Εν Αθηναις...

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
αιθεροβάμων
Εικόνα αιθεροβάμων
Απών/απούσα

Με αφορμη το ..σε ειδα με το kaffenback του vasscott , βλεπω οτι καμποσοι απο εμας κατεβαινουμε καθημερινα στο κεντρο..βλεπω κιεγω καποιους καθημερινους εκει που δουλευω και σκεφτομαι πως ισως να ειναι  καποιοι που μιλαμε εδω..

Ευκαιρια να γνωριστουμε λοιπον..ας πει οποιος θελει που παρκαρει η που κινειται και που ξερεις..μπορει να καταφερουμε να πιουμε και κανα καφε - μπυρα παρεα στο σχολασμα..

Αρχιζω ..το πρωι οκτω παρα εως οκτωμιση καφε στο  solo στο συνταγμα..απτις οκτωμιση ως τις πεντε δεμενο στον πεζοδρομο της ηπιτου καθετος της απολλωνος..μετα συνηθως υπαρχει λιγος χρονος για βολτιτσα στην πλακα και ακροπολη..κουρσακι μαυρο pure cycles..

Συνεχιστε..

Αληθεια...καποιος με κουρσα Giant που κατηφοριζει καθε πρωι την απολλωνος μηπως ειναι απεδω ??

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Καθημερινά είμαι στο Σύνταγμα, από την πλευρά της Πανεπιστημίου. Δυστυχώς όχι με ποδήλατο πια, για διαφόρους λόγους.

Έχω περιροσμένο χρόνο, ειδικά μετά το σχόλασμα, αλλά μου αρέσει πολύ και ο καφές και η μπύρα, οπότε θα μπορέσουμε κάπως να το βολέψουμε!!!

Αλλά ρε συ αιθεροβάμων, δεν το βρίσκω και πολύ καλή ιδέα να γράφεις εδώ ποιες μέρες και ώρες και σε ποιο σημείο έχεις δεμένο το ποδήλατο... καλύτερα να το διορθώσεις και να αφήσεις και ένα μυστήριο στο θέμα που έγραψες.

Καλό ΣΚ σε όλους.

αιθεροβάμων
Εικόνα αιθεροβάμων
Απών/απούσα

Ειναι αλυσσοδεμενο διπλα μου..εντελως διπλα μου..γιαυτο δεν ανησυχω..εννοειται οποιος τοχει λιγο πιο μακρυα ας μην αναφερει ακριβως..

Πριν κανενα μηνα βεβαια που το ειχα στα τεσσερα μετρα ακριβως πιο περα οσο το φαρδος του πεζοδρομου δηλαδη , εγινε αποπειρα...ευτυχως τον προλαβα την ωρα που το ξεπαρκαρε να φυγει..

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Ωραία, αν βρω ευκαιρία από βδομάδα, θα κοιτάξω να περάσω από εκεί και να προσπαθήσω να το παραβιάσω κι εγώ.

Αν δεν τα καταφέρω, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά. Την ώρα που θα με κοπάνες, θα φωνάζω ο vasscott είμαι... Αυτό θα είναι το συνθηματικό για να με αφήσεις.

Αν πάλι τα καταφέρω, θα συμπληρώσω τη συλλογή με μάρκα που δεν έχω και δε θα γνωριστούμε ποτέ. 

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Εγω θα περασω τοτε νωρις τη Δευτερα, θα προσπαθησω να το ξεπαρκαρω, αν δεν τα καταφερω θα φωναξω "o vasscott ειμαι" και στην χειροτερη να με κερασεις καφέ στη λακαντονα. Σίγουρο ειναι πως μεσοβδόμαδα ο vasscott θα τις "αρπαξει" γιατι πιθανα να χουν εμφανιστει πολλοι vasscott μεχρι τοτε!

αιθεροβάμων
Εικόνα αιθεροβάμων
Απών/απούσα
αιθεροβάμων
Εικόνα αιθεροβάμων
Απών/απούσα
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Όλα τα μεγάλα σχέδια έχουν και ένα αδύνατο σημείο, τι να κάνουμε...

Εν τω μεταξύ, είπα στον αιθεροβάμων να κρατήσει και λίγο μυστήριο και αυτός το παράκανε και ανεβάζει κενά posts. 

αιθεροβάμων
Εικόνα αιθεροβάμων
Απών/απούσα
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

ΑΑααχχχχ.... πολλές αναμνήσεις, ευχάριστες αναμνήσεις...... 6 χρόνια (Γυμνάσιο - Λύκειο) εκεί πέρα στο παλιό σπίτι του προσωπικού γιατρού του βασ. Όθωνα (Δρ. Ηπίτης.....)....!!!!

Θα δοκιμάσω να περάσω, μήπως και το πετύχω αλυσοδεμένο... αλλά μάλλον σχολάμε την ίδια ώρα και σε χάνω για κανα 10λεπτο...

Θα δείξει....

contact