κλοπή ideal kritton 29'' γκρι από αποθήκη στα Πατήσια

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
mjah132
Απών/απούσα

Καλησπέρα στο φόρουμ,
Παρόλο που δεν το περίμενα, έγινα κι εγώ θύμα κλοπής.

Το ποδήλατο, ηλικίας 1.5 έτους, ήταν ένα mountain Ideal Kritton, μοντέλο 2012, γκρι (ανθρακί) με 29'' ρόδες, 27 ταχύτητες (το ορίτζιναλ kritton με 27 ταχύτητες είναι λευκό, αυτό πρόκειται ουσιαστικά για καστομιά το Kritton to 24τάχυτο με περασμένα τα περιφερειακά του 27αριού). μέγεθος XL (52cm). To ποδήλατο είχε κι ένα τσαντάκι χρώματος φωσφοριζέ πράσινο/κίτρινο στη σέλα, η οποία σέλα ήταν Selle Royal με τζελ στο "ευαίσθητο" σημείο μας.

Το ποδήλατο ήταν σε αποθήκη υπογείου πολυκατοικίας στα Πατήσια. Βασικά θα ήθελα να τονίσω ότι όσοι τα βάζουν σε αντίστοιχες αποθήκες να προσέχουν να μην φαίνονται οι "ροδιές" σε τοίχους κοντά στην αποθήκη τους, γιατί έτσι δίνουν στόχο για το ποια αποθήκη έχει το "καλό" το πράγμα (νομίζω έτσι την πάτησα κι εγώ). Η κλοπή έγινε κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβρη (είχα καιρό να κατέβω στο υπόγειο λόγω απουσίας εκτός Αθηνών).

Αυτά. Εννοείται ότι αν δει κάποιος κάτι κάπου, π.χ. κάποιον μικρόσωμο να προσπαθεί να κουμαντάρει ένα μεγάλο τέτοιο ποδήλατο, να μου πει κι εμένα τίποτα του πικραμένου.

Καλή συνέχεια - καλές και ασφαλείς βόλτες σε όλους!

Γιάννης

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon img2410-644.jpg431.41 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact