Ακραίες ρατσιστικές συμπεριφορές ποδηλατώντας.

54 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Royaloak
Απών/απούσα

Ο toxotis στο τελευταίο του μήνυμα σχετικά με την εύρεση του Mongooze, ανάφερε την εμπειρία του, να ενοχλείται η φίλη του σεξουαλικά, καθώς αυτός αναζητούσε το κλεμμένο του IDEAL. Φίλε μου, συναισθάνομαι την δύσκολη θέση που βρέθηκες. Συγχρόνως, όμως θέτοντας αυτή την αφήγηση σε μία άλλη διάσταση, δεν ανάγνωσα, παρά ένα ακόμα συνηθισμένο περιστατικό, φυσική απόρροια των κοινωνικών ταμπού περί έμφυτης αδυναμίας της γυναικείας φύσης, άρα και της συνεχούς έκθεσης της γυναίκας, κυρίως σε σεξουαλική προσβολή, μια και η σύγκρουση μαζί της δεν μπορεί να πάρει τη μορφή της φυσικής σύγκρουσης σώμα με σώμα, σαν ίσος προς ίσον, αλλά κι αυτή η λεκτική σύγκρουση τη σεξουαλικότητά της πάντα θίγει, όταν όλα αυτά προέρχονται από τον ή την φορέα μιας τυπικά, ρατσιστικής, φυλλετικής νοοτροπίας.
Ήρθε στο νού μου η μοναδική κι ελπίζω τελευταία φορά, που βίωσα μια τέτοια προσβλητική συμπεριφορά, όντας με το ποδήλατό μου στο δρόμο. Κατηφόριζα την Κεφαλληνίας, για να κατευθυνθώ μέσω Αριστοτέλους προς το Μοναστηράκι. Το κοντεράκι ταχύτητας έδειχνε 20χιλ/ώρα, κι αν λάβει κανείς υπ' όψιν του τα φανάρια αυτού του δρόμου, που είναι συνήθως γεμάτος αυτοκίνητα, δεν μπορείς να κάνεις πιό γρήγορα και να το θέλεις. Την ταχύτητα αυτή την τσέκαρα αργότερα, μετά το συμβάν που θα σας διηγηθώ με οδηγό ταξί, που κι αυτός δεν θα πήγαινε πιο γρήγορα σε μια περίπτωση που ο δρόμος θα ήταν γεμάτος, με τα παρκαρισμένα αριστερά και δεξιά. Στο ύψος της Επτανήσου έρχεται πίσω μου ένα μαύρο αυτοκίνητο με σκοτεινά τζάμια. Δεν έχω καμία ένδειξη δυσφορίας απ' τη μεριά του για την πορεία μου (κορνάρισμα, φωνές ή κάτι άλλο) ως την Αριστοτέλους, όπου στρίβοντας αριστερά, ο οδηγός του (δεν πρόλαβα καν να τον δώ, απλώς τον άκουσα και τον είδα να χάνεται σαν καπνός) μου φώναξε το αξέχαστο 'αναχαθείς ρε λεσβία'. Ομολογώ ότι κεραυνοβολήθηκα. Στάθηκα δεξιά για λίγη ώρα κι έβγαλα καπνούς από θυμό μαζί με ένα εκκρηκτικό κλάμμα, γιατί αυτός ο τύπος μπήκε βίαια στον κόσμο μου και δεν είχα το χρόνο, να σταθώ κάθετα στο δρόμο με το ποδήλατο, μπροστά του, να τον μπλοκάρω με την ίδια μου την παρουσία κι αφού ίσως φώναζε την τροχαία, να του έκανα μήνυση για παρενόχληση. Φυσικά η εικόνα μου στους περαστικούς εκείνου του πρωϊνού θα ήταν μια γυναίκα σε ποδήλατο, που κάποιος τη φώναζε λεσβία...(πολύ κολακευτικό για μια γυναίκα στα πενήντα της δεν νομίζετε;). Η σημειολογία της εμφάνισης (κοντά μαλλιά, το ποδήλατο) τι άλλο θα σηματοδοτούσαν παρά τη λεσβιακή φύση μιας γυναίκας. Το θέμα δεν είναι να δηλώσω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις εδώ, εγώ ή όποιοσδήποτε άλλος. Αλλά ακόμα κι όσες δεν είμαστε λεσβίες, φίλες μου ποδηλάτισσες και μή, όταν ερχόμαστε vis à vis μ' αυτού του είδους τα ακρεφνή Αρσενικά, προτείνω να δηλώσουμε καλύτερα όλες λεσβίες, για ν' απεμπολήσουμε τις όποιες προσβολές τους. Λεσβίες, όχι απαραίτητα στις σεξουαλικές μας επιλογές, όσο σ' αυτό που πιο πολύ ενοχλεί αυτούς τους τύπους. Γυναίκες με ιδιαίτερη προσωπικότητα, γυναίκες με άποψη, γυναίκες σε συνεχή αναζήτηση, γυναίκες ελεύθερες. Με κοντά μαλλιά, με μακριά μαλλιά, με άσπρα μαλλιά με βαμμένα... με παντελόνι ή κοντή φούστα... Γυναίκες των δεκαπέντε, των εικοσιπέντε των τριανταπέντε... Κι εκεί που πρέπει ας ανθίσουμε την τρυφερότητά μας κι ας κάνουμε την υποτιθέμενη αδυναμία μας εργαλείο, όχι μόνο για να επιβιώσουμε, αλλά για να δημιουργήσουμε, να γεννήσουμε καινούργια πράγματα. Ας προσπαθήσουμε, να μην κάνουμε σκόντο σε τίποτα απ' όλ' αυτά. Όσοι δεχτούν να μας συντροφέψουν σ' αυτό το ταξίδι, καλώς να ορίσουν. Την αγάπη μας θα πάρουνε κι αυτό δεν είναι λίγο.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
toxotis66
Εικόνα toxotis66
Απών/απούσα

θα σε παρακαλούσα ταπεινα να σεβαστεις αυτον εδω το χωρο που γραφεις...
να εισαι οσο λακωνικη γινεται...
γιατι δεν ειναι αμφιθεατρο πανεπιστημιου για διαλέξεις κοινωνιολογιας...
ειναι χωρος που προσπαθουμε ο καθενας να λει τη γνωμητου...
ουε και αλλημονο αν ο καθενας ηταν τοσο...... μακροσκελής......
δε λεω πολλυ ομορφα τα γραφεις...
αλλα αν ο καθενας μας εγραφε τοσα πολλα ποιος θα τα διάβαζε;
ζητάω προκαταβολικα συγνωμη αλλα και την κατανοησή σου...
Και να ξερεις οτι υπαρχουν ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ γυρω μας...
ειναι λιγοι βεβαια αλλα υπάρχουν...
φιλικα και ποδηλατικα
Βασιλης

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

ela mwre, 8ixtikes pou se evrise o giftokagouras? re esy, to 90% apo aytous einai politismika ka8isterimenoi. Einai sthn idia sinomotaxia me tous moulades tou iran k tous troglodites. Eidan podilato k tous xalases thn imera giati i8ele na xosei to stereofoniko tou me tourkosporous kalitexnes tipou verti klp, k na xosei meta to gazi k na piasei ta 15 lt/1000 katanalosi venzinas...

ekei 3ereis ti 8elei? evgenika na ijoseis to mesaio daktilo k an mporeis k mia photo gia na diadoseis sto internet ti malakes einai...

min 3exnas,,,oi ipan8ropoi pou legontai kagoures 3ereis pote gamane? mono otan pane se bourdelo,....siga min tous katsei gineka me tis skatofatses pou exoun. nomizoun oti me to piragmeno saravalo kati einai...

mipws itan tipote mavri BMW me fime? exei ginei to sima katate8ewn twn giftokagourwn..

toxotis66
Εικόνα toxotis66
Απών/απούσα

οσο αναφορα την παρενοχληση στη φιλη μου
δεν ήταν λεκτική αλλα....
Της επιτεθηκαν κανονικα..
Ενας κρατουσε τη σχαρα του ποδηλάτου και δεν μπορουσε να κανει πεταλι να φυγει...
Δυο της την επεσαν απο δεξια και δυο απο αριστερα...
Την εριξαν κατω στο δρομο με το ποδηλατο..
Ευτυχως το αντιληφθηκα αμεσως....
Ετρεξα κατα πανω τους και τους αναγκασα να την αφησουν...
Και φυγαμε ενω αυτοι μας εβριζαν...
Γκέτο ειναι εκει κατω βρε παιδιά
σε σχεση με το αντρας δεν εχει να κανει με τα περι ισότητας...
Ειναι καθαρά πρακτικο...
Αλιώς 5 δυμετροι αφρικάνοι αντιμετωπιζουν εναν αντρα 1.80 μεγαλοσωμο
Και αλλιώς μια γυναίκα 1.68 αδυνατη

Royaloak
Απών/απούσα

Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές, καμιά πρόθεση για διάλεξη δεν έχω, απλά υπάρχουν ένα σωρό φιμωμένα πράγματα, που ξεδιπλώνονται στο μυαλό μου, καθώς διαβάζω τα σχόλιά σας. Σ' ευχαριστώ για την υπόδειξη. Μου χρειαζόταν, μια και δεν είμαι τόσο συνηθισμένη σ' αυτού του είδους την επικοινωνία. Είμαι κάπως αρχάρια. Κανένας κατ' ευθείαν συσχετισμός δεν υπάρχει με τα όσα σας συνέβησαν στο γκέτο όπως λές. Απ' αφορμή τα όσα έγραψες θυμήθηκα τη δική μου εμπειρία και ένιωσα την ανάγκη να ανοίξω αυτό το θέμα, που σίγουρα είναι διαφορετικής διάστασης. Λίγο αδέξια από πλευράς όγκου. Θα περίμενα άλλες ποδηλάτισσες να παραθέσουν πιθανές αντίστοιχες εμπειρίες.

toxotis66
Εικόνα toxotis66
Απών/απούσα

Δεν νομιζω οτι ειναι πιο giftokagouras απο εσενα.
Με τον τροπο που τα λες χανεις απο την αρχη στα σημεια αγορι μου.
Δεν ξερω που κολλαει το politicsgr
αλλα θα σου πήγενε καλίτερα το politismika ka8isterimeno
Αν δεν αρχήσεις να σεβεσε τους γυρω σου με τις ιδιετεροτητες τους...
Ποτε δεν θα καταφέρεις να σεβαστεις τον ευτό σου και το σπίτι σου...
Και δεν λεω που εισαι ελληνας φαντάζομαι... και αντι ελληνικά γράφεις γκρίνγλις...
Ετσι θα παμε μπροστα... Μπράβο politicsgr

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

FINE..alla o tipos exei ola ta xaraktiristika tou neo-ellinara, mavro amaxi, fime tzamia, to pikroxolo sxolio giati to podilato tou "eklise ton dromo". den 3erw, an to 8ewreis politismeno, it's fine! egw tous 8ewrw katwterous aytous tous tipous.

ok, den itan racistiki simperifora, pio poli ena pikroxolo sxolio enos malaka itan, alla oso k na einai to podilato einai gia olous. an viazotan na pigene me to metro.

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

FINE..alla o tipos exei ola ta xaraktiristika tou neo-ellinara, mavro amaxi, fime tzamia, to pikroxolo sxolio giati to podilato tou "eklise ton dromo". den 3erw, an to 8ewreis politismeno, it's fine! egw tous 8ewrw katwterous aytous tous tipous.

ok, den itan racistiki simperifora, pio poli ena pikroxolo sxolio enos malaka itan, alla oso k na einai to podilato einai gia olous. an viazotan na pigene me to metro.

Royaloak
Απών/απούσα

Αναρωτήσου αν είχε εσένα μπροστά του τι είδους πικρόχολο 'σχόλιο' θα έκανε. Αν θα το έκανε καν και πως θα το έκανε. Κι έλα πες μου μετά ότι το συγκεκριμένο 'σχόλιο', που εγώ έφαγα στα μούτρα δεν είχε σεξιστικό, ρατσιστικό χαρακτήρα. Ας γίνει αυτή η συζήτηση πρόκληση να κατατεθούν κι άλλου τύπου ρατσιστικές συμπεριφορές. Αυτή ήταν η πρόθεσή μου όταν παρέθεσα την δική μου εμπειρία.

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

ayto pou sou lew me liga logia einai na min perneis sta sovara to sxolio enos a8liou neo-ellina. edixe ti epipedo exei. anevase me evgeniko tropo to mesaio daktilo k fige. siga min pareis sta sovara to kagoura.

spirosta
Απών/απούσα

Θέλω να κάνω ένα φιλικό σχόλιο προς όλους.

Έπειτα από ένα κάρο συζητήσεις και φιλοσοφίες που λέει ο καθένας, και δεν λέω σεβαστή και πρέπει να εκφράζουμε τις απόψεις μας ο καθένας, αλλά λέω λέω μήπως:
Να κάναμε ποδήλατο να το ευχαριστιόμασταν και να είμασταν όλοι χαρούμενοι? Διότι αν μας δημιουργεί εκνευρισμούς και άγχη και τσακωμούς δεν διαφέρουμε πολύ από το αν είμαστε μέσα σε ένα αυτοκίνητο και πάμε κάπου.

Λέω λοιπόν να ηρεμήσουμε όλοι μας, να κάνουμε ευχάριστα ποδήλατο και δεν πα να λέει ότι θέλει ο κάθε μαλάκας να μην επηρεαζόμαστε. Έτσι πέρα από το ποδήλατο σαν μέσο μετακίνησης αλλά και σαν τρόπο ζωής θα είμαστε ποδηλάτες με ευχάριστη διάθεση. Πιο το νόημα να γινόμαστε νευρόσπαστοι σαν μερικούς οδηγούς που ο μπροστινός τους δεν έτρεξε παραπάνω ώστε να προλάβουν το φανάρι.

Αυτά τα εκφράζω διότι θεωρώ μερικούς λίγο πιο "ευαίσθητους", να προσβάλονται εύκολα και μετά να υπερβάλουν.
Φιλικά πάντα!

Royaloak
Απών/απούσα

Είχα την αίσθηση ότι επικοινωνούσα με ευαίσθητους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλλου. Ο κυνισμός και η αποδοχή δεν ήταν κάτι που αποκόμισα απ' αυτό το site, τουλάχιστον ως τώρα. Γι' αυτό και ένωσα τη φωνή μου μαζί σας. Αποδέχομαι την πιθανή ακαδημαϊκότητα του λόγου μου σε μερικά σημεία, ζητώ ξανά συγνώμη που μακρυγόρησα, δεν το έκανα όμως από ασέβεια.
Επ' ουδενί δέχομαι να κατηγοριοποιούμαι ως ευαίσθητη σ' επίπεδο νεύρωσης. Μήπως έχεις να μου συστήσεις και θεραπευτική μέθοδο, για να χαίρομαι το ποδήλατό μου ή και τη ζωή γενικότερα; Σαφώς το χαίρομαι κι επιμένω σ' αυτό. Εκλαμβάνω την έκφραση σαν εξαιρετικά ατυχή κι επικίνδυνη. Παραμένοντας αθεράπευτα αλαφροίσκιωτη, ευχαριστώ για την ως τώρα φιλοξενία κι επανέρχομαι στη σιωπή μου.

neomanix
Εικόνα neomanix
Απών/απούσα

Αγαπητή Βασιλική Οξιά,
Όντας μην συνηθησμένη σε τέτοιου είδους συμπεριφορά δικαιολογημένη η αντίδραση σου αλλά απο το συγκεκριμένο ανθρωποειδές κατασκεύασμα, μην περιμένεις κάτι καλύτερο κ που σε αποκάλεσε έτσι ζόρισε πολύ το μυαλό του! Εγώ γελάω πολύ με τα επίθετα που λέει ο πηγμένος Αθηναίος όταν του κλείνω τον δρόμο με το ποδήλατό μου!
Πάντως το μόνο που χρειάζεται είναι επιδεικτική άγνοια τέτοιων υποκειμένων κ χλευασμός των σχολίων τους με ειρωνικό γέλιο! Πάρε σαν δεδομένο τον ρατσισμό τους αλλά οφείλεται σε μια γενικότερη μισανθρωπία κ όπως θα βρίσει εσένα σεξιστικά επειδή είσαι γυναίκα, στην επόμενη γωνία θα βρίσει το σκουπιδιάρικο που βρέθηκε στον δρόμο του κ θα βλαστημίσει την τύχη του που όλα τα στραβά τυχαίνουν σε αυτόν κ γενικότερα όλα του φταίνε.
Αντίθετα με εσένα κ όλους εμάς που επιλέγουμε να κινούμαστε με αυτόν διαφορετικό τρόπο κ δεν κολλάμε στην κίνηση έτσι δεν πρέπει να κολλάμε κ στα σχόλια των κολλημένων με τα αμαξάκια τους ανθρώπων!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσπερνάμε αυτά τα σχόλια με χαμόγελο, να τα συλλέγουμε κ να τα δημοσιεύουμε στην σελίδα των ποδηλατών να γελάμε κ οι υπόλοιποι που χάσαμε την ευκαιρία να λουστούμε την αγανάκτηση των αθηναίων οδηγών!
Σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στον φίλτατο Βασίλη κ την φίλη του το θεωρώ τελείως ακραίο κ ανησυχητικό γιατί δεν έχουν παρατηρηθεί τέτοιου είδους αντιδράσεις απο τους αφρικάνους μετανάστες, που πέρα από τις κλοπές είναι συνήθως πράοι κ χαλαροί με τους Έλληνες, βέβαια αυτή η συμπεριφορά ενδέχεται να αλλάζει μέσα στην "έδρα" τους. Ειδικά με τις εφόδους που τους κάνεις κάθε φορά που γίνεται μια κλοπή μπορεί να σε έχουν βάλει στο μάτι κ να πειράξουν την φίλη σου να είναι ένας τρόπος να σου δείξουν ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτος.

spirosta
Απών/απούσα

Καλά και εγώ μια κουβέντα είπα απλά... Προσωπικά χαίρομαι να βλέπω γυναίκες, κοριτσάκια, κοπελίτσες, όμορφες κοπελίτσες... πάνω σε ποδήλατο αφού γενικά είστε λίγο μειωνότητα. Θεραπευτική μέθοδος υπάρχει. Κάνε περισσότερο ποδήλατο. Όχι όμως μόνο μεσα στη ζούγκλα (Αθήνα) Βγες στη φύση και απόλευσε τη. Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο.

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ..

basika nai..min tous perneis sovaras, enas kagouras einai mia zwi tritokosmikos 8a einai.

Yiannis
Απών/απούσα

Διαβαζωντας τα παραπάνω μου ήρθε στο μυαλό ενα αγγλικό ρητό: "Οpinions are like assholes, everyone has one".
Το ότι ποδηλατούμε μας φέρνει αντιμετωπους με την άκρως καταναλωτική κοινωνία του σήμερα. Το οτι δεχομαστε (και εγω εχω και συνεχιζω να εισπρατω) τετοιου ειδους επικρισεις ειναι επειδη δεν υπαρχουν προτυπα (εκτος απο αυτα με τα οποια μας βομβαρδιζουν στις διαφημισεις).
Εγω βλέπω καθημερινά ολο και περισσοτερους ποδηλάτες. Νομιζω οτι ολοι μας σιγα σιγά δημιουργουμε ένα καινουριο προτυπο με το οποιο οι περισσοτεροι Ελληνες οδηγοι δεν ειναι συνηθισμενοι.
Κάποτε θεωρουσαν τους οδηγούς μηχανής ως αλητες.
Δυστυχώς η ικανοτητα να ενος λαου να δεχτει την διαφορετικοτητα, δειχνει το επιπεδο του πολιτισμου του.
Συνεχιζε να ποδηλατεις με προσοχή στους δρόμους.

Yiannis
Απών/απούσα

Το "Οpinions are like assholes, everyone has one" πηγαίνει στο σχολιο του οδηγού προς την ποδηλάτισσα.

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

"Οpinions are like assholes, everyone has one". Αχτύπητο.
Βασιλική Βελανιδιά (όχι Οξυά, αν και την ίδια αξία θα είχε), χαλάρωσε. Από μια γυναίκα της ηλικίας σου (κι εγώ κοντά είμαι) θα περίμενα κάτι πιο chic, π.χ. τον στριμώχνεις του την πέφτεις τον βάζεις στο κρεβάτι του πετάς τα μάτια και μετά τον κάνεις να χοροπηδάει, ξέρεις εσύ έτσι δεν είναι; Μαθαίνεις αν έχει γυναίκα (γκόμενα αποκλείεται να έχει αυτός) και φροντίζεις να το μάθει καταλλήλως κλπ. τέτοια φαιδρά. Η ζωή είναι σύντομη - απόλαυσέ τη. Κάνε ποδήλατο και άσε στους άλλους τις ροδιές σου.

Inferno
Απών/απούσα

Σιγά μην του δώσει και την απόλαυση κιόλας να του κάτσει!!!
Το καλύτερο πράγμα είναι η αδιαφορία ή το μεσαίο δάχτυλο ορισμένες φορές, όταν χρειάζεται. Δεν αξίζει να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου για ένα ελληναρά κάφρο (μη πω τίποτα χειρότερο).

ΥΓ: Μια χαρά είναι το μέγεθος του ποστ. Όποιος κουράζεται, ας μην το διαβάζει! :P Μην πτοείσαι! Γι' αυτό είναι το φόρουμ για να γράφουμε ;)

eftaxias
Απών/απούσα

Δεν ξέρω... θα με πείτε και εμένα καθυστερημένο κάγκουρα ή μάγκα! Κότα ή αλάνι, σωστό ή λάθος αλλά πιστεύω πως εγώ έχω βρει τη λύση που με εκτωνώνει, με κάνει να νιώθω καλά και να συνεχίζω υπερ-χαμογελαστός τη βόλτα μου όταν κάθε κομπλεξικός από πίσω κορνάρει, βρίζει ή δυσανασχετεί... Η λύση είναι να του απευθήνομαι με άνετο τρόπο, χωρις γκαρίδες και φωνές, και να του λέω τις εξής απλές 2 λέξεις: "ΑΗ ΓΑΜ....ΟΥ". Μετά, παραμένοντας χαμογελαστός για την ευχή που του χάρισα συνεχίζω!

Δεν δίνω λύση έτσι, ούτε βελτιώνω τη ζωη χιλιάδων ποδηλατών στην Αθήνα... Απλά είμαι κομπλέ απέναντι στο συμπαθέστατο δίποδο που βιάζεται τόσο ώστε να κινδυνέυω να με σκοτώσει!

jamal
Απών/απούσα

ολοι οι αντρες καυχιονται οτι ή εχουν παει με λεσβιες
ή οτι τους την επεσε λεσβια
ή οτι εχουν βιβλιοθηκη με τσοντες που συμμετεχουν λεσβιες
και οταν η γκομενα τους,η αδερφη τους,η φιλη,η γνωστη τους,ακομα και μια ασχετη ποδηλατισσα αποδειχθει λεσβια ή μοιαζει με λεσβια την κραζουν για να φανει ο ανδρισμος τους
τελικα οι σεξιστες δεν ξερουν τι θελουν
ειναι λαθος ακομα και να ασχοληθει καποιος με τον τροπο που οδηγεις το ποδηλατο
παντως μην ειμαστε λες και βγηκαμε απο το αυγο μας
υπαρχει ο απιθανος πολιτισμος στην ελλαδα και κολλησαμε στην ελλειψη παιδειας απεναντι στους ποδηλατες?
απορω γιατι σε πειραξε τοσο πολυ
επρεπε να κουμπωσεις μια 18η και να του ριξεις στα αυτια
πλακα κανω ε...
λοιπον,δωστε στον κοσμο να καταλαβει πως οι ποδηλατες δεν φταινε για λακουβες,φαναρια,διπλοπαρκαρισματα,σφηνες,κορνες και εξατμισεις
φτιαξτε μπλουζακια οπως
"ειμαι ποδηλατης
οχι εξωγηινος"

"δεν ειναι UFO
ειναι ποδηλατο"

teaser
Απών/απούσα

τι ακούνε τα αυτιά μου?! "λεσβίες", 50 something που σε βάζουν στο κρεβάτι και σου πετάνε τα μάτια έξω! απαπαπαπα...πάω να κάνω ποδήλατο να ηρεμίσω γιατί θα πηδήξω κανά γατί! (αλητόγατοι προφυλαχθείτε :P)

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Οι λεσβίες στις τσόντες είναι όμορφες, γι'αυτό αρέσουν :)

Στο θέμα τώρα, ότι βλακεία θες θα την ακούσεις. Εμένα με έκραζε κοιλαράς οδηγός κολλημένος στην κίνηση στο Βύρωνα επειδή περνούσα μέσα από το πάρκο με το ποδήλατο....
"Δεν είναι τα πάρκα για τα ποδήλατα", μου λεει. Μόλις τον είδα δεν ήξερα από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Του λεω, "ρε φίλε έχεις μια κοιλιά μέχρι απέναντι, σε αμάξι και κολλημένος στην κίνηση και μου τι λες για το ποδήλατο;"

Vlachos
Απών/απούσα

Ναι Eaglos, αλλά γιά θυμίσου τι σου απάντησα;;;;

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Εσύ ήσουν; Μικρός κόσμος
Για πες μου εσύ γιατί δεν θυμάμαι :)

Edit: Πάντως, στα πάρκα δεν θες ποδήλατα, στο δρόμο δεν τα θες γιατί σε κλείνουν..... Τα θες καθόλου τα ποδήλατα ή είναι μόνο για ηλικίες 3-4 χρονών και μετά να παίρνουμε αμάξια και μηχανές;
:)

Vlachos
Απών/απούσα

Η απόψή μου είναι ότι τα μόνα ποδήλατα που θα πρέπει επιτρέπονται είναι μόνο αυτά τα στατικά της γυμναστικής.
Είναι τα μόνα που δεν με ενοχλούν αρκεί να μην είναι πολύ κοντά μου και ακούγεται αυτό το βζζζζζζ που κάνουν γιατί με χαλάει.
Ούτε τα ποδήλατα θαλάσσης θα πρέπει να επιτρέπονται γιατί με εμποδίζουν όταν κινούμαι με το κόττερό μου. :-))

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Πέρα από την πλάκα, η οποία είναι καλή, αν δεν παίρναμε εγώ και ο φίλος μου τα ποδήλατα τότε θα είχες 2 αμάξια επιπλέον μπροστά σου με 2 ποδήλατα στο πίσω κάθισμα.

Για το πάρκο, επειδή το κοίταξα την ίδια μέρα, το μόνο που απαγορεύεται είναι σκυλιά χωρίς φίμωτρο :)

McZab
Απών/απούσα

...vlachos η συμπεριφορά σου και τα γραφόμενά σου στο forum με κάνουν και ανησυχώ για την ψυχική σου ισορροπία...
Δηλαδή για να έχει τέτοια όρεξη κάποιος (χωρίς να τον πληρώνουν) να σπαταλάει τις ώρες του σε ένα ποδηλατικό forum έχοντας ξεκινήσει με τη φράση "Δεν είμαι ποδηλάτης" πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα ανίας.
Το επόμενο "συλλεκτικό" είναι να σε σέβονται οι υπόλοιποι διότι "έχεις την ηλικία των πατεράδων τους" και πρόσφατα έγινε και γνωστός ο πόνος σου για την κατάντια της ΕΛ.ΑΣ από τον χειρισμό των πολιτικών...
Κάπου απολογήθηκες για τη μη χρήση ποδηλάτου λόγω αναπηρίας, την οποία πλέον μετά το επεισόδιο με τον Eaglos αντιλαμβάνομαι πλήρως...

Royaloak
Απών/απούσα

Είχα πεί να μην ξαναμιλήσω γενικά.
Μιλώ ξανά για να τελειώσει ο πορνοοχετός περί λεσβιών, που ντροπιάζει όλους. Θέλω να σας πω, όχι για να σώσω την πληγωμένη 'υπόληψή' μου, όσο για να καταλάβετε, πού πραγματικά βρισκόσαστε σαν άνθρωποι, ότι εγώ λοιπόν που ξεκίνησα αυτή τη συζήτηση, τυχαίνει, να έχω έναν γλυκύτατο σύντροφο, με τον οποίο διαπλέω φουρτούνες και μπουνάτσες εδώ και είκοσι οκτώ χρόνια. Είμαι, όπως θα έλεγαν και οι γονείς μας εικοσιοκτώ χρόνια ευτυχής παντρεμένη. Ουσιαστικά δεν ανήκω σε κάποια μειονότητα, όπως ειπώθηκε σε προηγούμενο μήνυμα, εκτός αν οι γυναίκες εν γένει θεωρούνται μειονότητα!!!!!!!!!!! Ανάμεσα σε μερικούς από σας, που σίγουρα θελήσατε να εξαφανίσετε την ουσία του post μου και να το κάνετε πορνοσυζήτηση, ναι διαλέγω τις μειονότητες κι ας μην ανήκω σ' αυτές. Η τραγωδία είναι, ότι ούτε και σ' αυτόν τον δήθεν 'προοδευτικό' χώρο αντέχονται μερικές ενοχλητικές αλήθειες. Ζω μια ζωή εξαιρετικά δραστήρια και δημιουργική και το μόνο, που μου χαλάει τη διάθεση και με θλίβει είναι η στενότητα κι η εξαθλίωση της ανθρώπινης κρίσης και συμπεριφοράς. Η ουσία του post μου λοιπόν είναι η σημασία της μικρής συμπεριφοράς, όπου κι αν συμβαίνει αυτή. Απ' τη λεπτομέρεια χτίζεται το όλο. Έτσι θέλουμε ν' αλλάξουμε την κοινωνία μας; Στην κοινωνία που ονειρεύεστε, όλοι όσοι πορνοσυζητάτε κάτω απ' το post μου, άνθρωποι σαν κι εμένα θα ήταν στα γκουλάγκ ή θα έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο, όπως ο Μαγιακόφσκι. Αυτός είναι ο τρόμος μου, όχι ο ηλίθιος που με έβρισε ή η αισθητική του, το αυτοκίνητό του ή η μουσική του. Η βασιλική βελανιδιά, που έχω εδώ και χρόνια διαλέξει για σύμβολό μου έχει να κάνει ακριβώς με το γεγονός ότι αυτό το μεγαλόπρεπο δέντρο προέρχεται και θεριεύει στην ουσία από ένα τόσο δα ταπεινό βελανιδάκι.
Να χαίρεστε την τεστοστερόνη σας.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Πολύ ευαίσθητη είσαι :(

Πρώτη φορά σε βρίζει κάποιος; Μέχρι τώρα όλοι σου έλεγαν καλημέρα και με χαμόγελο, έτσι;
Λες και τους υπόλοιπους δεν μας έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς άδικα ή δεν μας έχουν βρίσει διάφοροι κάφροι στο δρόμο.....

Χαλάρωσε λίγο και δούλεψε λίγο το χιούμορ σου γιατί στην Αθήνα αυτές οι συμπεριφορές είναι καθημερινό φαινόμενο. Εγώ θα του έλεγα ότι δεν είμαι Λεσβία αλλά από τη Ρόδο :P

ofios
Απών/απούσα

Δεν καταξιώνεται κανείς από την χρήση και μόνον ενός ποδηλάτου.

Αν τώρα, σ' αυτό συνυπολογίσεις και την ανάγκη του καθενός να ανήκει σε κάποια ομάδα (κοινωνική, αθλητική κ.λπ.), τότε βγαίνει ένα συμπέρασμα.

Επιμένω πως είναι σημαντικό να μιλάμε, γιατί όταν μιλάμε βλέπουμε ποιοί πραγματικά είμαστε, δεν παραμυθιαζόμαστε, δεν γοητευόμαστε για να μην απογοητευόμαστε, και δεν περιμένουμε περισσότερα από όσα έχουν να μας δώσουν οι άλλοι.

Μην σταματήσεις, λοιπόν, να λες την γνώμη σου και στο κάτω-κάτω, γράφεις για όλους και περιμένεις τα πάντα.

Επίσης, ήθελα σαν τρελλός να γράψω από την πρώτη μέρα σχόλιο για την παρατήρηση που σου έγινε για μικρότερα post, αλλά, νόμιζα ότι, την παρατήρηση στην έκανε κάποιος απ' τους διαχειριστές του site και δεν τόκανα.

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγένεια να υποδεικνύουμε στάσεις και συμπεριφορές σε κάποιον σύμφωνα με δικά μας μέτρα και σταθμά σε ένα καθ' όλα δημοκρατικό site.