Δεν ξέρω αν μπορεί το φόρουμ να δεχτεί το πόστ αλλα θα το βάλω ..
Το μηχανάκι είναι μια φίλης που το είχε 11 χρόνια στην κατοχή της, δεν είναι η χρηματική αξία, είναι καθαρά η συναισθηματική κ τις έχει κοστίσει.
Έτσι κάνω οτι μπορω κ εγω κ όσοι την ξέρουν ..
KTM LC4 640
Μοντελο 1999,
πινακίδα ΡΟΥ 402
αριθμος πλαισίου VBKGSL400XM726821
(σημαδεμένο πιστόνι, κινητήρας, μπροστινά, τροχοί που πάνω γράφανε ktm-isa-σκαλισμένα όλα)
Τα πλάστικά ηταν πορτοκαλί με γκρί γράμματα που γράφανε ΚΤΜ και είχε ρόζ γκριπάκια.
Τροχοί εντούρο με λάστιχα εντούρο.
Λόγο του οτι το πήγαινε βουνό είχε γρατζουνιές και σκισμένη σέλα αριστερά.
Τα ψυγεία τα εφτιαχνε μόνης της και έτσι και αυτά φαίνονται.
Εξάτμιση dep.
Δύσκολο να το δώσουν ανταλλακτικά ώς ακατόρθωτο, κάποια στιγμή νομίζω πως θα κυκλοφορήσει έξω για ιδιωτική τους χρήση ή να το πετάξουν πουθενά.
Το μηχανάκι κλάπηκε απο (μονοπάτι), και ίσως είναι στις γύρω περιοχές Χασιά, Ασπρόπυργο κλπ ..
Το μηχανάκι κλάπηκε απο μονοπάτι που περνάνε ποδηλάτες κ εντουράδες.
Ίσως είναι και κάποιος δικός μας, κανείς δεν ξέρει.
Βάζω και τηλέφωνα σε περίπτωση που δει καποιος κατι..
6984541457
Σε όποιον βοηθήσει να βρεθεί το μηχανάκι, δίνετε αμοιβή 1000 ευρώ.
Δεν είναι η αξία της μοτοσικλέτας, το θέμα είναι καθαρά συναισθηματικό.
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
![]() | 122.23 KB |
![]() | 124.59 KB |
![]() | 118.11 KB |
![]() | 64.39 KB |
δηλώσατε τη κλοπή στην αστυνομία; καλη δύναμη!
Ρε παιδιά είναι στην ενότητα "κλεμμένα ποδήλατα" ένα μηχανάκι; Τι άλλο θα δούμε;
είναι off αλλά η ανάρτηση ξεκινά με:
αν οι διαχειριστές κρίνουν ότι πρέπει να σβηστεί, ας το σβήσουν.
το ίδιο θα πρότεινα κι εγώ.
Ενδεχομένως ήταν 'συναισθηματικά δεμένη' με το μηχανάκι της, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να μπαίνει σε ένα ποδηλατικό φόρουμ, στο thread κλεμμένα ποδήλατα μάλιστα.
Κι εγώ μπορεί να δεθώ με το SUV μου, και μετά αν μου το κλέψουν να βγω να το πω εδώ.
Μηχανάκια και λοιπά στον δρόμο είναι επικύνδινα για εμάς: Καυσαέρια, θόρυβος, χώρος, ταχύτητες, τσαμπουκάς κλπ. Εδώ λέμε πως θα απαλαγούμε από αυτά.
Σιγά μην μολυνθεί η αρεία φυλή των ποδηλατών..
Νομίζω ότι ο λόγος που το έβαλε ήταν ότι "Το μηχανάκι κλάπηκε απο μονοπάτι που περνάνε ποδηλάτες", οπότε, σου λέει, κάποιος μπορεί να δει κάτι.
Δεν τίθεται θέμα αρείας φυλής, καμία σχέση.
Προσωπικά με ενοχλεί να βλέπω σε βουνά εντούρο και μηχανάκια οπότε χαίρομαι αν αυτά μειώνονται. Με ενοχλούν και στην πόλη και παντού οπότε χαίρομαι όταν μειώνονται. Αποτελούν σοβαρή απειλή για την υγεία μου - καρκίνος, τραυματισμοί, άγχος, θόρυβος κα - οπότε χαίρομαι όταν μειώνονται. Αν το έβλεπα σε 'ποδηλατικό' μονοπάτι, θα ήταν για μένα ενοχλητικό. Όπου και να το έβλεπα. Είτε πεζός είτε ποδηλάτης. Οπότε και εδώ που το βλέπω, όπου μπαίνω σε αυτό το σάιτ για υποστήριξη της ποδηλασίας, ενοχλούμαι μια χαρά. πως να το εξηγήσω αλλιώς;
Εν ολίγοις δεν είμαι στην υποστήριξη κανενός χαμένου αυτοκινήτου / μηχανακίου. Δεν είναι θέμα καθαρότητας λοιπόν σε καμία περίπτωση.
Πάντως δεν μειώνονται, κάποιος άλλος θα το πάρει το κλεμμένο και θα το βολτάρει.
Πιστεύω όλους τους ενοχλούν, εκτός από τους αναβάτες τους.
Όσο για το αν μειώνονται ναι το σκέφτηκα αυτό που λες, αλλά πάντα ελπίζω και προσπαθώ (όχι δεν κλέβω!).
Ίσως το πήραν για ανταλακτικά, δεν ξέρω γιατί το πήραν, ελπίζω απλώς. (το τραβάω από τα μαλιά το ξέρω).