Όνειρα βλέπω…

59 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Anonymous (χωρίς επαλήθευση)

 Μου έκανε εντύπωση όταν κάποια στιγμή είδα διαφορετικούς χρήστες να ρωτάνε για τα ίδια ποδήλατα, το ίδιο χρονικό διάστημα. Βέβαια το ένα ποδήλατο (ideal intempo) ήταν πολύ λογικό να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον υποψηφίων αγοραστών μιας και είναι από τις πιο φτηνές αξιόλογες κούρσες. Παρόλα αυτά (και λόγω διαίσθησης ίσως;) μου φάνηκε κάπως... Στη συνέχεια υπήρξαν και κάποια άλλα σχόλια αλλά και κάποιες συγκυρίες που ενίσχυσαν την αρχική μου εντύπωση και γαργάλησαν την περιέργεια μου, οπότε και ασχολήθηκα λίγο…

 

 Έχουμε λοιπόν έναν χρήστη (Trustworthy) ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτάει για ideal intempo και ballistic vivio και απάντηση δεν παίρνει.

 Εμφανίζεται μετά ένας νέος χρήστης (Orestis10) ο οποίος επίσης ρωτάει για το ideal intempo και λίγο αργότερα για το ballistic vivio.

Και οι δύο χρήστες κάνουν ποδήλατο τον τελευταίο χρόνο

Και οι δύο χρήστες έχουν mtb, 27.5, με vbrakes.

O Τrust έχει Lombardo Sestriere.

Ο Οrestis έχει Ιdeal Trial (Ideal Trial έχει και η γυναίκα του Trust).

O Τrust έχει ύψος 1.79 και Οrestis 1.78.

 

 Και οι δύο μένουν εκτός αστικών κέντρων (μικρών ή μεγάλων), σε χωριά όπου υπάρχουν καλές συνθήκες για να κάνει κανείς ποδήλατο.

 O Τrust μένει σε παραθαλάσσιο μέρος, ευθεία, όπου έχει άσφαλτο αλλά και χωματόδρομους. Δηλαδή είναι εύκολη υπόθεση να κάνεις ποδήλατο και ίσως και αρκετά χλμ.

 Ο Orestis μένει σε χωριό και είναι πολύ εύκολο να βγω σε επαρχικό/εθνικό δρόμο για να κάνω ποδήλατο.

 

Και οι δύο έχουν καταλάβει ότι το mtb δεν τους καλύπτει και σκέφτονται να πάνε σε κάτι πιο δρομίσιο.

 Και οι δύο αμφιταλαντεύονται μεταξύ του αν πρέπει να αντικαταστήσουν το mtb και να έχουν ένα και μοναδικό ποδήλατο ή να το κρατήσουν και να πάνε σε 2ο  ποδήλατο (δρόμου). Μία σκέφτονται το 1ο, μία το 2ο.

Trust: Η απόφαση να δώσω το ΜΤΒ μου είναι ειλημμένη

Orestis: Το αρχικό μου MTB θα αντικατασταθεί

Trust: Αυτή η λύση όμως θα είναι αποδεχτή εάν δώσω το MTB. Δηλαδή είμαι σύμφωνος με την άποψη του Ιπτάμενου Μυρμήγκι ότι πρέπει να δω σε road bike...εφόσον πάω για 2ο ποδήλατο.

Orestis: Για αυτό λέω ας κρατήσω το ΜΤΒ και ας πάρω και ένα road bike

 

 Και οι δύο κάνουν τα ίδια χιλιόμετρα και θέλουνε να ανέβουν.

Trust: Κάνω 80 περίπου την εβδομάδα

Orestis: Στην απόσταση που κάνω (25 χλμ μέρα παρά μέρa)

 

 Και οι δύο σκέφτηκαν και τελικά πειραματίστηκαν με τα λάστιχα του mtb για να δούνε διαφορά στον δρόμο. Και οι δύο δοκίμασαν ελαφρώς λεπτότερα λάστιχα από τα μαμίσια τους. Και οι δύο δοκίμασαν schwalbe. Και οι δύο πήραν αυτά τα λάστιχα δανεικά από έναν φίλο τους.

Trust: Το εργοστασιακό είναι 27.5Χ2.10 ... δοκίμασα τα ασφαλτινα schwalbe BIG Ben, 27.5X2.00 (αυτά ήταν ενός φίλου και του τα επέστρεψα πλέον).

Orestis: Δρομισια schwalbe έβαλα, οχι όμως πολύ λεπτά. Νομίζω περίπου ίδια διάσταση με τα μαμισια. Όπως σας ανέφερα δοκίμασα ασφάλτινο λάστιχο για λίγες ημέρες δανεικό από έναν φίλο.

 Και όντως, κάποιος μας είχε ήδη αναφέρει ότι δοκίμασε ασφάλτινο λάστιχο schwalbe το οποίο είχε πάρει δανεικό από έναν φίλο του αλλά αυτός ήταν ο Trust και όχι ο Orestis. Σε αυτό το σημείο ο χειριστής των δύο λογαριασμών, ξέχασε από ποιον λογαριασμό, είπε τι.

 

Και οι δύο είδαν την ίδια διαφορά και την εξέφρασαν με τον ίδιο τρόπο.

Trust: Βοήθησε, είδα διαφορά αλλά...οκ!

Orestis: Είδα διαφορά αλλά και πάλι χμ χμ.

 

Και οι δύο θέλουν να κάνουν την αγορά τους από τοπικό κατάστημα.

Trust: Ο ποδηλατας μου φέρνει… Η αγορά θα γίνει από κάποιο τοπικό ποδηλαταδικο.

Orestis: ...προτιμώ να αγοράσω ποδήλατο από ποδηλατά της περιοχής μου.

 

Και οι δύο ενοχλούνται από ίδια πράγματα και εκφράζονται με ίδιο τρόπο.

Trust: Βέβαια το ξεφτιλισατε με τη φυσική. Καμία συνεισφορά στην οικονομία της συζήτησης…
Το thread ξέφυγε από την αρχική ερώτηση. Επαναφέρω λίγο την συζήτηση για να καταλήξουμε κάπου

Orestis: Να το πάρουμε από την αρχή γιατί κάπου θα χάσουμε την μπάλα. Πολλά post γυρνάνε γύρω γύρω και τελικά δεν βοηθάνε τον υποψήφιο αγοραστή. Αυτό είναι μία γενική παρατήρηση γιατί το παρατηρώ και σε άλλα post.

 

Trust: fitness/urban/hybrid φωτογραφίζεις

Orestis: Φωτογραφίζω gravel θα μου πείτε

 

 Πολλά από αυτά δεν θα ήταν απαραίτητα “ενοχοποιητικά” ή έστω περίεργα, αν συνέβαιναν μεμονωμένα. Όταν όμως έχουμε όλα τα παραπάνω μαζί και ειδικά το θέμα των ελαστικών, ε τότε...

 Κάποια άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι ότι πολλές φορές σχολιάζουν με μικρή χρονική διαφορά. Οκ, αυτό γίνεται και με μένα και τον planet (λέτε να είμαι alt account του planet???) αλλά και με άλλους χρήστες.

 Χθες το μεσημέρι έκατσα και διάβασα αρκετά σχόλια και των δύο λογαριασμών. Όσο το έκανα, έβλεπα έναν από τους δύο να είναι online και αμέσως μετά να μπαίνει ο άλλος οnline και ο 1ος να βγαίνει offline. Μετά, για μεγάλο διάστημα και οι δύο offline και μετά πάλι η ίδια εναλλαγή. Ποτέ και οι δύο ταυτόχρονα online.

 Ένα άλλο σημαντικό είναι το πως άρχισε η “κόντρα” μου με τον Orestis. Στα καλά καθούμενα, χωρίς να τον έχω προκαλέσει με κανέναν τρόπο, χωρίς να του έχω απευθύνει καν τον λόγο, απάντησε σε ένα σχόλιο μου και μου την είπε κάπως. Τελικά δεν ήταν και τόσο στα καλά καθούμενα… Είχαν προηγηθεί την ίδια μέρα και λίγο νωρίτερα, δύο μου σχόλια (και ένα ακόμη ακρετές μερες πριν αλλα εκείνο μου το συγχώρεσε) από τα οποία ο Trust “ενοχλήθηκε” κάπως. Και έτσι αποφάσισε να βάλει το αλτ του να μου κάνει επίθεση.

 Προσωπικά δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία πλέον. Και δεν πιστεύω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα έχει άλλη άποψη...Trustworthy και Orestis10 είναι το ίδιο πρόσωπο. Παρεμπιπτόντως, ο Trust έχει έναν γιό γεννημένο το 2010. Και με την ευκαιρία φίλε trust, να χαίρεσαι το παλικαράκι σου!

Οπότε Planet μη ρωτάς τον Orestis “τελικά εσύ πήρες ποδήλατο ? “. Ποδήλατο θα πάρει ο Trust, όχι ο Orestis...

 Και γιατί τώρα το κάνω αυτό; Την είδα ο δαιμόνιος Πίκο Απικο που αποκαλύπτει συνωμοσίες; Ή μήπως, έκανε ο Trust κάποια απάτη εναντίον των υπολοίπων και πρέπει να τον ξεμπροστιάσω; Καμία σχέση…

 Όπως είπα και στον ίδιο, δεν θεωρώ ότι έκανε απαραίτητα κάτι μεμπτό με τη δημιουργία 2ου λογαριασμού. Ήθελε πληροφορίες για κάποια θέματα, δεν τις έπαιρνε, δεν ήθελε να γίνεται κουραστικός ξαναρωτώντας τα ίδια πράγματα οπότε βρήκε έναν τρόπο να κρατήσει τα θέματα αυτά στην επικαιρότητα του φόρουμ, να φανεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους χρήστες, ελπίζοντας ότι κάποιος θα ασχοληθεί. Και μπορεί μέσω του νέου λογαριασμού να ήθελε να πάρει και επιπλέον πληροφορίες (για άλλα θέματα) που ενδεχομένως δίσταζε να τις ζητήσει από τον κανονικό του λογαριασμό, “φοβούμενος” ότι μπορεί να ενοχλήσει με τον όγκο των ερωτήσεων (Trust, έπρεπε να δεις έμενα πριν αγοράσω ποδήλατο, 3 μήνες τους είχα ζαλίσει με κάθε λογής ερώτηση).

 Οπότε γιατί; Για δύο λόγους… Από τη μία για να παρακινήσω τα υπόλοιπα μέλη να απαντούν αν γίνεται σε όλες τις ερωτήσεις κάποιου νέου μέλους ώστε να μην “αναγκάζεται” να φτιάχνει 10 λογαριασμούς για να ρωτάει τα ίδια πράγματα. Αν και γενικά οι απαντήσεις που δίνονται είναι ικανοποιητικές. Και από την άλλη για έναν προσωπικό λόγο. Θεωρώ τον Trust φίλο, τουλάχιστον διαδικτυακό (όχι όμως απαραίτητα μόνον). Δεν είναι ωραίο ένας φίλος να βάζει το αλτ του να σου κάνει επιθέσεις… Ναι, αλλά έγινε. Υπάρχει τρόπος να “ξεγίνει”; Όχι, υπάρχει όμως τρόπος να διορθωθεί. Λάθη, μ@λ@κίτσες ακόμη και χοντράδες, όλοι κάνουμε. Το θέμα είναι να μην τα κάνουμε αλλά αφού τα κάνουμε, το θέμα είναι τι στάση κρατάμε μετά. Τα παραδεχόμαστε, τα διορθώνουμε (εάν κ όπως γίνεται) και πάμε παρακάτω τις σχέσεις ή κρυβόμαστε πίσω από αυτά, κάνουμε ίσως νέα και βάζουμε ταφόπλακα;

 Φίλε, ή “φίλε” ή καθόλου φίλε (από εσένα θα εξαρτηθεί) Trust σου έδωσα ήδη δύο ευκαιρίες (πριβέ) που πήγαν χαμένες, σου δίνω και μια τρίτη τελευταία (πιο δύσκολη αυτή τη φορά αλλά εσύ το επέλεξες) . Καμιά φορά, οι άνθρωποι χρειάζονται λίγο σπρώξιμο για να κάνουν το σωστό… Θα αξιοποιήσεις την ευκαιρία αυτή και θα γίνουμε πραγματικοί φίλοι πραγματοποιώντας και κάποια πράγματα που συζητούσαμε ή θα μου πεις πάλι ότι βλέπω όνειρα;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

περιμεντε, περιμεντε παιρνω πατατακια και καθομαι να δω. 

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

kktsol wrote:
περιμεντε, περιμεντε παιρνω πατατακια και καθομαι να δω.
Χωρίς μπύρα;;; Μισές δουλείες ρε.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Τελικα εσυ τι ποδηλατο πηρες ειπαμε? bubble gum

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

rnd wrote:
Τελικα εσυ τι ποδηλατο πηρες ειπαμε? bubble gum
Πως ακριβώς αυτό το θρεντ σου γέννησε την απορία για το τι ποδήλατο πήρα εγώ;

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

@rnd anw Crossmo πήρα...

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Απο το “τελικά εσύ πήρες ποδήλατο ?“ αλλα ειναι λιγο περιπλοκο το γιατι βρηκα διασκεδαστικο να ρωτησω κατι τετοιο. Το ποδηλατο σου θα δειχνει και το χαρακτηρα σου... :)

Ωραια τα εγραψες, μου αρεσει και η αντιμετωπιση σου. Δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο και η αληθεια ειναι πως δεν με ενδιαφερει αρκετα για να το ψαξω παραπανω. Αλλα αυτα τα δυο threads απο καποια στιγμη και μετα ειχαν γινει ενα στο μυαλο μου, δεν ηξερα ποιο διαβαζα.

Περνω κ εγω ποπ κορν και φερνω και τις μπυρες

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

rnd wrote:
Το ποδηλατο σου θα δειχνει και το χαρακτηρα σου... :)
Όχι απαραίτητα... Ειδικά το πρώτο ποδήλατο πολύ δύσκολα. Τα επόμενα που είναι πιο συνειδητές επιλογές, ναι μπορούν να δείξουν τέτοια στοιχεία. Στην περίπτωση μου ήταν αναγκαστική επιλογή λόγω μπάτζετ αλλά κ λόγω απειρίας.

redshift
Εικόνα redshift
Απών/απούσα

αστεια πραγματα

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

redshift wrote:
αστεια πραγματα
Ποιο είναι το αστείο;

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

συνειδητή επιλογή το crossmo 

το ακούσαμε και αυτό 

δλδ αν έκανες ασυνείδητη επιλογή τι ποδήλατο θα έπαιρνες ?

                                                                                                               

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Διάβασε σωστά και μετά μετά γράψε...
Επίσης, με είχες ρωτήσει και τότε και σου είχα εξήγησει πως κατέληξα στο crossmo.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

`και να φανταστώ πως είσαι super ευχαριστημένος με την επιλογή σου

:D

κλασική περίπτωση βλάβης

 

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Μην τσακωνόσαστε ρε με το παραμικρό....
....
Τελικά τι έγινε με τον Τραστγουόρθι και τον Ορέστη το φίλο του;
Σιωπή έχει πέσει.
...
Μάλλον θα έχει φιάξει και τρίτο προφίλ.
Δεν πά να φτιάξει και 15. Και τι έγινε. Απλά ζαλίζεσαι μετά. Δεν ξέρεις από ποιό έχεις πει τι.
Άσε το λογοτεχνικό ύφος που (κανονικά) πρέπει να το αλλάζεις σε κάθε ένα.

Δύσκολα πράγματα αυτά.

Άπαπα. Ένα προφίλ και καλό. Και πολύ του είναι νομίζω.
Το άλλο είναι μπέρδεμα. Πολλά στόματα να ταΐζεις, μπελάδες στο κεφάλι σου βάζεις. Άπαπα.

Γνώμη μου.

...
...
...
Αλλά να μου πεις εδώ έχουμε ο καθένας από κανα 15άρι ποδήλατα. Γύρευε και πόσα μηχανάκια, αυτοκίνητα, σπίτια, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας, έξοδα για φροντιστήρια, σουπερμάρκετ κλπ.
Προφίλ δε θα έχουμε και κανα δυο - τρία να βρίσκονται;

Άαααμμα πια! Τον φάγατε τον άνθρωπο...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@didotou

 δεν νομίζω να είναι ίδιος λογαριασμός

άλλοστε αυτό είναι θέμα της διαχείρησης να το λύσει

 

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Plannet wrote:
`και να φανταστώ πως είσαι super ευχαριστημένος με την επιλογή σου
Η επιλογή μου ήταν αποτέλεσμα κάποιων περιορισμών (χρονικών, χρηματικών). Υπό εκείνες τις συνθήκες, σε εκείνη τη χρονική στιγμή, έκανα την καλύτερη επιλογή και δεν έχω μετανιώσει. Έχω μετανιώσει για μία επιλογή μου λίγο νωρίτερα, όταν δοκίμαζα ένα cityrun με 28άρια κ το απέρριψα. Δεν πίστευα τότε ότι ένα διαφορετικό λάστιχο μπορεί να κάνει μεγαλη διαφορά... Αν είχα επιμείνει λίγο στο cityrun κ το δοκίμαζα με 35άρια, νομίζω ότι θα το έπαιρνα. Και όπως το βλέπω τώρα ηταν καλύτερη επιλογή, αλλά εφόσον την απέρριψα, δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από το crossmo.Υπόψιν, ότι κ τα 2 ήταν μεταχειρισμένα κ το μπάτζετ μου ήταν 250. Καλύτερο ποδήλατο με 250 δεν υπήρχε περίπτωση να βρω. Αυτά για την επιλογή...
Σχετικά με το ίδιο το ποδήλατο, γενικά ευχαριστημένος είμαι. Αν κ μεταχειρισμένο ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Μετά από 16 μήνες δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα κ το πηγαίνω όπου να' ναι.. .Είναι παλιότερο μοντέλο, με καλύτερα περιφερειακά από τα τελευταία μοντέλα.  Σε αυτά που κάνω, δεν νιώθω να με περιορίζει, είμαι άνετος πλέον. Το μόνο χοντρό πρόβλημα που είχα ήταν όταν ανέβηκα μία υψομετρική +400, με μικρή κλίση αλλά μεγάλο μήκος κ αφού είχαν προηγηθεί άλλα 20 χλμ. Εκεί ανα διαστήματα περπατούσα....Και επίσης, στα πολύ ανώμαλα που κοπανάει ο πίσω τροχός.
Γενικά ευχαριστημένος , για 1ο ποδήλατο μια χαρά είναι. Και  απ'ότι βλέπω τις τιμές στα μεταχειρισμένα, μπορώ να το δώσω με ελάχιστη χασούρα (στη ουσία χωρίς χασούρα) όταν θα πάρω το επόμενο.

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Plannet wrote:
δεν νομίζω να είναι ίδιος λογαριασμός

άλλοστε αυτό είναι θέμα της διαχείρησης να το λύσει

Δεν είανι ίδιος λογαρισμός, είναι δυο διαφορετικοί λογαριασμοί του ΙΔΙΟΥ ατόμου. Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να μην το καταλάβει.

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Δηλ. ρε Πλάνετ (πέρα από όλα άλλα που αναφέρω λεπτομερώς), δεν σου κάνει εντύπωση που μετά από τόσες μέρες κανένας από τους 2 λογαριασμούς δεν έχει σχολιάσει τίποτα, ενώ έχουν μπει online κ οι 2 κ έχουν σχολιάσει αλλού;
Επίσης, κάτι άλλο που ανέφερα αλλά δεν εξήγησα...  Είπα ότι  μπορεί μέσω του νέου λογαριασμού να ήθελε να πάρει και επιπλέον πληροφορίες (για άλλα θέματα) κ εννοούσα άλλα θέματα  πέραν των πληροφοριών για vivio & intempo. Ο trust είχε στο μυαλό του κ την αγορά καθαρής κούρσας (σε περίπτωση που κρατούσε το mtb). Αυτή η αναζήτηση λοιπόν (για κούρσα) έγινε κυρίως μέσα από τον λογαριασμό orestis10. Δεν σου κάνει εντύπωση που ξαφνικά σταμάτησε αυτή η αναζήτηση από τον λογαριασμό orestis10; Αφού κ εσύ τον είχες ρωτήσει τι έγινε τλκ με σένα, πήρες ποδήλατο ; Γιατί κ πότε σταμάτησε; Σταμάτησε επειδή ο Trust αποφάσισε ότι δεν θα πάρει τλκ κούρσα αλλά κάτι πιο hybrid/fitness.

Αμάν πια, δεν φτάνει που σου μαγειρεύω κ σου σερβίρω, θέλεις να σε ταίσω κ στο στόμα; Μήπως να τα μασήσω κιόλας, να στα δώσω έτοιμα;;; Κάνε κ κάτι μόνος σου.  Εν προκειμένω, ΣΚΕΨΟΥ!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Ιπτάμενο Μυρμήγκι wrote:

Η επιλογή μου ήταν αποτέλεσμα κάποιων περιορισμών (χρονικών, χρηματικών). Υπό εκείνες τις συνθήκες, σε εκείνη τη χρονική στιγμή, έκανα την καλύτερη επιλογή και δεν έχω μετανιώσει. Έχω μετανιώσει για μία επιλογή μου λίγο νωρίτερα, όταν δοκίμαζα ένα cityrun με 28άρια κ το απέρριψα. Δεν πίστευα τότε ότι ένα διαφορετικό λάστιχο μπορεί να κάνει μεγαλη διαφορά... Αν είχα επιμείνει λίγο στο cityrun κ το δοκίμαζα με 35άρια, νομίζω ότι θα το έπαιρνα. Και όπως το βλέπω τώρα ηταν καλύτερη επιλογή, αλλά εφόσον την απέρριψα, δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από το crossmo.Υπόψιν, ότι κ τα 2 ήταν μεταχειρισμένα κ το μπάτζετ μου ήταν 250. Καλύτερο ποδήλατο με 250 δεν υπήρχε περίπτωση να βρω. Αυτά για την επιλογή...

Σχετικά με το ίδιο το ποδήλατο, γενικά ευχαριστημένος είμαι. Αν κ μεταχειρισμένο ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Μετά από 16 μήνες δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα κ το πηγαίνω όπου να' ναι.. .Είναι παλιότερο μοντέλο, με καλύτερα περιφερειακά από τα τελευταία μοντέλα.  Σε αυτά που κάνω, δεν νιώθω να με περιορίζει, είμαι άνετος πλέον. Το μόνο χοντρό πρόβλημα που είχα ήταν όταν ανέβηκα μία υψομετρική +400, με μικρή κλίση αλλά μεγάλο μήκος κ αφού είχαν προηγηθεί άλλα 20 χλμ. Εκεί ανα διαστήματα περπατούσα....Και επίσης, στα πολύ ανώμαλα που κοπανάει ο πίσω τροχός.
Γενικά ευχαριστημένος , για 1ο ποδήλατο μια χαρά είναι. Και  απ'ότι βλέπω τις τιμές στα μεταχειρισμένα, μπορώ να το δώσω με ελάχιστη χασούρα (στη ουσία χωρίς χασούρα) όταν θα πάρω το επόμενο.

 

ξέρεις τη σημαίνει συνειδητή επιλογή???
να γνωρίζεις αυτό που κάνεις

εσύ μόνος σου το αναιρείς αυτό

 

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Ιπτάμενο Μυρμήγκι wrote:

Δηλ. ρε Πλάνετ (πέρα από όλα άλλα που αναφέρω λεπτομερώς), δεν σου κάνει εντύπωση που μετά από τόσες μέρες κανένας από τους 2 λογαριασμούς δεν έχει σχολιάσει τίποτα, ενώ έχουν μπει online κ οι 2 κ έχουν σχολιάσει αλλού;
Επίσης, κάτι άλλο που ανέφερα αλλά δεν εξήγησα...  Είπα ότι  μπορεί μέσω του νέου λογαριασμού να ήθελε να πάρει και επιπλέον πληροφορίες (για άλλα θέματα) κ εννοούσα άλλα θέματα  πέραν των πληροφοριών για vivio & intempo. Ο trust είχε στο μυαλό του κ την αγορά καθαρής κούρσας (σε περίπτωση που κρατούσε το mtb). Αυτή η αναζήτηση λοιπόν (για κούρσα) έγινε κυρίως μέσα από τον λογαριασμό orestis10. Δεν σου κάνει εντύπωση που ξαφνικά σταμάτησε αυτή η αναζήτηση από τον λογαριασμό orestis10; Αφού κ εσύ τον είχες ρωτήσει τι έγινε τλκ με σένα, πήρες ποδήλατο ; Γιατί κ πότε σταμάτησε; Σταμάτησε επειδή ο Trust αποφάσισε ότι δεν θα πάρει τλκ κούρσα αλλά κάτι πιο hybrid/fitness.

Αμάν πια, δεν φτάνει που σου μαγειρεύω κ σου σερβίρω, θέλεις να σε ταίσω κ στο στόμα; Μήπως να τα μασήσω κιόλας, να στα δώσω έτοιμα;;; Κάνε κ κάτι μόνος σου.  Εν προκειμένω, ΣΚΕΨΟΥ!

γενικότερα το θέμα των διπλών λογαριασμών είναι παλιό

και γενικότερα αν δεν μπεις να πειράξεις κάποιον συγκεκριμένα και δεν έχει νόημα και δεν το κάνει και κανείς

δλδ δεν υπάρχει κίνητρο για διπλό λογαριασμό

απλά κάνουμε άσχετες συσχετίσεις

δλδ λες αφού εγώ λεω το α και ο άλλος λέει το β άρα όσοι λένε το β είναι το ίδιο άτομο

αλλά δεν πάει έτσι

 

steliosp
Εικόνα steliosp
Απών/απούσα

Ιπτάμενο Μυρμήγκι wrote:

Δεν είανι ίδιος λογαρισμός, είναι δυο διαφορετικοί λογαριασμοί του ΙΔΙΟΥ ατόμου. Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να μην το καταλάβει.

Δε χρειάζεται να είναι ηλίθιος αυτός ο κάποιος. Μπορεί απλά να έχει ζωη, ή να μην είναι αργόσχολος πχ.

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Plannet wrote:
ξέρεις τη σημαίνει συνειδητή επιλογή???
Στο ξαναείπα αλλά βλέπω ότι συνεχίζεις...
Διάβασε σωστά και μετά μετά γράψε! Τίποτα δεν αναιρώ απλά εσύ δεν ξέρεις τι διάβασες. Δοκίμασε πάλι.

Plannet wrote:
δλδ λες αφού εγώ λεω το α και ο άλλος λέει το β άρα όσοι λένε το β είναι το ίδιο άτομο
Δεν μπορεί να είσαι τόσο βλάκας, απλά δεν δίνεις προσοχή σε αυτά που διαβάζεις, οπότε...Διάβασε σωστά και μετά μετά γράψε!

Όχι, ποτέ κ πουθενά δεν άφησα να εννοηθεί ότι αν δυο λογαριασμοί πούνε το ίδιο πράγμα αυτό σημαίνει  ότι είναι κ το ίδιο πρόσωπο.

Εδώ δεν έχουμε 2 λογαριαμσούς που λένε το ίδιο πράγμα αλλά έναν χρήστη που δημιούργησε αλτ ακαουντ και του έδωσε χαρακτηριστικά όσο πλησιέστερα στα δικά του γινόταν. Και γιατί το έκανε αυτό; Δεν θα ήταν πιο λογικό να φτιάξει το νέο προφίλ με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά ώστε να μην κινήσει υποψίες; Αν ήθελε να τρολλάρει, να δυσφημίσει, να κάνει διαφήμιση, τότε ναι θα επέλεγε να φτιάξει το αλτ με εντελώς διαφορετικά στοιχεία. Ο Trust όμως δεν ήθελε τίποτα από αυτά.  Ήθελε να χρησιμοποιήσει το αλτ για να πάρει πληροφορίες που θα χρησιμοποιούσε στην πραγμνατική αναζήτηση ποδηλάτου που κάνει. Οπότε του έδωσε χαρακτηριστικά όσο πιο κοντινά στα δικά του κ στις αναγκες του για να μπορέσει να αλλιεύσει πληροφορίες που θα είχαν εφαρμογή στον ίδιο.

Έτσι λοιπόν, έφτιαξε τον oresti10 που κάνει ποδήλατο εδώ κ έναν χρόνο, όπως κ ο ίδιος ο trust.

Που είναι 1,78 ενώ ο ο ίδιος ο trust. είναι 1,79.

Που έχει επίσης Mtb  όπως κ ο ίδιος ο trust.

Που έχει  mtb 27,5 όπως κ ο ίδιος ο trust.

Που έχει  mtb 27,5 με δαγκάνες, όπως κ ο ίδιος ο trust.

Ο Trust  έχει lombardo, δεν μπορούσε να βάλει κ το αλτ του να έχει lombardo. Τον έβαλε να έχει ideal trial, δηλ. το ποδήλατο της γυναίκας του, το οποίο γνωρίζει, στο οποίο έχει πρόσβαση ανα πάσα στιγμή, ώστε να μην εκτεθεί αν τον ρωτήσουν κάτι κ δεν ξέρει να απαντήσει ή απαντήσει λάθος.

Τον έβαλε να ζει σε χωριό έξω από μία πόλη της Μακεδονίας, όπως κ ο ίδιος ο trust, όπου είναι εύκολο να κάνει κανείς ποδήλατο.

Τον έβαλε να κάνει 25 χλμ  μέρα παρά μέρα ενώ ο ίδιος ο trust kάνει 80 τη βδομαδα, δηλ το ίδιο.

Τον έβαλε να θέλει να δώσει το mtb για να πάει σε άλλο ποδήλατο αλλά κ να θέλει να κρατήσει το mtb για να πάει σε  2ο ποδήλατο (καθαρή κούρσα), όπως και ο ίδιος ο trust.

Πριν από αυτό,τον έβαλε να πειραματιστεί με λάστιχα του mtb, όπως και ο ίδιος ο trust.

Και πειραματίστηκε πως (το alt account, γι'αυτό μιλάμε); Όπως ακριβώς πειραματίστηκε και ο ίδιος ο trust.
Βάζοντας ασφάλτινα όσο πιο κοντά στα μαμίσια, τα οποία ήταν schwalbe κ τα οποία πήρε δανεικά από ένα φίλο του κ μετά τα επέστρεψε,  δηλ. όπως και ο ίδιος ο trust!

Αυτό το τελευταίο του ξέφυγε. Ήθελε μεν να κάνει το αλτ του να μοιάζει με τον ίδιο αλλά αυτή η πληροφορία κ αχρείαστη ήταν αλλά κ σε αποκάλυψη μπορούσε να οδηγήσει. Απλα ξεχάστηκε! Θυμόταν ότι μας είχε πει  για τα δανεικά schwalbe  αλλά δεν θυμόταν από ποιον λογαριασμό το είχε κάνει! Βλέπεις, δεν αρκέστηκε απλά στα παράλληλα ποστ αλλα έγραφε κ ταυτόχρονα στο ίδιο κάποιες φορές, συνομιλώντας με τον  ευατό του. Δεν είναι δύσκολο να μπερδευτείς...

Επίσης, το ίδιο λεξιλόγιο, η ίδια οπτική κτλ είναι πράγματα που του ξέφυγαν. Δεν έκατσε να το μελετήσει κ να φτιάξει μία περσόνα, δεν μπήκε τόσο βαθιά, έφτιαξε απλά μία πρόχειρη απομίμιση του εαυτού του, οπότε καρφωνόταν συνεχώς.

Δες πόσο ξαφνικά σταματησε η αναζήτηση του orestis...Γιατί πλέον ο trust είχε πα΄ρει τις αποφάσεις του κ η αναζήτηση μέσω του αλτ δεν του ήταν πλέον χρήσιμη.

Δες πως ξεκίνησε να μου κάνει επίθεση ο orestis...Μετά από κάποια δικά μου σχόλια προς τον trust τα οποία τον ενόχλησαν.

Δες  που τόσες μέρες κανένας από τους 2 λογαριασμούς δεν έχει ασχοληθεί με αυτό το θρεντ. Δεν το είδαν; Ο ένας θα μπορούσε, κ οι δύο όχι.
Απαξιούν; Ο ένας θα μπορούσε, κ οι δύο όχι.

Τους είδες ποτέ  ταυτόχρονα online? Όχι. Το αναλύω στο αρχικό ποστ.

Και εσύ τώρα δεν βλέπεις ότι ο orestis10 είναι alt accont του trust...Αλήθεια ρε πλανετ; Ναι οκ τέτοια φαινόμενα μπορεί να σου είναι βολικά γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να παίξεις περισσότερη μπαλίτσα αλλά αλήθεια δεν μπορείς να καταλάβεις ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο; Ότι δηλ τι;;; ΟΛΑ αυτά είναι συμπτώσεις; Έλα βρε πλάνετ, σύνελθε.

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

steliosp wrote:
Δε χρειάζεται να είναι ηλίθιος αυτός ο κάποιος. Μπορεί απλά να έχει ζωη, ή να μην είναι αργόσχολος πχ.
... έτσι ώστε να μην έχει χρόνο να διαβάσει και να κατανοήσει γενότα αδιαμφισβήτητα με βάση τη λογική; Αυτό εννοείς;

steliosp
Εικόνα steliosp
Απών/απούσα

Ό'τι καταλαβαίνεις .

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@flying 

Ψαχνεις για συσχετίσεις που απλα δεν αποδυκνιουν τπτ απολυτος 

Εκτός απο την εμμονή σου 

 

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

και συννεχίζω

πόσο σπάνιο είναι το 177-185 ύψος?
να φανταστώ πως αυτά τα ύψη είναι τα πιο σπάνια στην ελλάδα

όταν είσαι απο επαρχεία το πιο σύνηθες ποδήλατο είναι mtb με τρακτεροτά λάστιχα

ακόμα και μέσα στην πόλη να είσαι

απλά λόγο του internet μπαίνοντας σε ένα forum ακούς

α to mtb είναι αργό (χωρίς τεκμηρίωση)

το Mtb είναι ποδήλατο μόνο για βουνό (χωρίς τεκμηρίωση)

αν πάρεις fitness (το cityrun δεν είναι fitness για να σε προλάβω)

ξαφνικά πας με  60χλμ μ.ω.τ και οι ανηφόρες γίνοντε κατηγορές

ο κόντρα άνεμος γίνετε ξαφνικά ευνοικός

 

και ξεχνάς κάτι πολύ βασικό

το κίνητρο

όλα τα εγκλήμετα πρέπει να έχουν κίνητρο

:D

 

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Εχεις μεγάλο πρόβλημα με την αναγνωση. Αυτό σίγουρα, 100%! Αποδεδειγμένο από πληθος περιπτώσεων. Το "κίνητρο" υπάρχει στο αρχικό ποστ το οποίο είναι γαμμένο στα ελληνικά. Προσπάθησε για μία φορά να διαβάσεις!
Πέρα από αυτό,  πλέον πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά την περίπτωση να είσαι άτομο μειωμένης αντίληψης κ να πάψω να διακιολογώ τις κατά καιρούς μπουρδολογίες σου.  Τόσο μπορείς, τόσο σκέφτεσαι....

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

ναι δεν καταλαβένω δεν διαβάζω είμαι ανορθόγραφός και είμαι χαζός

οκ i get the point

 

johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι πρόκειται περι του ιδίου ατόμου, γεγονός που φάνηκε απο την πλάγια επίθεση. Θα υποστηρίξω το πιστό και εργατικό μυρμήγκι, που με τον όγκο της δουλειάς του σηκώνει  βάρη που μάλλον ανήκουν στο διαχειριστή.Μόνο ο Θεός ξέρει τι έχει γίνει! Δεν αποκλείεται το ίδιο άτομο να μετρήθηκε δύο φορές! Τελικά είναι 178,5 εκατοστά(μέσος όρος! ) και κάνει 86,875 χιλιόμετρα ανα εβδομάδα. Πολύ κοντά όμως και στα δικά μου δεδομένα. Πάντως στην Φρουτοπία

https://www.youtube.com/watch?v=cUW0hQrMdnQ πίσω απο τους ήρωες βρίσκονταν οι μεγάλοι Δημήτρης Πιατάς,Τάσος Κωστής, Θανάσης Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι. Την ομιλία των οποίων (αν έχεις λίγο καλή προσοχή και εμπειρία) μπορείς να αναγνωρίσεις άνετα. Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσιιιιιι?!

https://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%A6%CF%81%C...

 Το αναφέρω επειδή κάποιες φορές την φωνή του Πίκου Απίκου σαν να μου φαίνεται δεν την έκανε μόνο ο Δημήτρης Πιατάς

Καθόλου τυχαία και η μοίρα για τον Ορέστη( ο ορεισίβιος, αυτός που ίσταται στα βουνά, που κρύβεται δηλαδή)της τραγωδίας

http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancien...

Τον κυνήγησαν οι Ερινύες. Κι εδώ τα ίδια! επανάληψη μυθολογίας και τραγωδίας του Ευριπίδη. Σύμφωνα με την ετυμολογική ανάλυση του μεγάλου Τραγωδού, ευ συν ριπές, είναι αυτός που βρέχει καλά, ο εκτελών καλό sex που λέγανε και οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Θα παρακαλούσα τον/την Ορέστηworthy να παρουσιαστεί εδώ, ο ίδιος. Μετράει πολύ να παραδέχεσαι τα σφάλματά σου ενώπιον όλων. Καθαρίζεις, καθαρίζεσαι και μετράς στα φανερά πλέον. Πέσε, αλλα σήκω πάνω. Και κάνε ποδήλατο, όχι τραγωδίες

https://www.typosthes.gr/politismos/159590_o-orestis...

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: οποιαδήποτε ομοιότητα προσώπων ή καταστάσεων με την ιστορική τηλεοπτική σειρά είναι τυχαία

 

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

johnheret wrote:

 

https://www.youtube.com/watch?v=cUW0hQrMdnQ πίσω απο τους ήρωες βρίσκονταν οι μεγάλοι Δημήτρης Πιατάς,Τάσος Κωστής, Θανάσης Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι. Την ομιλία των οποίων (αν έχεις λίγο καλή προσοχή και εμπειρία) μπορείς να αναγνωρίσεις άνετα. Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσιιιιιι?!

 

 

:D

 

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Plannet wrote:
ναι δεν καταλαβένω δεν διαβάζω είμαι ανορθόγραφός και είμαι χαζός

Βρε Πλάνετ, δεν έχω κανένα θέμα μαζί σου κ ούτε λέω κατι απλά για να σου την πω. Οι κρίσεις μου βασίζονται σε facts (όπως συνηθίζεις να λες, τα οποία όμως δυστυχώς θυμάσαι όποτε σε βολεύει).
Η ορθογραφία σου δεν ενοχλεί. Όσο για το αν διαβαζεις, τι να πω; όταν επανειλημμένα έχεις κάνει σχόλια τα οποία είναι άκυρα με βάση αυτά που έχουν προηγουμένως γραφτεί...Πχ εδώ αναφέρθηκες σε απουσία κινήτρου, αλλά το κίνητρο το έχω γράψει στο αρχικό ποστ. Πριν από αυτό εντόπισες μία αντίφαση μου σχετικά με το crossmo. Πήρε κάπου το μάτι σου τη λέξη "συνειδητή", δεν διάβασες ολόκληρη τη φράση (ή να πιστέψω ότι δεν την κατάλαβες;) κ θεώρησες ότι αυτοαναιρούμαι. Αν ξαναδιαβάσεις όμως θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει καμία αντίφαση. Και σε προηγούμενα πόστ έχει συμβεί κάτι ανάλογο.
Όσο για το αν είσαι χαζός, ποτέ δεν σε θεωρούσα τέτοιιο. Αλλά επειδή πηγαίνω by the facts, δεν μπορώ παρά να προβληματιστώ για την αντιληπτική σου ικανότητα. Το να υπάρχουν καμία δεκαριά ενδείξεις τις οποίες ερμηνεύεις ως συμπτώσεις, δεν είναι έξυπνη σκέψη... Εδώ ο άνθρωπος έδωσε τον εαυτό του  ξεκαθαρα με το θέμα λάστιχων επειδή είχε ξεχάσει ότι την συγκεκριμένη πληροφορία μας την είχε δώσει από τον άλλο του λογαριασμό...
Θες κ άλλο; Στις 25/09 έγραφα: Δεν σου κάνει εντύπωση που ξαφνικά σταμάτησε αυτή η αναζήτηση από τον λογαριασμό orestis10;
Την αμέσως επόμενη μέρα (κ αφού είχε παγώσει το συγκεκριμένο ποστ για τους λόγους που εξήγησα), ξαναέγραψε! Δεν καταλαβαίνεις γιατί αποφάσισε να ξαναγράψει μετά από 10 μέρες;
Anw, No hard feelings I hope...  Ωραίο το τραγούδι της Φρουτοποίας!

 

johnheret Λατρεμένη Φρουτοπία, από τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις. Πολύ καλό ποστ!

contact