Aγορα απο Evans Cycles (price match)

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
jonkyr
Απών/απούσα

Ανοιξα ενα ασχετο θεμα στο φορουμ (http://www.podilates.gr/?q=node/13704) και κατεληξα να μιλω για κρανη. Ετσι, ανεφερω μια ιστορια για οσους ενδιαφερονται για αγορα απο εξωτερικο.

Κρανος εχω παραγγειλει (αυτη την εβδομαδα ισως να ειναι στο σπιτι), επελεξα το Bern Watts διοτι μου γυαλισε. Ελα, ομως, που ηταν ακριβο... Επεσα, ωστοσο, στην περιπτωση και ισως ενδιαφερει καποιους απο εσας τοσο αυτο που αγορασα, οσο και η διαδικασια που ακολουθησα για να πεσει η τιμη:

Η προσφορα ηταν στο http://www.evanscycles.com/products/bern/watts-helmet-ec021571 και το μαυρο χρωμα ΔΕΝ ηταν σε προσφορα, αλλα στην τιμη που βλεπετε τωρα. Καθως, ομως, το σαιτ κανει price match αν βρεθει χαμηλοτερη τιμη, πηγα στο http://www.powerkiteshop.com/bern_watts_helmet.htm# οπου βλεπετε τη διαφορα.

Εκανα αιτημα για ιδια τιμη και το Evans Cycles μου το εστειλε σε αυτη την τιμη ΧΩΡΙΣ μεταφορικα για την Ελλαδα!

Μπορει να μην σας αρεσει το εν λογω κρανος, ισως ομως στο σαιτ βρειτε αλλα προϊοντα που σας κανουν. Εφοσον βρειτε φτηνοτερες τιμες σε αλλα ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ online καταστηματα, ειμαι 99,9% σιγουρος οτι θα τυχετε της ιδιας εξυπηρετησης που ειχα κι εγω. Θελει λιγο ψαξιμο (και τυχη) για να βρεις τη φτηνοτερη τιμη και να θυμαστε οτι πρεπει να προκειται για το ΙΔΙΟ προϊον, με τα ΙΔΙΑ χαρακτηριστικα, μεγεθος, ακομα και χρωμα (στη δικη μου περιπτωση).

Καλη επιτυχια και καλα ψωνια (αν επιλεξετε κατι)

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact