές κάνω ανακατασκευή το παλιό μου κουρσάκι, θα με ενδιέφεραν πραγματικά οι ζάντες αλλά και η κασέτα η 7αρα και το παλουκόσελο έαν είναι 25mm διαμέτρου.

Επίσης θα με ενδιέφερε ο λαιμός και το τιμόνι για άλλο ποδήλατο της μητέρας μου.

contact