Καθημερινή μετακίνηση προς και από την εργασία

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Soulfly
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέο μέλος και δυστυχώς εδώ και κάποια χρόνια έχω αφήσει το ποδηλατο. Γυμνάζομαι κυρίως τρέχοντας και κάνοντας ορισμένες ασκήσεις με μικρά βάρη.Κ

αθώς φέτος θα χρειαστεί να διανύω καθημερινά κάποια απόσταση, σκέφτομαι και αυτή την επιλογή.  Θα ξεκινάω από Ν.Ιωνία προς τις περιοχές Ίλιον και Πετρούπολη. Αν κάποιος γνωρίζει, είναι εύκολοι σχετικά οι δρόμοι εκεί για καποιον αρχάριο; Ευχαριστώ πολύ!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
5
Μέση αξιολόγηση: 5 (1 ψήφος)
diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

Αφού γυμνάζεσαι έτσι και αλλιώς δεν θα έχεις πρόβλημα με την φυσική σου κατάσταση.  Δες λίγο στο internet πως να ρυθμίσεις περίπου το σωστό ύψος της σέλας. Λίγο πρέπει να συνηθίσεις να κυκλοφορείς με το ποδήλατο . Εννοώ να εξοικειωθείς με το να οδηγείς μαζι με τα αυτοκίνητα και τα άλλα οχήματα στο δρόμο.   Ίσως για λίγες μέρες ξεκίνα να οδηγείς γύρω γύρω από το σπίτι σου σε δρόμους που σου είναι γνωστοί και σιγά σιγά πας όλο και πιο μακριά. Φρόντισε το ποδήλατό σου να είναι λειτουργικό σε ότι αφορά φρένα και ταχύτητες.

Επειδή όταν κανείς πηγαίνει στη δουλειά με το ποδήλατο, συνήθως δεν υπάρχει ο χρόνος που να επιτρέπει βλάβες. Ισως θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα λάστιχο που δεν είναι επιρρεπής  σε σκασίματα.

Για τη διαδρομή που λες, δεν νομίζω να υπάρχουν ιδιαίτερες δυσκολίες.
Αυτό που δυσκολεύει συνήθως είναι ανισόπεδοι κόμβοι, οδοί ταχείας κυκλοφορίας και τουνελ .

κωστάνζα
Εικόνα κωστάνζα
Απών/απούσα

Soulfly thumb up

στην ιστιοσελίδα! Σου εύχομαι να χαρείς τα πετάλια.

 

Καλές πεταλιές σε όλες_ους give heart