Βρε βρε....

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Theodore
Απών/απούσα

Για δείτε ποιος βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια (ναι, αυτός είναι):

https://sichronipoli.gr/

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

 Όλη αυτή η Χορεία που βάζει υποψηφιότητα, δεν λέω, όλοι καλοί  είναι,  αρεστοί, με τις γραβατούλες τους και τις αγαθές προθέσεις. Για να είσαι όμως σωστός Δήμαρχος και γενικότερα τοπάρχης, πρέπει α) Να είσαι ανεξάρτητος β) να κυβερνάς δίκαια  γ) να αγαπάς τον τόπο σου, με μοναδικό αντάλλαγμα την αγάπη που σου δίνει αυτός και οι κάτοικοί του. 

Και ρωτώ: μπορεί ο αγαπητός αυτός, με τα ξενοδοχεία, τις αντιπροσωπείες και την αλυσίδα των καταστημάτων(αυτά απο μόνα τους ως πλουτος, δεν είναι κάτι απολύτως καλό ή κακό)... να μην είναι Εξαρτημένος (με την καλή έννοια πάντα) απο το χρήμα?! και απο τις επιχειρήσεις του εν γένει? 

Δεν μπορείς ρε φιλος, να είσαι για παράδειγμα (όταν γίνει μιά ποδηλατική εκδήλωση στην Νέα Χαλκηδόνα) να είσαι μαζί καί υπόλογος μα καί διατάκτης.  Αν πουν "βάλαμε στο Δήμο ποδήλατα ηλεκτρικά " ! δεν θα πέσει ειρωνεία και έρευνα?   όταν γίνουν αγώνες ποδηλατικοί, θα είναι αυτός ο κύριος ανεξάρτητος, ανέγγιχτος απο το γεγονός αυτό, ή θα πάει να πιάσει τη χύτρα με το μέλι ?    Ρωτάω δεν απαντάω.  Αυτά μας φάγανε. Μπέηδες και Μπέοι. Με διχασμένες προσωπικότητες και μυστήριο παρελθόν. Πρέπει να είναι πάμφτωχοι οι συμμέτοχοι στα κοινά?! πρέπει να είναι κροίσοι ?! μιά μέση λύση δεν υπάρχει ??    Θυμήθηκα τον άσπιλο, αμολυντο εκείνο δικηγόρο του Πασοκ, Χρήστο Παπαδόπουλο !  Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας και ....(σχεδόν ταυτόχρονα! ) εκτελεστής γραιών, γερόντων, και ανιχνευτής κληρονομιών ! Ε δε γίνεται ρε Theodore ! Κάτι δεν πάει καλά σε τούτο τον Τόπο !

Στα Διοικητικά συμβουλια φαντάζομαι τον Μπέο σε στρογγυλή τράπεζα, να λέει π.χ. "εγκρίνουμε ως Δήμος την ΧΧΧ επιχορήγηση ή την είσπραξη απο τον Ολυμπιακό Βόλου του ΨΨΨΨ ποσού " ! μπλα μπλα !  οπότε, ... θα πάει να κάτσει ως Πρόεδρος του Συλλ΄γου, ακριβώς απέναντι και θα πεί (Στον εαυτό του ! ) " ναι, μάλιστα κύριε Δήμαρχε ! συμφωνούμε ομοφώνως " !

Theodore
Απών/απούσα

Έτσι κι αλλιώς, μόνο και μόνο από την εμπειρία μου ως πελάτης των καταστημάτων του δεν πρόκειται να τον ψηφίσω.

johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

Eίχα παραγγείλει απο Γατσούλη ένα ζευγάρι ποτήρια μεσαίας τριβής, για να κάνω αυτοσχέδιο κολαούζο, σύμφωνα με το

https://www.youtube.com/watch?v=1IrAGP22V34

Μάλιστα το είχα πει και στους πωλητες /τεχνικούς, μου λένε οk, δικιά σου θα είναι, κάντην ότι θέλεις. Περιμένω ένα μήνα (μου λένε είναι στο μαγαζί τάδε σε περιμένει! Ακόμα να έρθει! ) Αλλο : πάλι το ομολογώ (δεν είναι κακό να αυτοσχεδιάζουε, να κάνουμε πατέντες και να τις διαδίδουμε νομίζω). Κάνω νέα παραγγελία σε επαρχιακό κατάστημα. Τα ποτηράκια κάνανε 4 ευρώ. Πέντε λεπτά μετά (Αφού μιλάμε και επιβεβαιώνουμε τι ακριβώς θέλω να κάνω, διαστάσεις, ιταλική κλπ), τα τέσσερα ευρώ, έγιναν 7, 50  !     Έλληνες Φιδέμποροι, μας εξευτελίζουν καθημερινά. Να μην πάρουμε κεφάλι, Να κρατήσουν αυτοί τα κέρδη για την πάρτη τους και να μεγενθύνουν τον πλούτο τους. Μιά ωρα στην αναμονή σήμερα στο τηλέφωνο . Δεν το σήκωνε κανείς !   Τα ίδια όμως και στο ebay.    Αν τολμήσεις και του μιλήσεις "εξω" ( instagram ή facebook), οτι "ναι σε είδα, θέλεις και για το καλό μας να γλιτώσεις ποσοστά να το κάνουμε το deal εκτός " ?   Δεν σε είδα δεν σε ξέρω. Απίστευτες φάπες ταιριάζουν σε κάποιους ξεφτίλες Έλληνες εμπορίσκους και ιδιώτες. Τα ίδια χάλια και στο..."παλιό κουρσάκι " στο fb. Καρμιριά, ασχετοσύνη, παζαράκι στημένο απο τους ίδιους τους διαχειριστές! Παιδιά? Μόνοι σας. Ψαχτειτε, κουβεντιάστε, ενωθείτε, εδω, μέσα στο φόρουμ. Τουλάχιστον εδώ μέσα, υπάρχει κατανόηση και συμπαράσταση μέχρι ένα βαθμό