Ερευνα του Δ.Πειραιά για τη βιώσιμη κινητικότητα

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

https://www.surveymonkey.com/s/peiraias

Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο INTERREG IVC-CycleCities, στο πλαίσιο του οποίου στοχεύει να χαράξει στρατηγική Βιώσιμης Κινητικότητας με σκοπό την προώθηση και ενίσχυση της δημόσιας συγκοινωνίας, του περπατήματος καθώς και την ένταξη του ποδηλάτου στην πόλη.
Η παρούσα έρευνα διεξάγεται από την ομάδα έργου του προγράμματος σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά. Στόχος είναι η διερεύνηση των απόψεων και των επιθυμιών των κατοίκων του Πειραιά ως προς τη βίωση της πόλης τους και τα προβλήματα που συναντούν. Οι απαντήσεις σας στο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί, θα επιτρέψουν στην ερευνητική ομάδα να προτείνει λύσεις που θα εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σας, ενσωματώνοντας τις σκέψεις και τις προτάσεις σας στο σχεδιασμό. Παρακαλούμε διαβάζετε προσεκτικά την εισαγωγή κάθε ερώτησης, ώστε να σας γίνεται σαφές το ζητούμενο.
Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ανώνυμα, η συμπλήρωσή του διαρκεί κατά μέσο όρο 4 λεπτά και όλα τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς. Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση ή σχόλιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον επιστημονικό υπεύθυνο της έρευνας, είτε τηλεφωνικά, είτε με email.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή σας!
Για την ομάδα έργου:
Ευθύμιος Μπακογιάννης
BRAINBOX ΕΠΕ
EMAIL: cyclecitiesproject@gmail.com
ΤΗΛ: 210 7722646

ερωτηματολόγιο

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact