Μέτρο κατά της κλοπής ποδηλάτων

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Θελετε να κανουμε σε ενα σημειο στο site μια ευχρηστη και απλη λιστα , για την καταγραφη των κλοπων με στοιχεια και οχι του τυπου "Ideal 2ετιας μαυρο εκλαπη χθες περιοχη Θησειο". Οσοι θελουν , θα μπορουν να στελνουν πληροφοριες σχετικα με αυτα (φωτογραφια ,αριθμος πλαισιου-και το σημειο που βρισκεται ο αριθμος- , μαρκα , μοντελο , χρωμα , αυτοκολλητα ή καποια custom αξεσουαρ ) *?

Θα μπορουσαν επισης να καταγράφονται τα ποδηλατα και οι κάτοχοί τους,σε μια λιστα, πριν τους συμβει κατι δυσαρεστο .Με αυτο τον τροπο ισως να μπορουσαμε να "κοινοποιήσουμε" την κατοχη ενος συγκεκριμενου ποδηλατου και να ειδοποιηθουμε απο τον κατοχο του σε περιπτωση που κλαπει και να τον ειδοποιησουμε αν βρεθει ή εμφανιστει καπου.
Νομιζω οτι ειναι ενα ζητημα που μας αφορα ολους , διαφορετικα δε θα βλεπαμε καθε τρεις και λιγο νεα forum απο τους ατυχους φιλους μας που δηλωνουν την κλοπη , με την ελπιδα να βρουν το ποδήλατό τους πριν μεταμορφωθει σε..βιδες!
Παρατηρω επισης οτι καθε φορα που γινεται αναφορα σε κλοπη , δημιουργείται ενα forum , αναφερεται το γεγονος και συμπληρωνεται απο συμβουλες , αλλα μετα απο λιγο το forum υποσκελιζεται απο τα πιο καινουρια .Γι'αυτο και η συγκεκριμενες λιστες θα πρεπει να ειναι μονιμες , και με μια θεση στην αρχικη σελιδα (πχ στα "ενδιαφεροντα")

Νομιζω ,τελος , οτι το ονομα του κατοχου δεν ειναι απαραιτητο να γινεται γνωστο .Το nickname που εχει ο καθενας μας σε αυτο το site φτανει και περισσευει !

..φυσικα και θα πρεπει να οργανωθει ετσι ωστε να ειναι παρείστικο , αλλα με την ευρύτερη εννοια που εχει η παρεα των ΠΟΔΗΛΑΤισσΩΝ .

Μοιαζει όντως λιγο με "φακέλωμα" , αλλα μεταξυ μας , δεν ειναι και κατι φοβερο να ξερει μια ομαδα ανθρωπων οτι ο ταδε πχ akis@@ εχει ενα ideal ή οτι ο κακομοιρης ο akis@@ εχει ενα ideal ...κλεμμενο .
Το τι ακριβως του κλεψανε , το ποτε και το που ομως ειναι μια πληροφορία που αξιζει τον κοπο να την γνωριζουν ανθρωποι που ισως να ασχοληθουν και να την χρησιμοποιησουν -οι συντροφοι ποδηλατες.
Ισως ετσι και ενας υποψηφιος , ψαγμενος ποδηλατης να αποφυγει και την αγορα ενος κλεμμενου ποδηλατου .

*Παραδειγμα καταγραφης στη λιστα :

akis@@ / 0583738784 / πιρουνι / IDEAL / ACTION / κοκκινο-μαυρο / 3αυτοκολλητα στο σκελετο / λαβες στο τιμονι - διπλα φωτα εμπρος

*Παραδειγμα αναφορας κλοπης

περιοχη : Θησειο , σταθμος ησαπ.
ημερομηνια: τριτη ,13/01/2008
ωρα : 15:00 περιπου
κατοχος :akis@@
αριθμος πλαισιου : 0583738784 στο πιρουνι
μαρκα: ideal
μοντελο: action
χρωμα:μαυρο-κοκκινο
χαρακτηριστικα : 3 αυτοκολλητα λαβες στο τιμονι - διπλα φωτα εμπρος

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

και καλα οργανωμενο.
Καντε click στα forum (more) και μετα στο θεμα "κλεμμενα ποδηλατα ''και μετα στην πρωτη επιλογη που θα εμφανιστει .Το ειδα και το χαρηκα(οχι βεβαια για τα κλεμμένα ποδηλατα αλλα για το οτι υπαρχει ηδη και ειναι ο,τι πρεπει! )
Εξακολουθω βεβαια να πιστευω οτι θα επρεπε να χρησιμοποιουμε τα ψευδώνυμα μας , και κυριως το οτι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ.
..θελει πολυ ψάξιμο για να το βρεις αλλα και για να καταλαβεις οτι κατι μπορει να εχει αλλαξει, σε τακτικη βαση (ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ).....

..ουφ...
..αλλα κατι ειναι και αυτο..