Καλαμάκι - Κλοπή 4!!!! ποδηλάτων από υπόγεια αποθήκη πολυκατοικίας

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
panopapa
Εικόνα panopapa
Απών/απούσα

Δυστυχώς συνέβη και σε μένα. Δεν τα είχα στο δρόμο, ούτε στην πυλωτή της πολυκατοικίας αλλά μέσα σε κλειδωμένες αποθήκες με τις κλασικές σιδερόπορτες που βρίσκονται στον υπόγειο χώρο της οικοδομής. Κατεβαίνοντας το πρωί της Τρίτης 18 Οκτωβρίου 2011 διαπίστωσα ότι όλες οι αποθήκες της πολυκατοικίας ήταν ανοιχτές με σπασμένους τους οφαλούς των σιδερένιων πορτών και μέσα τα πράγματα ένα κουβάρι και τα ποδήλατά μου άφαντα. Όταν το είδα σοκαρίστηκα και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Για όλα τα ποδήλατα έχω αριθμούς πλαισίου και αποδείξεις αγοράς.

Πρόκειται για

1) ένα IDEAL TESTEK,ανθρακί μοντέλο του 2008, μέγεθος XL 53 cm,με λάστιχα 26Χ1,50 μάρκας KENDA, με σασμάν πίσω deore μετά από αναβάθμιση από το altus που είχε,κοντέρ ασύρματο cateye και φωτα εμπρός-πίσω με δυναμό στο κέντρο του εμπρόσθιου τροχού. Έχει κόκκινες και άσπρες τσάντες στη πίσω σχάρα.

2) μία κούρσα mercier βαθυκόκκινη, χωρίς καθόλου αυτοκόλλητα επάνω στο σκελετό της, αγορασμένη το 2009 από τον Tσιπίδη, με σκελετό 60 πόντους, δίπατες κόκκινες ζάντες με 25 λάστιχα σχετικά παχιά για κούρσα μάρκας KENDA και οπίσθια κασέτα επτάρα με σασμάν altus. Έχει επίσης φωτάκι εμπρός και πίσω και ενσύρματο κοντέρ.

3) ένα σιδερένιο ποδήλατο cross μπλε και άσπρο με γυναικείο σκελετό,αγορασμένο το 2010 από το μαγαζί ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ στα Χανιά Κρήτης και έχει σχετικό αυτοκόλλητο στη βάση του κάθετου σωλήνα του σκελετού του, μέγεθος σκελετού 48 cm με λάστιχα βουνού, φτερά εμπρός πίσω ασημένια και σχάρα με τσάντες ροζ και φωτα εμπρός πίσω με κοινό δυναμό στην πίσω ρόδα. Έχει πίσω σασμάν altus και επιπρόσθετα φωτάκια μπαταρίας εμπρός και πίσω.

4) ένα σιδερένιο ποδήλατα KYNAST πολύ παλιό, που κάνει μπαμ από πολύ μακριά και αμφιβάλλω αν κυκλοφορεί άλλο, με λάστιχα βουνού michelin x dry με κόκκινο και μαύρο σκελετό με ανδρικο σκελετό, με φτερά εμπρός πίσω ασημένια και σχάρα με τσάντες κόκκινες και άσπρες και τσαντάκι στο σκελετό ρόζ και φωτα εμπρός πίσω με κοινό δυναμό στην πίσω ρόδα. Έχει πίσω σασμάν tourney και λεβιέδες παλαιού τύπου στο τιμόνι επιπρόσθετα φωτάκια μπαταρίας εμπρός και πίσω και ενσύρματο κοντέρ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΟΤΙΜΟΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ CATEYE ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ.
Η ΚΟΥΡΣΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΕΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ZEFAL.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ 6959696291 Πάνος.
Φωτογραφίες εδώ: http://imageshack.us/g/15/pict0040fk.jpg/



Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
papi
Εικόνα papi
Απών/απούσα

Ουχ, κριμα τοσα ποδηλατα, και μαλιστα τοσο ωραια και προσεγμενα!!! Λυπαμαι παρα πολυ, σε καταλαβαινω γιατι πριν καιρό ειχα την ιδια ακριβως εμπειρια ανοιγματος των αποθηκων, με τον ιδιο τρόπο κιολας (αληθεια, ποια περιοχη εισαι?? Κρητη η Αττικη??) απλα για καλη μας τυχη τα ποδηλατα ηταν στο μπαλκόνι....

Ευχομαι να τα βρεις, και να ξεχασεις γρηγορα την αναστατωση....

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

και κάποιος άλλος δεν είπε ότι του άνοιξαν την αποθήκη???
Και γω τωρα τελευταία το ανεβάζω στο σπίτι γιαί μου ειναι πιο εύκολο και γρήγορο (και καλά)
Κρίμα, μακαρί να βγάλεις άκρη

panopapa
Εικόνα panopapa
Απών/απούσα

αλλά είμαι κυριολεκτικά σοκαρισμένος. Δεν έχουμε πλέον πουθενά ασφάλεια. Η αστυνομία είναι διακοσμητική και μοναδικό της μέλημα είναι δυστυχώς να κυνηγάει διαδηλωτές και όχι κλέφτες και λωποδύτες. Η ΔΙΑΣ περιπολεί όπως έμαθα μέχρι τις 1 το πρωί(!!!) οπότε μετά ο κάθε ληστής και διαρρήκτης μπορεί να δράσει ανενόχλητος. Αλήθεια εάν υπήρχε η αστυνόμευση που πρέπει τις μεταμεσονύχτιες ώρες θα μπορούσαν αυτοί οι "κύριοι" να κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι καβάλα στα ποδήλατά μου ή κάποιος θα τους είχε σταματήσει να τους ελέγξει καθώς θα κινούσαν εύλογες υποψίες. Φυσικά και δεν θα φορούσαν ποδηλατικά ρούχα και κράνος ούτε θα έπαιρναν στις 3-5 το πρωί τον αέρα τους κάνοντας βόλτα. Αλλά με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα και οι ελπίδες μου είναι ουσιαστικά μηδαμινές και ελπίζω μόνο σε κάποιο θαύμα και στην αλληλεγγύη των συμποδηλατών μήπως προσέξουν κάτι.

panopapa
Εικόνα panopapa
Απών/απούσα

ξέχασα να πω ότι μένω στο Καλαμάκι. Απλώς το ένα ποδήλατο το πήρα από Χανιά το καλοκαίρι του 2010