Απάντηση του Δημάρχου Τρικάλων στα διάφορα δημοσιεύματα

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
hidefnick
Εικόνα hidefnick
Απών/απούσα

Από το ΦουΜπου

Γενικά δεν κάθομαι να απαντήσω στα όσα γράφονται. Άλλωστε οι προθέσεις όλων μας είναι ξεκάθαρες. Μικρή κοινωνία είμαστε και όλοι ξέρουμε την αφετηρία του καθενός αλλά κυρίως το τί και γιατί κάνει ο καθένας μας... Όμως μερικές φορές η αλλοίωση των πραγμάτων είναι τέτοια που σε τρελαίνει! Τη Δευτέρα που πέρασε, με πρωτοβουλία της Τροχαίας, έγινε στο Δημαρχείο μία συνάντηση με στόχο να ξεκινήσει μία καμπάνια ενημέρωσης των ποδηλατών ως προς τη σωστή και ασφαλή για όλους, μετακίνησή τους στην πόλη. ΟΚ, δεν έχουμε τους ποδηλατοδρόμους που θα θέλαμε και πιθανώς να μην τους αποκτήσουμε ποτέ στο εύρος που πρέπει, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να πάμε ανάποδα σε μονόδρομους και να περνάμε με κόκκινο τα φανάρια. Μάλιστα από την κουβέντα έμαθα ότι ο ΚΟΚ προβλέπει πρόστιμα για τους ποδηλάτες ίδια με αυτά για τις μηχανές, πράγμα που με έκανε να στείλω και επιστολή στο Υπ. Μεταφορών για να αρθεί αυτή η τρέλα. That's all.
Είναι φοβερό πώς από εκεί και πέρα κάποιοι πήραν την είδηση και την... τερματίσανε! Το τί έχω διαβάσει δε λέγεται! Ότι πάμε να κυνηγήσουμε τους ποδηλάτες (λες και δεν κυκλοφορώ κάθε μέρα με ποδήλατο κάνοντας, και εγώ, ενίοτε αντίστοιχες μικρές ποδηλατικές "παρανομίες"), ότι δεν πρέπει να κάνουμε παραινέσεις γιατί δεν έχουμε ποδηλατοδρόμους (δηλαδή μέχρι να φτιάξουμε ποδηλατοδρόμους έως το σπίτι, τη δουλειά ή τον προορισμό του καθενός, θα πρέπει να κυκλοφορούμε όπως να' ναι), πως τελικά κάναμε στροφή 180 μοιρών ως προς τα πρόστιμα (λες και αυτά δεν προβλέπονται από τον ΚΟΚ... αλλά με απόφαση Δημάρχου)... Μερικοί μερικοί χαλαρώστε! Αν δεν είχαμε τέτοιες θερμοκρασίες για να αποδώσω σε αυτές τα όσα γράφετε, πραγματικά θα ανησυχούσα...
ΥΓ. Και επειδή θα με ρωτήσετε τί γίνεται με τον ποδηλατόδρομο που είναι γεμάτος αυτοκίνητα, να υπενθυμίσω ότι εκκρεμεί η έγκρισή του εδώ και περίπου 6 μήνες, αλλά πλέον νομίζω είμαστε πολύ κοντά σε αυτή!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact