Το παιχνίδι 'Βρες τον ποδηλάτη'

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Helekin
Απών/απούσα

Σας έχει τύχει ποτέ να είστε στο μετρό και να βλέπετε δεμένο ένα ποδήλατο μόνο του και να αναρωτιέστε ποιος από τους επιβάτες γύρω ή που κάθονται πιο πέρα είναι ο κάτοχός του; Μου τυχαίνει πάρα πολύ συχνά και έχω πιάσει κάποιες φορές τον εαυτό μου να σπάει το κεφάλι του αν και γενικά είναι σχετικά προφανές ποιος είναι ο ποδηλάτης.

Θυμάμαι μια φορά, είδα ένα ποδήλατο αρκετά ακριβό κι ένα ψηλο-άθλιο και παραμελημένο (σκουριασμένο κλπ). Κοιτάω γύρω και βλέπω ένα τρεντο-παλίκαρο ντυμένο σπορ και έτσι, και λίγο πιο πέρα ένα παιδί πολύ χύμα. Αμέσως έκανα την αντιστοίχηση. Αλλά μετά προβληματίστηκα. Γιατί το χύμα παιδί κρατούσε ένα i-pod και σέρφαρε με αυτό, οπότε σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει και το τζι τζι ποδήλατο. Η απάντησή μου δόθηκε δυο τρεις σταθμούς πιο κάτω. Ο τρέντι είχε το άθλιο.

Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που δεν βρήκα τον ποδηλάτη. Καθόλου. Είδα ένα ποδήλατο που ήταν ηλεκτρικό και ήταν φτιαγμένο σαν μηχανή με ντεποζιτάκι κλπ. Κοιτούσα γύρω αλλά δεν έβλεπα κανέναν. Μια κυριούλα με κοιτούσε και γέλαγε (σε όλους γέλαγε γενικά) αλλά το ποδήλατο ήταν μαύρο και πολύ... πως να το πω... φαινόταν να έχει σερνικό κάτοχο ρε παιδάκι μου. Δεν μπορούσα να συνδυάσω εκείνην την μικροκαμωμένη κυριούλα με την 'ποδηλατοχάρλεϊ' που έβλεπα! Τελικά κατέβηκα χωρίς να βρεθεί ποτε ο/η ποδηλάτης.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Wicca
Απών/απούσα

Τις προάλλες στο τελευταίο βαγόνι έπιασα την κουβέντα με ένα κύριο ο οποίος καβαλούσε ένα σούπερ ντούπερ τρίκυκλο ηλεκτρικό με πετάλια, που έφερνε σε ποδήλατο ( με κοντέρ, καλάθι, κουτί, λεβιέδες ταχύτητες τα πάντα όλα λέμε) και είχε μπει στο βαγόνι καβάλα σε αυτό.

Τελικά από την κουβέντα που είχαμε, μου είπε ότι έχει αναπηρία στα πόδια του και ότι το σούπερ-ντούπερ ντίτζιταλ ποδηλατοτρίκυκλο ήταν το μέσο με το οποίο μετακινείται! ;)

Όταν ήταν να κατέβει, έβαλε όπισθεν, βγήκε από την πόρτα, έκανε αναστροφή και έφυγε για το ασανσέρ.

Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν η ποδηλατοχάρλεϊ να ήταν όντως της κυριούλας. You never know..

Helekin
Απών/απούσα

α, μια άλλη φορά δεν είχα όρεξη να κάτσω και στεκόμουν πίσω, δίπλα στο ποδήλατό μου. Κάποιος είχε αφήσει το σπαστό του ποδήλατο και σε κάθι γκάζι - φρένο του συρμού αυτό πήγαινε πέρα δώθε και εγώ κράταγα με το ένα χέρι το δικό μου και με το άλλο αυτό για να μην πέσει. Μια κοπέλα με είδε και γέλαγε. Της λέω ‘δικό σου;’. ‘Όχι’ μου κάνει. Πετάγεται ένα παλικάρι που καθόταν πιο πέρα και μου λέει ‘δικό μου είναι’. Του λέω ‘κάνει βόλτες ετούτο’. ‘Αστο, δεν πειράζει’ μου λέει. Που το αφήνεις μόνο του το παιδί σου ρε άνθρωπα;

gts2013
Εικόνα gts2013
Απών/απούσα

Γι' αυτό κι εγώ το κλειδώνω στριμωγμένο στο σίδερο που έχει στο τέλος του πίσω βαγονιού και πάω ήσυχος και κάθομαι όπου βρω. Αντε να με βρεις μετά!
Άσε που κι εγώ κάνω την ίδια αναζήτηση. Έχει πλάκα να "παίζεις" με τα ψυχολογικά στερεότυπα γύρω από την εικόνα κάθε κοινωνικής ομάδας.
Πριν από μέρες βλέπω ένα σπέσιαλ άσπρο Μεγκίστο, ολοκαίνουργιο, στο μετρό. Ρωτάω ποιανού είναι για να δέσω το δικό μου και μου απαντάει μια σικάτη κυρία με άσπρο ταγέρ και μια βαλίτσα πλάι της! Δεν άντεξα και τη ρώτησα πώς τα καταφέρνει ντυμένη έτσι και βαστώντας και βαλίτσα. Μόνο που η κυρία είχε και συνοδό, ο οποίος με πλησίασε και μου την έπεσε, νομίζοντας ότι πειράζω τη γυναίκα του. Είδα κι έπαθα να του εξηγήσω ότι ρωτούσα με το ίδιο ενδιαφέον της helekin και δεν είχα τίποτε άλλο στο μυαλό μου. Μόνο που το ποδήλατο τελικά το πήγαιναν στο σταθμό Λαρίσης για να το στείλουν στον γιό τους που σπουδάζει στη θεσσαλονίκη. Καμμία σχέση....

Helekin
Απών/απούσα

Ακόμα δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί το nicknmae μου παραπέμπει τόσα χρόνια στα φόρα σε θηλυκό....

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Helekin wrote:
Ακόμα δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί το nicknmae μου παραπέμπει τόσα χρόνια στα φόρα σε θηλυκό....

Στα φόρα δεν πειράζει, με τα ποδήλατα στα βαγόνια να συμβαίνει αυτό εκεί έχει πλάκα.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα


Καλύτερα να αναρωτιέσαι γιατι εσύ τόσα χρόνια δεν το βλέπεις οτι παραπέμπει σε θυληκό καί όχι brutal αρσενικό

Helekin
Απών/απούσα

Μα σημαίνει 'αυτός που ανήκει στην οικογένεια της κολάσεως' τι άλλο να κάνω;

Helekin
Απών/απούσα

i.alli.ellatha wrote:
Helekin wrote:
Ακόμα δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί το nicknmae μου παραπέμπει τόσα χρόνια στα φόρα σε θηλυκό....

Στα φόρα δεν πειράζει, με τα ποδήλατα στα βαγόνια να συμβαίνει αυτό εκεί έχει πλάκα.

Ναι αυτό είναι αλήθεια... Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει.

gts2013
Εικόνα gts2013
Απών/απούσα

Το helekin μου πηγαινε γαντι με το helen. Τι λετε παμε το παιχνιδι βρες το nickname???

contact