Mr Bean on BICYCLE

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
teaser
Απών/απούσα
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
mr.linatsa69
Απών/απούσα

LOOOOOOOOL!!!!!!!! Πολύ καλό! Το θυμάμαι από τη ταινία! Κορυφή εκεί που περνάει τους κουρσάδες....!!!! ;)

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Η κούρσα από το απλό ποδήλατο διαφέρει αθέτε κι αδέ θέτε. Η φιλοσοφία είναι διαφορετική και φαίνεται. Νομίζω ότι θα το έχετε παρατηρήσει κιόλας. Πιο πολλά κοινά έχει ένας απλός ποδηλάτης με έναν οδηγό αυτοκινήτου παρά με έναν κουρσάκια. Κατ' αρχήν άλλο ντύσιμο. Πολιτικό ο ένας αθλητικό ο άλλος. Αφήστε δε και τη σνομπ νοοτροπία των κουρσάδων (μερικών) προς τους απλούς ποδηλάτες. Ειδικά όταν ο κουρσάς έχει ποδήλατο 2 με 5000 €υρώ σιγά μην κοιτάξει το απλό ποδήλατο με τα 400€ και να μιλήσει κιόλας. Σκέτη κλίκα μεταξύ τους και πηγαδάκια. Πλάκα με κάνεις; (τον "πρίγκιπα των κρίνων " τον έκανα να κρατάει κούρσα γιατί του πάει περισσότερο στην αθλητική κορμοστασιά του)

ofios
Απών/απούσα

και ταπεινά σε παραπέμπω στο πρώτο και συλλεκτικό (απόπειρα χιούμορ) μου post στο blog με τίτλο "οι φυλές του ποδηλάτου".

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Αυτό που γράφεις ισχύει εν μέρει και κατά περίπτωση.
Ποδηλατώ σε γκρούπ και των δύο κατηγοριών. Χαιρετώ (χαιρετούμε) όσους και όλους τους ποδηλάτες που θα συναντήσουμε, ανεξάρτητα από το αν καβαλούν κουρσάρα των 5.000 ευρώ ή παιδικό ποδηλατάκι με παλουκόσελο 1 μέτρο (για να κάνει σε ενήλικα... το έχω δει και αυτό ...χαχαχα).
Αρκετοί από αυτούς που συναντάμε δεν σηκώνουν το κεφάλι τους / δεν λένε τίποτα / δεν αντι-χαιρετούν. ΝΑΙ οι περισσότεροι απο αυτούς είναι συνήθως κουρσάδες σε ομάδα με προπονητή κλπ.
Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, έχω μάθει και το δέχομαι (αλλά δεν το αποδέχομαι).
Από την άλλη μου έχει τύχει peloton να κόβει και να ρωτάει αν είμαστε καλά - αν θέλουμε βοήθεια ή κάτι άλλο (είχαμε σταματήσει πριν την ανηφόρα του Σχιστού, να πάρουμε ανάσες, γυρνώντας από Ελευσίνα).

Εμένα αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως όταν βγαίνουμε μεγάλες βόλτες με τρέκιν, σε άσφαλτο, συναντάμε κουρσάδες, ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα αρχίσουν τα σχόλια / συμβουλές / κρίσεις και επικρίσεις¨
"σήκωσε τη σέλα και άλλο, πεταλάριζε πιο γρήγορα, άλλαξε τροχούς - αυτοί που έχεις είναι για πέταμα, θέλετε ρούχα ποδηλατικά, ποδηλατείς πολύ καμαρωτά - σκέψε και άλλο....
Άλλες φορές είναι καλό, αλλες φορές είναι εκνευριστικό.
ΔΕΝ ποδηλατούμε ΟΛΟΙ και ΠΑΝΤΑ λες και δεν υπάρχει αύριο..... υπάρχουν και απλές βόλτες.... υπάρχουν και μικροί δίσκοι ..... υπάρχουν και Μ.Ω.Τ. κάτω από 30 χλμ...

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Συμπληρώνώ ότι υπάρχει αντίστοιχο θέμα (σνομπισμός και ειρωνικά σχόλια) μεταξύ και των ίδιων των κουρσάδων.
Έχετε δει ομάδα νεαρών αθλητών, με τα κουρσάκια τους, να συναντούν "γερόλυκους" - "παλαίμαχους" με κούρσες των 5.000 - 7.000 ευρώ?
Εκεί να ακούσετε σχόλια και πειράγματα!!!!

paolos
Απών/απούσα

για μια ακομη φορα υπερβολικος ο Μπιν

καφροι υπαρχουν παντου...τι να κανουμε!αλλα δεν ειναι κ τοσο υπερβολικα οπως τα λες!

χαλαρωσε λιγο

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

http://youtube.com/watch?v=CdICFrd_2j8

pio olokliromeno to video