Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018 και social biking challenge

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

 

www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=879 Κάθε χρόνο, η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» εστιάζει σε διαφορετικά θέματα που συνδέονται με τη βιώσιμη αστική κινητικότητα. Για το 2018, έχει επιλεγεί ως μότο το «Συνδυάζω - Μετακινούμαι!» (Mix and Move!) εστιάζοντας στην Πολυτροπικότητα, στη διασύνδεση των μέσων της αστικής μετακίνησης, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον αστικό ιστό, μέσω της συνύπαρξης των MMM, των πεζών, των ποδηλάτων και των οχημάτων.

www.mobilityweek.eu/eu-initiatives/social-biking-cha...

: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ) οργανώνει φέτος από 16 Σεπτεμβρίου (ημερομηνία έναρξης της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣΕΒΔΟΜΑΔΑΣΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ) και για τρεις εβδομάδες το Social Biking Challenge. Για την διεξαγωγή της δράσης αυτής η ΕΕ έχει αναπτύξει μια ηλεκτρονική εφαρμογή για κινητό (BikePrints, ήδη διαθέσιμη στα Apple και Play stores) με την οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να καταγράφουν τις διαδρομές που θα κάνουν με τα ποδήλατα τους και θα κερδίζουν πόντους και δώρα. Μέσω του BikePrints οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να ακολουθούν τους φίλους τους και να κερδίζουν μαζί ακόμα περισσότερους ομαδικούς πόντους και δώρα. Περισσότερες Πληροφορίες στον ιστοτόπο : http:// www.mobilityweek.eu/eu-initiatives/social-biking- challenge/

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

 

https://techblog.gr/wp-content/uploads/2018/08/1st-Electric-2-wheelers-owners-Gathering-Athens.jpg Έχεις ηλεκτρικό ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Έχεις οποιοδήποτε ηλεκτρικό όχημα που κινείται σε δύο τροχούς; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις και γνωριστείς με άλλους φίλους της ηλεκτροκίνησης στην 1η συνάντηση ιδιοκτητών ηλεκτρικών δικύκλων στην Αττική. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου το απόγευμα για να οδηγήσουμε ηλεκτρικά και να ανταλλάξουμε απόψεις για την αγαπημένη μας συνήθεια. To event αποτελεί ενέργεια μέρος της εβδομάδας European Mobility Week με ενέργειες για την ηλεκτροκίνηση που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Το
Ποδήλατο του Μέλλοντος
Τρίτη / 18 Σεπτεμβρίου / 2018
Το Ποδήλατο του Μέλλοντος
Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον του ποδηλάτου,
καθώς αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για
άθληση, αναψυχή αλλά και μεταφορά όλης της
οικογένειας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία
να δοκιμάσουν, σε πραγματικές συνθήκες,
ηλεκτρικά ποδήλατα, στον ποδηλατοδρόμο του
ΚΠΙΣΝ.
Μια ανοιχτή πρόσκληση γνωριμίας μερικών από τα
πιο σύγχρονα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση
της διεθνούς αγοράς, και μια ευκαιρία
επαναπροσδιορισμού το τρόπο που
μετακινούμαστε στην πόλη.
Τρίτη 18/09 και Πέμπτη 20/9 | 17.00-21.00