Κλοπή Orient Freedom (Εθνική Άμυνα)

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
mousquetaire
Απών/απούσα

Τετάρτη 21/01 το απόγευμα (μεταξύ 1 και 6) μου κλέψαν ποδήλατο δεμένο με συρματόσχοινο στο κάγκελο μπροστά στο Υπ. Εθνικής Άμυνας: Orient Freedom 28" ασημί με σκελετό unisex (χαμηλή μπάρα), μαύρο συρμάτινο καλάθι στο τιμόνι και φωτάκι θέσης LED στην ποδιά της σχάρας. Παρακαλώ το φίλο ποδηλάτη που τυχόν το εντοπίσει να επικοινωνήσει.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
rearviewmirror
Απών/απούσα

mousquetaire wrote:
δεμένο με συρματόσχοινο

http://www.podilates.gr/lock

gvassilas
Απών/απούσα

Πέρασα πριν μια ώρα από το σημείο και πρόσεξα 2 κομμένα συρματόσχοινα ... και σκέφτηκα αμέσως αμάν κάποιος τα κλαίει!
Ήταν επίσης άλλα 5 ποδήλατα δεμένα παραδίπλα, όλα με διπλά πέταλα, κάποιο μάλιστα είχε και αλυσίδα (αυτά προς γνώσην και συμμόρφωσην).
Κυκλοφορώ πολύ στην περιοχή, θα έχω τον νου μου, αν και δεν νομίζω να το δω... :-(

Johnny.Tifosi
Εικόνα Johnny.Tifosi
Απών/απούσα

Προσοχή παιδιά γιατί συνέχεια για κλοπές στην εθνική άμυνα γράφουν εδώ! Αν στηθεί κανείς εκεί δεν αποκλείεται να πιάσει κάποιον στα πράσα. Τέλος πάντων, ευκαιρία mousquetaire να πάρεις νέο ποδήλατο και ένα πέταλο.

contact