κλοπες ποδηλατων

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ntinos12
Απών/απούσα

Συνελήφθησαν στην Αθήνα και σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τ.Α. Αμαρουσίου, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 33 και 53 ετών, οι οποίοι διέπρατταν κλοπές ποδηλάτων, τα οποία στη συνέχεια προωθούσαν με μεταφορικές εταιρείες στη Γεωργία.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι τη στιγμή που αφαιρούσε ένα ποδήλατο. Όπως προέκυψε από την έρευνα ο συλληφθείς μαζί με τον 53χρονο ομοεθνή του, ο οποίος συνελήφθη στην οικία όπου διέμεναν μαζί στην Αθήνα, διέπρατταν κλοπές ποδηλάτων από τον περιβάλλοντα χώρο εμπορικών κέντρων και σταθμών του Μετρό, τα οποία στη συνέχεια τα προωθούσαν, με μεταφορικές εταιρείες στη Γεωργία.
Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο (2) συλληφθέντες το τελευταίο εξάμηνο έχουν διαπράξει ένδεκα (11) κλοπές ποδηλάτων στην περιοχή του Αμαρουσίου, ενώ τον τελευταίο χρόνο πραγματοποίησαν εξήντα πέντε (65) αποστολές, μέσω μεταφορικών εταιρειών, στη Γεωργία.
Επιπλέον, σε βάρος του 33χρονου συλληφθέντα είχε σχηματισθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

...που η Ελλ. αστυνομια ασχολειται με αυτο που ειναι το καθηκον της.
Συγχαρητηρια στο ΑΤ Αμαρουσιου

GLazos
Εικόνα GLazos
Απών/απούσα

tkant wrote:
...που η Ελλ. αστυνομια ασχολειται με αυτο που ειναι το καθηκον της.
Συγχαρητηρια στο ΑΤ Αμαρουσιου

είναι περισσότερες απο όσες γνωρίζει ο κόσμος...