Χαρίζεται γυναικεία κούρσα Raleigh

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
BookLuv
Εικόνα BookLuv
Απών/απούσα

Προσπάθησα να βάλω αγγελίες για αυτό το ποδήλατο, αλλά δυσκολεύτηκα στις τεχνικές λεπτομέρειες που ζητούν και δεν τις γνωρίζω.

Αποφάσισα ότι δεν θέλω αυτό το Raleigh να περάσει άλλον ένα χειμώνα στο γκαράζ σκουριάζοντας. Τα ποδήλατα είναι για να τρέχουν και όχι για να αποθηκεύονται. Έχω άλλα δυο, που εξυπηρετούν τις ανάγκες μου. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μόνο τα λάστιχα έχουν ξεφουσκώσει. 

Είναι γυναικεία κούρσα Raleigh Medale, χρώμα χρυσαφί. Προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφίες, πολύ δύσκολο τεχνικά και δεν τα κατάφερα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα ή στο facebook, https://www.facebook.com/elena.daroussou.37 

και θα του στείλω ευχαρίστως φωτογραφίες του ποδηλάτου.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

Εύχομαι να το χαρεί κάποιος! πολύ ευγενικό εκ μέρους σας!  δράττομαι της ευκαιρίας- τώρα που αποβίωσε η Βασίλισσα-να παραθέσω ένα μικρό μύθο, ή μιά αλήθεια, για την ιπποτική κίνηση του Sir Walter Raleigh, να ρίξει την κάπα του, πάνω στα νερά, για να περάσει αβρόχοις ποσίν, η Ελισσάβετ

https://www.lookandlearn.com/history-images/TR0104-0...

https://www.alamy.com/stock-photo-hand-coloured-comi...

Γαλιφιά για να αποσπάσει την εύνοια του στέμματος ;  κίνηση έμφυτη, ενός ευγενικού ανθρώπου ;  Πάντως το ...Πρωτόκολλο, τα περιλαμβάνει κάτι τέτοια ! ("τι περιμένατε κοινοί θνητοί ?! οτι θα έπεφτα στα λασπόνερα?? Εγώ? Η Βασίλισσά σας"? )

Με λίγη έρευνα στο διαδίκτυο, μπορούμε να βρούμε διαφημιστικά έντυπα Raleigh ποδηλάτων του παρελθόντος, με αυτή τη σκηνή, που έμεινε στην Ιστορία της ποδηλασίας και ουχί μόνον. Περιποιούσε τιμή, αν ήσουν προμηθευτής του Βασιλιά, ή μάγειρας του Βασιλικού οίκου, ή ακόμα και αν ...έριξες την πολύτιμη μπέρτα σου για να περάσει το Στέμμα. Γενικότερα, η Αγγλική ποιότητα, ήταν γνωστή σε εμάς και με την απλή έκφραση Μέγκλα (οτι δηλαδή είναι made in England, άρα υπεράνω κάθε άλλης γνωστής μάρκας)

Σίγουρα ο νέος κάτοχος του Μεταλλίου θα παραλάβει ένα ιστορικό και μοναδικό ποδήλατο

https://www.bikebarnworkshop.co.uk/product-page/1983...

είτε έχει πάνω του τον Ερωδιό ως σήμα της Raleigh, είτε την Ιπποτική κίνηση του Sir

 

Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι σε όλους!

 

 

 

contact