Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο (16-22 Σεπτεμβρίου 2010)

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
saturn
Απών/απούσα

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης(16-22 Σεπτεμβρίου 2010) οργανώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου 2010 η Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο.
Στην Ευρώπη οι πόλεις που συμμετέχουν περιορίζουν την κίνηση στα αυτοκίνητα.Καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας η μετακίνηση με τα μάσα μαζικής μεταφοράς είναι δωρεάν.
Από την Ελλάδα συμμετέχουν τρεις δήμοι σε δυο πόλεις:Λαμία και Θεσσαλονίκη-Πανόραμα μέχρι σήμερα.

www.mobilityweek.eu/

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα....

http://www.sansimera.gr/worldays/54

Θα υπάρξει κάποια ποδηλατική εκδήλωση;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

...........AYTH KAI AKOMA APKETA.....
Bike & Run Festival
Eλάτε να ζήσετε ένα διαφορετικό φεστιβάλ, στο κέντρο της Αθήνας, στις εγκαταστάσεις της “ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ” του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

3. Διοργάνωση παιχνιδιών δεξιοτεχνίας στο ποδήλατο με τη συμμετοχή των επισκεπτών. Τα παιχνίδια θα διεξάγονται ανά μία ώρα, όλες τις ημέρες του Bike and Run Festival στην κεντρική αυλή της “Τεχνόπολις”.

4. Test rides στο δρόμο με ποδήλατα που διαθέτουν οι εταιρείες που συμμετέχουν στο Bike and Run Festival. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής με κατάθεση της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Τα test rides θα διεξάγονται με ομάδες 10-15 ατόμων και με συνοδεία ομάδας ποδηλατών των διοργανωτών.
a. Test rides στον πεζόδρομο της Ερμού και το χώρο του Θησείου.
b. Test rides με ηλεκτρικά ποδήλατα στην οδό Βουτάδων δίπλα στην “Τεχνόπολις”.
Bike & Run Festival
SOURCE-MBIKE.

Podilatis-sa
Απών/απούσα

Να "χαρούμε" τον δήμαρχο μας!

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Θα συζητηθεί στη σημερινή συνέλευση http://www.podilates.gr/?q=node/10724 .Αν βρεθεί κόσμος να οργανώσει κάτι θα οργανωθεί, και και αν υπάρξει συμμετοχή θα έχει επιτυχία. Ως τώρα απο πριν το καλοκαίρι που το συζητούν τα παιδιά, υπάρχουν μεν ιδέες αλλά λίγος χρόνος και ακόμα λιγότερα άτομα για να οργανωθεί κάτι. Ας δούμε τι θα ειπωθεί το βράδυ.
Οσο για το αρκετά ενδιαφέρον bike&run, πρόκειται για καθαρά εμπορική έκθεση - καμιά σχέση με την ευρωπαϊκή εβδομάδα μετακίνησης http://www.mobilityweek.eu/ εκτός απο την ημερομηνία και απο το οτι παρουσιάζει μεταξύ αλλων και ποδήλατα.

contact