Τελικά,έχει βρει ποτέ κανένας...

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
rapsodos1979
Εικόνα rapsodos1979
Απών/απούσα

Το κλεμμένο του ποδήλατο.;;Μήπως,πάει τζάμπα όλη η διαδικασία(αστυνομία,ανάρτηση σε φόρουμ,επίσκεψη σε δήθεν "ποδηλατοπαζαρα")..Εγώ έχω απογοητευτεί πλήρως!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Έχω δει την αγωνία σου και στο άλλο νήμα με τα κλεμμένα. Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά δεν παίζει να το βρεις, όπως κι εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Ειδικά μάλιστα πλέον που το θέμα με τις κλοπές έχει ξεφύγει τελείως και έχει γίνει τρελή μπίζνα. Ίσως παλιότερα το έβρισκες σε κανένα παζάρι ή καμιά κωλοαποθήκη στο κέντρο, τώρα πια δύσκολα...

Είναι πιο πιθανό να έχουν προλάβει φορτίο για εξωτερικό οπότε και να το πετύχεις σε κανένα αστυνομικό τμήμα, παρά να το δεις να κυκλοφορεί. Τα εξάγουν σε containers και φορτηγά.

Δες λίγο το θέμα του iron man και θα καταλάβεις... κύκλωμα...

ένα θα σου πω όμως: ο έρωτας με έρωτα περνάει. Άντε μάζευε και πάρε άλλο σύντομα. Όσο γρηγορότερα τόσο ευκολότερα θα πάψει να σε τρώει

(εύχομαι να έχω πέσει έξω στα παραπάνω, αλλά...)

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

μην απογοητευεσαι.

Εχουν βρεθει ποδηλατα. Οχι τεραστιο ποσοστα αλλα εχουν βρεθει.

rapsodos1979
Εικόνα rapsodos1979
Απών/απούσα

Αν βρεθεί,τι να πω...Θαύμα-θαύμα!

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Πάντως εκείνη την περίοδο που έχασα το δικό μου, ειχα διαβάσει κάπου πως είχαν ανοίξει μια αποθήκη με κλεμμένα αντικείμενα εκ των οποίων και ποδήλατα. Πήγα λοιπόν με την ελπίδα πως μπορεί να το πέτυχαν και να βρίσκεται στο ΑΤ Κυψέλης. Δεν το βρήκα αλλά πρόσεξα από έξω 4-5 ποδήλατα και τα συγκράτησα. Ψάχνοντας λίγο στο φόρουμ, είδα λοιπόν μια κοπέλα που είχε χάσει το δικό της και ήταν ολόιδιο με ένα που είχα δει, αξεσουάρ, κτλ κτλ.

Τελικά ήταν όντως το δικό της και απλά ήταν τυχερή!

Τι να πω, εύχομαι να γίνει το θαύμα...

rapsodos1979
Εικόνα rapsodos1979
Απών/απούσα

Το νου σου από εδώ και πέρα..Αν ακούσεις κάτι...Μετά,θα σου φτιάχνουν φανουροπιτες όλοι οι παθόντες..Η κοπέλα πως αντέδρασε όταν της είπες τα ευχάριστα;;;Θέλω να το ζήσω...

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα
rapsodos1979
Εικόνα rapsodos1979
Απών/απούσα

Pavlos K. wrote:
http://www.podilates.gr/node/14144[/quote]
Σε παραδέχομαι...Μια στο εκατομμυρίο..Τελικά,σε κέρασε τίποτα;;;

rapsodos1979
Εικόνα rapsodos1979
Απών/απούσα

Υπάρχει ελπίδα.. Ένας φίλος του φόρουμ βρήκε το πόδηλατο του.. .Δώσε και σ'εμας,μπάρμπα!

almanous
Εικόνα almanous
Απών/απούσα

αυτή είναι η δική μου ιστορία :
http://www.podilates.gr/node/17385

Επειδή σε καταλαβαίνω , να σου πω μόνο ότι έκανα 5-6000 χλμ ανά έτος και από τότε που μου το κλέψανε και μέχρι να το ξαναβρώ είχα κάνει 300 χλμ. Απογοητευτηκά !

Αλλά ο Παύλος έχει δίκιο , βρες νέα αγάπη , βάλε το στόχο σου και ζήσε με αυτο το όνειρο . Αν ξημεροβραδιάζεσαι με τον καημό του κλεμμένου , δε σώνει με τίποτα - εγώ αυτό έκανα και το ξενέρωμα μου μεγάλωνε αντί να μικραίνει .

Καληή δύναμη .

contact