Offline gps;

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Pandoheas
Εικόνα Pandoheas
Απών/απούσα

Καλημέρα κομαντα!

Ψάχνω προγραμμα πλοήγησης με offline χάρτες για να κινούμαι μεσα στην πόλη. Θα ήθελα να έχει τη δυνατοτητα να μπορεις να εισάγεις προορισμό και αυτό να σου βγαζει την διαδρομή. Εάν εχετε να προτείνετε καποιο καλό, σύμφωνα με την εμπειρία σας, θα το εκτιμούσα!

Το google maps χωρίς σύνδεση δυσκολευεται πολυ κι ας εχεις κατεβασμένο τον χάρτη.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ninpo
Εικόνα ninpo
Απών/απούσα

Εγώ έχω κατεβάσει στο κινητό το navigon , δουλεύει μια χαρά,απλώς δεν είναι τόσο ενημερωμένο όσο το google maps.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

το here δες, σαν google maps αλλα καλυτερο. Οι χαρτες ειναι εφαμιλοι. Κατεβαζεις χαρτες χωρων και οχι περιοχης οπως στο maps. Δεν ειναι πηγμενο στις "διαφημησεις" καταστηματων και υπηρεσιων και βγαζει διαδρομες για ποδηλατο και στην ελλαδα.

Το μονο κακο του ειναι οτι η αναζητηση ειναι εξiσου περιορισμενη με του maps οταν το χρησημοποιεις offline. Θα γραφεις διευθυνση δηλαδη και δεν θα τη βρισκει εκτος και αν τη γραψεις (ειτε λατινικα ειτε ελληνηκα) ακριβως οπως περιμενει να την γραψεις (φεξε μου και γλιστρισα). Αλλα εαν ξερεις που πας και απλα το βρεις χειροκινητα στο χαρτη ολα καλα. Απο την αλλη χρησημοποιει ελχιστα δεδομενα οπτε εαν εχεις λιγα ανοιγεις, βρισκεις αυτο που θες και τα ξανακλεινεις

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

https://www.bikecitizens.net/

Δεν εχω την τελευταια version αλλα την παλια που ειχα παρει δωρεαν με το finn. Δουλευει μια χαρα παρολο που ο χαρτης μου ειναι ηδη δυο χρονων χωρις να εχω κατεβασει την ανανεωση.  

Pandoheas
Εικόνα Pandoheas
Απών/απούσα

Ευχαριστώ ρε παίδες!!! Πολύ ενδιαφέρουσες οι συστάσεις σας, να δω τώρα τι θα πρωτοβάλω!

Marios90
Εικόνα Marios90
Απών/απούσα

οι περισσότεροι (ας μην πω όλοι) ποδηλατοτουρίστες χρησιμοποιούν το maps.me. Ωστόσο για την πόλη δεν είναι το καλύτερο.

Liakoni
Εικόνα Liakoni
Απών/απούσα

Υπάρχει και το OsmAnd το οποίο βασίζεται στους openstreetmaps. Απλά κατεβάζεις μέσα από την εφαρμογή τους χάρτες Ελλάδας (ή όποια άλλη χώρα θες).