Κλοπή σε υπόγειο κλιμακοστάσιο

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
avallon
Απών/απούσα

Στις 27/2/09 μου έκλεψαν από υπόγειο κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας στο Πολύδροσο Χαλανδρίου μαύρο Ideal Multigo 50cm με αριθμό σκελετού 0757760044 αξίας 700€. Το ποδήλατο ήταν 1 χρόνου αλλά ελάχιστα χρησιμοποιημένο. Προφανώς η δουλειά ήταν στημένη από κάποιους που μπαινοβγαίνουν στο υπόγειο της πολυκατοικίας (καταμετρητές ΔΕΗ,ΟΤΕ,Συνεργείο καθαρισμού κλπ) διότι δεν φαινόταν από την κεντρική είσοδο. Το ποδήλατο ήταν δεμένο με απλό συρματόσχοινο που είχε κοπεί με κόφτη. Είναι το 2ο ποδήλατο που χάνω(το 1ο από το metro Χαλάνδρι).
Ευχαριστώ

Νίκος

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
rasomon
Εικόνα rasomon
Απών/απούσα

το ποδήλατό σου πήγαινε και παίξε Τζοκερ μετά, θα το "πιάσεις" χαλαρά..
Το δυστύχημα είναι ότι οι περισσότεροι που πέφτουν θύματα κλοπής, ανακαλύπτουν
το site και μαθαίνουν για το σωστό τρόπο φύλαξης ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ...
Υποθέτω πως θα έπρεπε να πιέζουμε τους ποδηλατάδες να πωλούν και πέταλα εκτός απ τα γελοία συρματοσκοινα, αλυσίδες κτλ, στα καταστήματά τους και να ενημερώνουν τον κόσμο κατάλληλα.
Κάποιες τοιχοκολήσεις σε σταθμούς μετρό και άλλα κεντρικά σημεία από όπου περνούν πολλοί ποδηλάτες, ίσως βοηθούσαν επίσης..

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Φίλε Νίκο...Δεν κλειδώνουμε ποτέ ποδήλατο όποια αξία και να έχει με συρματόσχοινο. Τα συρματόσχοινα κόβονται για πλάκα. Καλύτερα να το άφηνες ξεκλείδωτο εντελώς ( μιας και ο φόβος φυλάει τα έρημα ) παρά έτσι όπως το άφησες με το συρματόσχοινο.
Το είδαν εκεί αφημένο και ακριβό και την επόμενη φορά πέρασαν και το πήραν.

Το επόμενο ποδήλατο που θα πάρεις, ( γιατί το ξέρω ότι θα πάρεις :) ) θα πρέπει να το φυλάς ΜΕΣΑ στο διαμέρισμα σου και όταν είσαι έξω να το κλειδώνεις με πέταλο όπως είπε πιο πάνω και ο rasomon, φροντίζοντας παράλληλα να έχεις ασφαλίσει οποιοδήποτε μέρος του ποδηλάτου μπορεί να αποσπαστεί από αυτό. ( ρόδες με quick release, σέλα αν βγαίνει εύκολα, τα φώτα του ( στην τσάντα σου) κτλ ).
Αν δεν έχεις δυνατότητα να φυλάξεις το ποδήλατο στο σπίτι σου, τότε θα πρέπει να κοιτάξεις για σπαστό.

contact