Εισαγωγικό κλιπ για όλα τα βίντεο της ομάδας

19 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Μιας και σιγά σιγά αυτό το όνειρο της κινηματογραφικής ομάδας παίρνει σάρκα και οστά (μέχρι στιγμής μόνο λεφτά δεν παίρνει). σκέφτηκα να φτιάξουμε ένα κλιπάκι που θα εμφανίζεται σαν εισαγωγικό και σήμα κατατεθέν της κινηματογραφικής ομάδας ποδηλατών.

(Το φιλμ είναι ασπρόμαυρο) Πλάνο από κρεβατοκάμαρα όπου κοιμάται ο ποδηλάτης μας. Φόντο ένας άδειος τοίχος. Ο ποδηλάτης ξυπνάει και κατεβαίνει να πάρει το αμάξι του που είναι παρκαρισμένο στο δρόμο. Πριν μπει στο αμάξι, σταματάει, γυρίζει το δεξί μπατζάκι από το παντελόνι κια φοράει ποδηλατικό κράνος. Μπαίνει στο αμάξι και ξεκινάει.
Όταν φτάνει όμως να βγει στην κεντρική οδό αντιμετωπίζει μία τεράστια ουρά από αυτ/τα. Πονηρός όπως όλοι οι Έλληνες κάνει όπισθεν και παίρνει ένα συντόμι. Όταν όμως πάει να βγεί στην κεντρική αντιμετωπίζει πάλι άλλη μία ουρά από σταματημένα αμάξια. Αρχίζει από το βάθος να ακούγεται μία μουσική θρίλερ (Από εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=xOG1EYbp90k ) ενώ στην οθόνη εμφανίζονται απανωτά πλάνα από ατελείωτες ουρές.
Η επόμενη σκηνή είναι έγχρωμη και δείχνει τον ποδηλάτη να ανασηκώνεται από το κρεβάτι έντρομος, κάθιδρος και ανασαίνοντας βαριά. Όταν γυρνάει και κοιτάει τον τοίχο αντικρύζει το ποδήλατό του και καταλαβαίνει ότι όλα ήταν ένα όνειρο ξαναπέφτει στο κρεβάτι ανακουφισμένος και του ξεφεύγει ένας αναστεναγμός ανακούφισης.
Το πλάνο μαυρίζει και πέφτει το σήμα κατατεθέν της κινηματογραφικής ομάδας που είναι μία εικόνα σαν αυτή
http://www.ecu.edu/org/nbs/images/filmcamera.gif ή αυτή
http://www.funamazingmagic.com/images/old_film_camera.gif ή
http://4.bp.blogspot.com/_ltl-0_OE2RQ/TEBVJ1De-qI/AAAAAAAAACU/SH86A2ZDf1...
και αντί για τους κύλινδρους που μπαίνει μέσα το φιλμ, θα είναι δύο ρόδες με ένα ποδηλάτη πάνω. (Εδώ θα χρειαστούμε τη βοήθεια του bin podilanden. Βέβαια αν οποιοσδήποτε άλλος έχει της γνώσεις το κέφι και τη διάθεση να το κάνει ας επικοινωνήσει μαζί μου)

Ακούω γνώμες

Groups audience: 
Κινηματογραφική ομάδα ΠΟΔΗΛΑΤισσΩΝ
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

ΓΑ-ΜΑ-ΤΟ!

*Συμπλήρωση* Πολύ ωραίο σκεπτικό αυτό με την κάμερα και το ποδήλατο. Εγώ θα προτιμούσα την πρώτη εικόνα πάντως που έχει και βάθος...

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

Έχω ζητήσει από μία φίλη ζωγράφο, να φτιάξει ένα σκιτσάκι στο οποίο να απεικονίζεται ο Asterix με τον Obelix, πάνω σε ποδήλατα, με φόντο το Γαλατικό Χωριό και πιο πίσω τους άθλιους Ρωμαίους Λεγεωνάριους σε ρυπογόνα αυτοκίνητα...

Δε ξέρω κατά πόσο θα καταφέρει σύντομα να το ετοιμάσει, αλλά μιας και μιλάμε για ένα σήμα κατατεθέν της Ομάδας, σκέφτομαι πως (με τη βοήθεια που Bin φυσικά ) αν οι δύο ήρωες είναι καβάλα σε ποδήλατα και κρατάνε και μια κινηματογραφική κάμερα, αυτό θα ήταν όμορφο και συμβολικό μιας και θα έδειχνε την αντίσταση των ποδηλατών/ισσών στον αυτοκινητιστικό τρόπο ζωής.

Τώρα θα μου πείτε πως έχω ένα κόλημα με τους ΠΟΔΗγαΛΑΤΕΣ! χεχε...δεν θα έχετε άδικο, αλλά...άδικο έχω???

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.....αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολη η επεξεργασία του.

fantasmamore
Απών/απούσα

Η ιδέα είναι πολύ καλή, αν και η υλοποίησή της φαίνεται δύσκολη (για το σενάριο της εθνικής).
Τώρα, αν υπάρχει εισαγωγικό βιντεάκι, σκεφτείτε πως όποιος το δει μια φορά, είναι ΟΚ, θα του αρέσει κτλ. Αν το βρεί και σε δεύτερο βιντεάκι, μάλλον θα ψάξει το κουμπάκι για να το προχωρήσει. Στο τρίτο βίντεο θα του σπάσουν τα νεύρα...
Χρειάζεται κατά την γνώμη μου, ένα εισαγωγικό με λογότυπο κτλ, διάρκειας λίγων (ελάχιστων) δευτερολέπτων, ίσως ένα λογότυπο με animation, σε στυλ warner bros ή 20th century, που θα συμβάλει στην αναγνωρισημότητα, χωρίς να καταντάει βαρετό.

Για το θέμα του Αστερίξ, προσοχή στα πνευματικά δικαιώματα. Δεν κάνω πλάκα, ένα σουβλατζίδικο που είχε βάλει έναν από τους δύο στο λογότυπό του, τρέχει στα δικαστήρια επειδή του έγινε μήνυση και φυσικά έκλεισε κτλ κτλ... Η "Ρεζέρβα" με τα είδη δώρων, πλήρωσε εξοντωτικό πρόστιμο στην Disney. Μπορεί να φοβάμαι κάποια πράγματα περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αλλά προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.....να το περιορίσουμε στα 30 δεύτερα. Χρόνο μικρότερο από μία τυπική διαφήμιση στο χαζοκούτι. Αν, περιορίζοντας το, χαλάει το περιεχόμενο υπάρχει plan B. Να παίξει μόνο η φωτογραφία (ίσως σε gif με ποδηλάτη να κουνάει και τα πόδια του) και από κάτω να εμφανίζεται μόνο η φράση "Η Κινηματογραφική Ομάδα Ποδηλατών" παρουσιάζει. Θα βάλουμε και τον Άρη να βρυχάται (θα βάλουμε και το λιοντάρι από κάτω) και θα επεκτείνουμε το βιντεάκι για να γίνει ένα από τα πιο ανέμελα και ελευθέρων ηθών που είχαμε πει.
Αλήθεια μπορείς να κάνεις κάτι με τις φωτογραφίες?

Οφ τόπικ
Το "κατσαρίδα" τι μου θυμίζει;

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Νομίζω ότι έχουμε τον ειδικό στην ομάδα. Ο "φάντασμα..." ξέρει τα πράγματα. Μήπως αντί για τα τυποποιημένα, θα ήθελε να κάνει το animated , μοναδικό λογότυπο, αν όλοι συμφωνείτε φυσικά;

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.......Δεν ξέρουμε όμως αν συμφωνεί και ο Γιώργος από άποψη χρόνου διάθεσης κλπ.

Σκεφτόμουν και κάτι σαν συνδυασμό του σκίτσου αυτού με το avatar του mambaa

fantasmamore
Απών/απούσα

:)

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Μια μικρή επισήμανση.
Αν σου είναι εύκολο γύρισε καθρέπτη το σκίτσο να βλέπει ο φακός από την άλλη μεριά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω τώρα, αλλά κάτι δεν μου κολλάει σε αυτή την κατεύθυνση.
Α! να τώρα που το βλέπω, όπως το δικό σου avatar.

Αναμένουμε ανυπόμονα.

ArkMan
Εικόνα ArkMan
Απών/απούσα

Καταρχας TKANT οι ιδεες σου για να βαλεις τον Αρη παρεα με λιονταρια δεν πιανει ετσι αποθεις το κοινο ε οχι και να γινω logo σκεφτηκα κατι πιο επαγγελματικο παρομοι με αυτο που ειπες αλλα δεν εχωτην τεχνογνωσια να τα συνδιασω θα βρω αυτα που σου λεω και θα δω αν μπορεις κανεις που ξερει να τα συνδιασει

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.......η εικόνα θα είναι από εδώ

ArkMan
Εικόνα ArkMan
Απών/απούσα

Αφου μια φορα ειχε αρρωστησει το αρσενικο λιονταρι στο αττικο παρκο και για να μην το καταλαβει ο κοσμος εβαλαν εμενα μεσα στο σπιτακι να φωναζω

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Δεν είμαι και πολύ του καλλιτεχνικού...
... μια ιδέα όμως...
αντί για φιλμ, όπου φαίνεται φιλμ πχ σε λογότυπα ή στο λιοντάρι (METRO) να υπήρχε ποδηλατική αλυσίδα ....
και αντί για καρούλια που τυλίγεται το φιλμ να υπήρχαν γρανάζια / δίσκοι

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Κουχ κουχ !!

fantasmamore
Απών/απούσα

Κάποιος με φωνάζει....

Το videaki το έχω ξεκινήσει, σκέφτομαι να φτιάξω δύο - τρία για να επιλέξετε ή και να αλλάζετε από video σε video. Επίσης έχω και μια ιδέα για λογότυπο (καλό - αν και όχι απαραίτητο - θα ήταν να υπάρχει στο εισαγωγικό).
Τώρα, επειδή δεν είναι ακριβώς gif τα αρχεία, κι επειδή μου τυχαίνουν διάφορες μικροδουλειές τα απογεύματα, το video δεν προχωράει όπως θα ήθελα. Εκτός κι αν το βιαζόμαστε πολύ, έλεγα να αφιέρωνα στο videάκι την Κυριακή...

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.....απλά έκανα μία αναγνωριστική πτήση να δω αν έχουν αρχίσει οι εργασίες.

_michalis_
Απών/απούσα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!
ΣΕ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ VIDEAKI?
ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 8Α ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Μίλα λίγο πιο σιγά (κεφαλαία σε γραπτό λόγο=φωνάζω)

Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε δώσει σημεία της δουλειάς πριν τον νέο χρόνο.
Σε περιμένουμε στην ομάδα είτε με ποδήλατο είτε χωρίς. Όλες οι συμμετοχές είναι ευπρόσδεκτες.

contact