"Χαστούκια" στην Α.Μ.Ε.Λ.

11 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Άργησα να ανεβάσω αυτο το post γιατι είχα το μυαλό μου στο 24ωρο αλλά ποτε δεν είναι αργά.........
Καταρχήν για όσους έχετε δεί ενα cartoon που είναι 2 κοτόπουλα και σκάει το ένα χαστούκια στο άλλο,αυτή τη σκηνή κρατήστε την........
Τη περασμένη Τετάρτη λοιπόν όπως κάθε μέρα πήγα να πάρω τον Προαστιακό για να πάω στη δουλειά μου,στα Α. Λιόσια τον τελευταίο μήνα μπαίνει και 2ος ποδηλάτης για τον ίδιο λόγο με εμένα,(ναι γινόμαστε όλο και περισότεροι!!!)
Εκείνη τη μέρα στον ίδιο σταθμό μπήκανε και 3 τύποι με φωσφοριζέ γιλεκάκια της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.Δε δίνω σημασία και πιάνω κουβέντα με το συνποδηλάτη...Μετά απο λίγο με πλησιάζει ο ένας από αυτούς και μου λέει.....
ΥΠ:Καλημέρα σας,είμαστε απο την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ μπορούμε να σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις?
ΑΠ: Ασφαλώς
ΥΠ:Που μένετε?
ΑΠ:Γαλάτσι.
ΥΠ:Kαι απο που πέρνεται το Προαστιακό?
ΑΠ:Απο Νερατζιώτισσα
ΥΠ:Και με τι πηγένετε εκεί?
ΑΠ:Με το ποδήλατο!! του απαντώ δείχνοντας το...
(Κοτοπουλάκι) Ο τύπος αμήχανος σταματάει να γράφει και με κοιτάει...
ΥΠ:Εεε ναι.....πολύ καλά κάνετε....Και που κατεβαίνετε?
ΑΠ:Μαγούλα
ΥΠ:Ο σκοπός της μετακίνησης?
ΑΠ:Πηγαίνω στη δουλειά μου!
ΥΠ:Με το ποδήλατο?
ΑΠ:Ασφαλώς,και όπως βλέπεται και μόνοι σας παρόλο που έχει αρκετο κόσμο ούτε επικίνδυνα αντικείμενα είμαστε,ούτε ενοχλούμε και κανένα,αλήθεια πότε η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ θα βάλει μυαλό και θα δει και αυτή το αυτονόητο?
(πολλά κοτοπουλάκια)
ΥΠ:Ναι εχετέ δικιο,εμείς πάντως τα μεταφέρουμε και τα καταγράφουμε όλα!
Για να μην σας ζαλίζω έκανε και της ίδιες ερωτήσεις και στον συνποδηλάτη και αυτη τη στιγμή η ΑΜΕΛ έχει στη διαθεση της ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ερωτηματολόγια απο επιβάτες-ποδηλάτες που είναι καθημερινοί χρήστες του Προαστιακού,και τον χρησιμοποιούν για να πάνε στη δουλειά τους....
Δεν ξέρω κατά πόσο η ΑΜΕΛ θα δώσει βάση σε αυτη την έρευνα,πιστεύω έστω και αργά να καταλάβει την αρμονική συνήπαρξη ποδηλατών και άλλων επιβατών!!
Συγνώμη αν σας κούρασα,αλλα ήθελα να το μοιραστώ μαζι σας.....

Αυτά,καλό βράδυ!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ofios
Απών/απούσα

σαν εξέλιξη της συνάντησης, μάλλον σημαίνει ότι κάτι πάει να γίνει (ή είμαι εγώ αδικαιολόγητα αισιόδοξος...), ας περιμένουμε να δούμε

teaser
Απών/απούσα

και εγώ νόμιζα ότι έπεσαν χαστούκια ρε γαμώτο...σε ρώτησε αν κουβαλάς και καμιά πίτσα στην τσάντα?:P (εντάξει τελευταία φορά μωρέεεεεεεεεεεεεεεεεε το λέωωωωωωωωωω :DDD )

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Ναι με ρώτησε.......αλλα τού είπα οτι είχε γίνει η παράδοσή!!! :-)) teaser δεν παίζεσαι!!!! :-))
Πάντως ελπίζω να μελετήσουν την έρυνα και να γίνει κατι καλό.....λέω εγω τώρα.........

dilated
Απών/απούσα

Ρε φίλε κι εγώ το ίδιο νόμιζα. Σκέφτηκα "κατέβασε το bike στο μετρό τσαμπουκά και τις έπαιξε κιόλας!".

Ναι αυτό τον καιρό η ΑΜΕΛ κάνει έρευνα στους επιβάτες. Εγώ παρακαλάω να με ρωτήσουν να γίνω εριστικός αλλά δεν πλησιάζουν. Μακάρι επιτέλους να ξυπνήσουν!

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

έπεσε ξύλο κ έλειπα? χεχεχε

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Παιδιά ειλικρινά σας λέω ο τύπος αντιδρούσε λες και του σκάγανε χαστούκια,σε όλες της απαντήσεις μου,του έδεινα να καταλάβει πόσο λάθος είναι η ΑΜΕΛ,ήταν κάτι σαν και αυτό που λέει ο dilated.......καιρό περίμενα μια τέτοιου είδους "συνάντηση"
Και φανταστήτε οτι πήρε ίδιες απαντήσεις και απο τον άλλο ποδηλάτη!!!

Υ.Γ όλες οι γνωστές φατσούλες εδώ μου είσαστε ε? :-)) :-))
Υ.Γ2 Συγνώμη ρε dilated είμαι τωρα εγω για τσαμπουκάδες? :-)) Πάντα με το "γάντι"!! :-))

panoskon
Απών/απούσα

Εγω ξεκινησα να χρησιμοποιω προαστιακο και ποδηλατο απο την πεαρσμενη Δευτερα (απο Κινεττα - Κηφισιας). Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η αντιμετωπιση απο τον κοσμο, η οποια ηταν πολυ φιλικη και εξυπηρετικη..(εκαναν χωρο για ναβαλω το ποδηλατο..!!).Δεν το περιμενα σε καμια περιπτωση, ημουν συνεχως ετοιμος για τσαμπουκα, μην μου πουν κατι κλπ. Φαινεται πως εχει αρχισει να "περναει" και στον κοσμο το θεμα ποδηλατο και ΜΜΜ.

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Εδω και κανένα χρόνο που χρησιμοποιώ τον Προαστιακό για να πηγαίνω στη δουλειά μου έχω αρπαχτεί γύρω στις 5-6 φορές,ολοι οι "τσακομοί" έλαβαν χώρα στους συρμούς που έχουν φέρει απο Θεσσαλονίκη. Ο λόγος πάντα ο ίδιος.Επιβάτες που βάζανε βαλίτσες στη θέση των ΑΜΕΑ κ ποδηλάτων,εαν εχεις μπεί σε αυτους τους συρμούς θα έχεις δει πως είναι...Κατά τα άλλα όντος τον τελευταίο καιρό αρχίζουν και μας "συνηθίζουν"......Μάνι μάνι στο πρωινό δρομολόγιο(8:27 απο Νερατζιώτισσα για Μαγούλα) έχουμε γίνει 3!!

Dps33
Απών/απούσα

Μπράβο αιγέα για τις απαντήσεις που έδωσες,εμενα με κάλυψες σαν ποδηλάτη.
Ελπίζω το επόμενο post να λέγεται

"Πέταλα" στους καθρέφτες I.X
ξέρεις εσύ

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Aφού δεν τους χρειάζονται..........εγω φταίω??????? Οσες φορές με έχουν κοπανήσει η ίδια ατάκα "δε σε είδαμε"........Τους "ξαλαφρόνω"απο περιτό βάρος :-))