Δεν είναι μονο τα αδεσποτα ζωα το προβλημα…εχει και ζωα - ιδιοκτητες

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
thanosman
Απών/απούσα

Είναι και οι ασυνειδητοι ιδιοκτητες ζωων που με την συμοεριφορα τους ενισχυουν την λαθος συμπεριφορα των μικρων (η και μεγαλων άλλες φορες) τετραποδων…
Χθες το απογευμα κατά την διαρκεια της βολτας μου από δουλεια στο σπιτι αντιμετωπισα μια δυσαρεστη κατασταση. Καθως πλησιαζα με μικρη ταχητυτα (~15km/h) μια γυναικα οι οπιοα κρατουσε λουρι γιαδυο σκυλια (μικρου αναστηματος) την βλεπς ΞΕΚΑΘΑΡΑ να αλλαζει χερι στα λουρια πριν πλησιασω και να βγαζει τα σκυλοα αοπ την εξωτερικη πλευα του δρομου (προς εμενα δηλαδη). Τα σκυλια με το που πλησιασα επιτεθηκαν αλλα ευτυχως επειδη το ειχα αντιληφθει , ειχα ηδη κοιταξει τι δρομο από πισω και εκανα ελιγμο για να τα αποφυγω.

Βεβαια δεν το αφησα εκει, και γυρισα πισω και αρχισα να γαβγιζω στην γυναικα..πραγματικα της γαβγιζα…και ααφου την ειδα και μαζευτηκε…την ρωταω, «θοβηθηκες? Σε ρωταω γιατι εγω πριν που επιτηδες εβγαλες τα σκυλια απ’ εξω θοβηθηκα».

Κατεβασε το κεφαλι και εφυγε…

Ρε παιδια ο κοσμος είναι εντελως μαλ….κας?επειδη αρεσει στα σκυλια της να γαβγιζουν σε περαστικους αυτή με την συμπεριφορα της ενισχυει αυτό το λαθος???

Εχουμε χασει την μπαλα..την κοινωνια μου μεσα…

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact