Ποδήλατο σε ημερήσια κρουαζιέρα

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Τι εμπειρία έχετε από τη μεταφορά ποδηλάτου σε πλοίο ημερήσιας κρουαζιέρας; Το επιτρέπουν;

Θέλω να πάω σε μια ημερήσια ομαδική κρουαζιέρα και φυσικά θέλω να πάρω και το ποδήλατό μου μαζί, για δύο λόγους:

  1. Για να μην μου το κλέψουν ή το βανδαλίσουν αν το αφήσω στη Μαρίνα (Καλλιθέας, κοντά στο Tae Kwon Do).
  2. Για να κάνω βόλτα στα νησιά που θα επισκεφτούμε.

Ρώτησα την διοργανώτρια της κρουαζιέρας και μετά από επικοινωνία της με την εταιρία μου είπε οτι δεν επιτρέπουν ποδήλατα. Τι μπορώ να κάνω για να διαμαρτυρηθώ;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
aldro
Απών/απούσα

Μπορείς, πιθανώς , να το αφήσεις κλειδωμένο στο γκαράζ του Κεντρου Νιάρχου                                                 τηλ :21 6809 1000 και μετά να πας στο τόπο της κρουαζιέρας μέσω εσπλανάδας ή να το κλειδώσεις στον χώρο της Μαρίνας Φλοισβου

Wicca
Απών/απούσα

Πάρε το σπαστό μαζί σου.

airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

................................ή με ιστιοπλοικό,ιδιόκτητο μικρό σκάφος.

Στην δεύτερη περίπτωση οι κανόνες και η αυστηρότητα επιδέχονται αλλαγές και αυξομειώσεις σύμφωνα με τα κατάλληλα επιχειρήματα και πιστεύω πως εύκολα μπορείς να μεταπείσεις κάποιον.

Στην πρώτη περίπτωση ισχύουν οι κανόνες του Υπ.Ναυτιλίας,όπου η λέξη ποδήλατο δεν υπάρχει αλλά υπάρχει η λέξη ΟΧΗΜΑ,οπότε αν η κρουαζιέρα(ο διοργανωτής)επιτρέπει την μεταφορά Ι.Χ σε άλλους συμμετέχοντες ή στο πλοίο πέρα των ατόμων της κρουαζιέρας επιβαίνουν και άλλες ομάδες οι οποίες μεταφέρουν τα οχήματα τους τότε δύναται να διαμαρτυρηθείς εγγράφως στο στο Υπουργείο.

Φυσικά να με συγχωρέσεις αν προκαταβάλλω την απάντηση που θα αναφέρετε σε λόγους ασφαλείας κτλ,αλλά οι αλλαγές έρχονται μόνο όταν επισημαίνονται κάποια πράγματα.

contact