Ο.Σ.Ε. - Aπαγορεύονται ποδήλατα & σκυλιά

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Cycle or Die
Απών/απούσα

Δύο φιλαράκια μου ποδηλάτες, θέλουν να ταξιδέψουν για Θεσ/νίκη με τρένο μαζί με τα ποδήλατα τους.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Σ.Ε. (ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΡΟΛΟΥ 1 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ Ο.Σ.Ε.) ΗΤΑΝ:
"ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ Ο.Σ.Ε)....ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΕΣ!!!"

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ "ΠΡΑΣΙΝΑ" ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ....ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ...

CYCLE OR DIE

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
one less car
Απών/απούσα

Βουτιά στο διάολο κάνουμε με τους καραγκιόζηδες!!!

vang
Απών/απούσα

Υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία γαι τραίνα και ποδήλατα...μόνο αν μας έρθει εντολή από Ευρωπαϊκή ένωση μπορέι να γίνει κάτι...προσέχετε λοιπόν τι ψηφίζετε!

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

δε ντρέπεσαι να κυκλοφορείς με ποδήλατο; Α να χαθείς παλιοποδηλάτη, που δεν συνεισφέρεις στην εθνική οικονομία. Πάρε το ΙΧ σου και βγέκα στους δρόμους, άιντε, και άσε ποδήλατα και τρένα. Παλιοποδηλάτες είσαστε όλοι απαράδεκτοι. Τι θα γίνουν όλοι οι αυτοκινητοέμποροι, εργολάβοι, συνεργιάδες, βενζινάδες, ασφαλιστές, δικηγόροι, νοσοκομεία, γιατροί, και άλλοι πολλοί; Μας στερείτε και από την πρόοδο την επιστημονική στην τραυματιολογία. Α να χαθείτε.

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Καταρχας ok τα ατομάκια στον ΟΣΕ είναι τελείως ΚΟΥΚΟΥ!!!!

Αλλα μπορείς άνετα να πάρεις το ποδήλατο σου μαζί σου....Πώς?? μα είναι πολύ απλό...(εγω 2 φορές το έχω κάνει....) Παίρνεις μια βαλίτσα για ποδήλατο,λύνεις το ποδήλατο,το βάζεις μέσα και όλα ok!!!

Αλλά σίγουρα θα προτιμούσα τη λύση της σκευοφόρου.....

wp